Slik spiller du Madden med en VPN

MaddenMadden er en spillfranchise med ganske historie. Det er på flere plattformer inkludert PS4, Xbox One og mobil. Madden 19 skal etter planen returnere det populære spillet tilbake til PC-en. Hver plattform har elektroniske elementer, og det er sikkert problemer med etterslep og dårlige serverforbindelser. For å hjelpe med å løse disse problemene, vil jeg anbefale en VPN. En VPN lar deg endre IP-adressen din til en annen på VPN-serverplasseringene som er gitt. Hvis du velger et sted i nærheten av det du spiller på, kan du redusere etterslepet og forbedre kvaliteten på tilkoblingen. Siden det ikke er IP-en din, vil en VPN også gi ekstra beskyttelse mot DDoS-angrep.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille for Madden (PC)

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Madden online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Hvordan bruke en VPN til å spille Madden (Xbox One og PS4)

Nok en gang vil jeg bruke ExpressVPN som eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Madden på spillkonsollen. De er min favoritt VPN for spill fordi ExpressVPN administrerer et veldig stort nettverk som gjør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trinnet for å få satt opp med ExpressVPN er normalt å laste ned klientprogramvaren for systemet ditt. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android. Det er klart det ikke vil fungere for PS4, Xbox One eller Nintendo siden spillkonsollene mangler den opprinnelige støtten til VPN. Heldigvis er det fremdeles en måte å kryptere spilltrafikken din og sende den gjennom en VPN. Svaret kjører VPN gjennom ruteren din. Merk: Hvis du ikke trenger kryptering, kan du bruke ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funksjonen uten å måtte konfigurere ruteren. Den støtter et bredt spekter av spillkonsoller.

ExpressVPN-ruter-app

Avhengig av hvilket merke og hvilken rutermodell du bruker, kan det støtte tredjeparts VPN-tjenester. I så fall kan du få nødvendig informasjon fra VPN-leverandøren din for å sette opp en forbindelse gjennom ruteren din. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populære, merkenavnsrutere og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gjør at enhetene har langt flere funksjoner enn de ville gjort med fabrikkfastvaren installert. Alle FlashRouters er forhåndskonfigurert med støtte for VPN.

Madden Game Highlghts

Madden-spill er ekstremt populære, men på grunn av dette blir de ofte blokkert av brannmurer på arbeidsplasser og skoler. En VPN vil kryptere dataene dine, slik at du kan komme forbi disse og andre regionale begrensninger. Med en VPN kan du spille Madden hvor som helst når som helst.

Madden NFL Mobile er ute etter Android- og Apple-enheter. I det fullfører du ukentlige utfordringer, deltar i arrangementer og spiller mot andre. Dette vil gi deg forskjellige belønninger for bedre spillerkort å bruke på laget ditt til i spillvaluta. Målet ditt er å skape det beste teamet. Du må bruke auksjonene for å kjøpe nye spillere og selge gamle. For å stige til toppen kan du samarbeide med andre for å høste mer belønning. Madden NFL Mobile er vanedannende og ekstremt morsom.

Madden 19 kommer ut for PS4, Xbox One og PC. Det er flere online modus å spille i Madden. Rask spill på nettet lar deg spille opp mot vennene dine eller andre tilfeldige spillere. Franchise kan spilles online med andre. I denne modusen spiller du som trener for et av lagene og konkurrerer mot andre i sesonger. Ultimate Team er den nyeste online modusen for Madden. Det ligner veldig på mobilspillet der målet ditt er å skape det beste laget. I denne modusen vil du få bedre kort (spillere) ved å delta i arrangementer og gjøre utfordringer for å tjene mynter. Teamkjemi er en funksjon som gir enda mer kompleksitet til MUT. Du kan også få alternative uniformer gjennom denne modusen.

Madden er som sagt en lang løpende tittel. Det er en av de mest populære franchisene til dags dato. Serien har stort spill og grafikk på tvers av alle titlene. Madden-spill er ekstremt morsomme, og jeg er sikker på at du vil like dem.

Enten du vil vise kompisene dine som regjerer på Madden eller konkurrere med de beste av de beste på nettet, vil en VPN hjelpe deg med en fordel. Profesjonelle spillere vil sette pris på den ekstra DDoS-beskyttelsen. Resten av oss kan redusere etterslepet og forbedre den totale opplevelsen. Bare sørg for å koble til VPN-serveren før du starter spillet. På den måten er du sikker på å komme deg gjennom brannmuren eller geobegrensningene. Du kan bokstavelig talt spille Madden fra hvor som helst i verden ved å bruke en VPN. Bare koble til en server i USA og nyt det beste spillet har å tilby.

Nyt all spenningen når du spiller Madden online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over spill fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map