Slik ser du HBO NU utenfor USA

HBO NåHBO NOW skal snart lanseres i april 2015. Akkurat i tide for den nye Game of Thrones-sesongen. For de som ikke har hørt om HBO NÅ det er en ny tjeneste fra Home Box Office som lar medlemmene streame tusenvis av filmer og show uten kabel- eller satellittabonnement. Tjenesten er planlagt å starte med en 30 dagers gratis prøveperiode og vil koste 14,99 dollar i måneden. Se HBO NÅ hvor som helst, inkludert utenfor USA med en VPN.


Som jeg nevnte vil HBO NÅ gi deg full tilgang til favorittfilmene dine og originale serier som GoT, Boardwalk Empire og True Blood. Sammen med tusenvis av filmer og show. Det skiller seg fra HBO GO som krever en kabel- eller satellittkonto. Du kan registrere deg for HBO NÅ gjennom iTunes-kontoen din. Den eneste begrensningen vi har sett er geografisk. Tjenesten vil bare være tilgjengelig i USA.

Hva skjer hvis du planlegger å reise utenfor USA og ikke kan vente med å se den siste GoT-episoden? Det enkle svaret er å bruke en VPN. Kanskje har du brukt en VPN på jobb. I så fall vet du allerede at det krypterer dataene dine. Det du kanskje ikke vet, er at brukere over hele verden bruker personlige VPN-tjenester for å komme seg rundt geo-blokker. Du kan koble til en VPN-server i USA og se HBO NÅ når som helst. Uansett hvor du måtte reise på den tiden. Det samme er tilfelle for andre populære online tjenester som HBO Go, Netflix, Hulu og Amazon Instant Video.

Beste VPN for å fjerne blokkering av HBO NÅ

Først vil du finne en pålitelig VPN-tjeneste. I dette tilfellet vil du ha en med raske VPN-servere i USA. Det er flere VPN-er å velge mellom. Her er noen av favorittene våre.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Slik bruker du en VPN for å se på HBO NÅ

Vi vil bruke ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å se på programmer som GoT på HBO NÅ. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. Mobilