Slik spiller du Final Fantasy 14 (FFXIV) med en VPN

Final Fantasy 14 - FFXIVFinal Fantasy 14, eller FFXIV, er den siste av en populær MMORPG-serie som har eksistert i lang tid. Dette spillet er tilgjengelig på Windows, PS4 og PS3. Når du spiller FFXIV og andre online spill kan du oppleve etterslep, DDoS-angrep og treg forbindelse. For å løse dette problemet vil jeg anbefale en VPN. En VPN vil endre IP-adressen din til en annen IP du velger. Dette vil bidra til å stoppe DDoS-angrep fra å skje. Hvis du velger en IP i nærheten av serveren du spiller på, vil du ha mindre etterslep og ha en raskere tilkobling.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille Final Fantasy XIV

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Final Fantasy 14 online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Final Fantasy 14 Game Highlights

Final Fantasy XIV er et spill som du kan bekjempe mobber, utføre arrangementer, fullføre oppdrag, spille i skjebner, lage håndverk, utforske fangehull og jobbe for å samles med andre i fester. Alle disse tingene vil gi deg EXP. Før du gjør dette, kjøper du abonnement for å spille FFXIV. Du kjøper det for Windows, PS4 eller PS3 på steder som Damp, Amazon og Gamestop. Etter dette starter du opp spillet ditt og lar det gå gjennom nedlastningene. Etter det logger du inn, og du kan lage et tegn du velger og redigere det. Karakteren du velger kan være et av flere løp. Listen inkluderer:

Elezen: Dette løpet ville mest ligne Elven fra FFXI. Brukte å være veldig fiendtlig med de andre løpene fordi de antas å være det første løpet i landet Eorza. De to stammene som dette løp har er enorme rivaler.

 • Vill skog
 • Duskwight

Hyur: Dette løpet er akkurat som menneskeslekten fra FFXI. Dette løpet er det vanligste å finne i Eorza fordi de to stammene deles opp for å danne byer overalt.

 • Highlanders
 • Midlan

Lalfella: Dette løpet er som Tarutaru fra FFXI. Dette løpet er det minste løpet. Dette gjør dem ikke til ulempe, fordi de utgjør agility og intelligens.

 • Plainsfolk
 • Dunesfolk

Roegadyn: Dette løpet er som Galka fra FFXI, men det er nå en kvinnelig versjon. Dette er det største løpet. De var fra Nordishavene.

 • Sea Wolves
 • Hellgaurd

Miqo’te: Dette løpet er som Mithra fra FFXI, men nå er det nå en mannlig versjon. Dette katteløpet er jegere som normalt er et enslig løp.

 • Solens søkere
 • Keepers of the Moon

Au Ra: Dette er ikke tilgjengelig ennå, men denne karakteren kommer inn med FFXIV Heavensward. Dette løpet har aldri blitt sett i noen annen versjon. Det er et reptilian race med vekter, horn og haler. De er fra landet Othard.

 • Raen Tribe
 • Xaela Tribe

Ikke bekymre deg for karakterens statistikk så mye som utseendet, fordi statistikken ikke er mye bedre enn noe løp. For å gå sammen med løpene er det byer, Du vil kunne kjempe utenfor byene. Du vil også kunne kjøpe, selge og lage gjenstander i byen. Hver by har også sine egne jobber for kamp. Hver jobb har forskjellige mengder TP, MP og HP når du planlegger jobben med EXP. De viktigste byene og jobbene deres inkluderer:

UL ‘dah: Denne byen er mer som Sandoria fra FFXI i de aspektene som er enorme. Byen er stor for handel. Denne byens leder er en kvinnelig Lalfella med en mannlig Roegadyn som her hærer general og personlig beskytter. Håndverk inkluderer gullsmedarbeid, alkymi, gruvedrift og veving. Jobber inkluderer:

 • Thaumaturge: Når du bruker denne stavebesetningsjobben, vil du se MP-en din for å finne ut hvilken stavekontroll du skal spille videre. Hold avstand når du støper med dette power house spell caster. Bruker MP.
 • Pugilist: Kamp mot hånd er Pugilistens beste ressurs. Hold deg nær og takle store mengder skader med denne jobben. Bruker TP.
 • Gladiator: En ekte tank (jobb som tar mye skade). Med ditt sverd og skjold vil du kjempe på stridsmarken for ære. Hold motstanderen i nærheten. Bruker TP.

Gridania: Denne byen er som Windurst fra FFXI på grunn av den mer utendørs følelsen. Denne byen er etter min mening veldig vanskelig å navigere til du lærer hvor alt er. Denne byens ledere er en familie Miqo’te. En av dem har mer makt enn de andre 2 fordi hun også er en militær leder. Håndverket i byen inkluderer tømrer, skinnarbeid og botanikere. Jobber inkluderer:

 • Bueskyttere: Når du bruker denne pil-og-pil-jobben vil du kunne skyte og drepe mobber fra store avstander. Sørg for å holde avstand fordi denne jobben ikke er en hånd til hånd jagerfly. Bruker TP.
 • Lancers: Når du kjemper med Lance, må du være modig fordi det ikke vil være noen sikkerhet med denne head-to-fighter. Du vil også holde et nært område, for så snart de kommer bort for å skyte, vil du ikke kunne angripe dem. Bruker TP
 • Conjurers: Du må være rask til å bruke denne jobben. Du er kanskje ikke i stand til å takle så mye skade, men du vil kunne helbrede andre og deg selv. Denne jobben er også en stavebeslag så hold avstand. Bruker MP.

Limsa Lominsa: Denne byen er mest som Bastok fra FFXI i tilfelle at den er en by hovedsakelig laget for en havn og den er ganske liten. Denne byen består av pirater. Lederen for byen, en høy kvinne Elezen, er også den militære lederen. Å lage her inkluderer rustning, smed, lage mat som kulinarisk, og fiske. Jobber inkluderer:

 • Marauders: Du vil bære øksen din inn i slagmarken. Med denne øksen vil du kunne skade motstanderen med enorme mengder skade sammen med å kunne ta den også. Dette er en nær jobb, så hold motstanderen nær. Bruker TP.
 • Arcanists: Du vil kjempe og leges med din bok om staver og dyret ditt som du tilkaller. Denne jobben er både rangert og hånd til hånd. Med et tilkalldyr kan du gå hånd til hånd, men dessuten holde avstanden. Bruker MP.
 • Rouge: Du må være mystisk som natten, så stille som et blad som faller til bakken, og så rask som en gepard til å spille denne jobben. Du er som FFXIs tyv. Du er en med dine to dolk vil kjempe hånd til håndkamp. Med dette sagt vil du ønske å holde deg nær motstanderen. Bruker TP.

Andre jobber inkluderer Black Mage, Paladin, White Mage, Monk, Warrior, Dragoon, Bard, Summoner, Scholar og Ninja. Disse jobbene er imidlertid spesielle fordi de tar visse stillingsnivåer for å få dem. Den ene jobben må være 15 og den andre må være 30 for å skaffe den jobben du ønsker. Nivået 30-jobben vil dele statistikk og nivåer med den nye jobben, noe som betyr at hvis du nivåer den ene jobben, nivåer du den andre også.

Det er også tre nye jobber og nye områder som snart kommer ut som vil doble størrelsen på FFXIV. For øyeblikket kan du bare sykle på og kjempe med Chocobo. Med den nye utvidelsen vil du også kunne fly verden rundt.

Final Fantasy 14 er en populær MMORPG. Det har kommet en ny utvidelse som vil gjøre det enda bedre. Jobbene er kule å spille som. Overall FFXIV er et morsomt online spill som du og vennene dine vil elske.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN-tjeneste for å spille FFXIV online. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil forbedre ytelsen og redusere etterslepet. Elite-spillere vil også sette pris på den ekstra beskyttelsen mot DDoS-angrep.

Nyt all spenningen når du spiller Final Fantasy 14 online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over FFXIV fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map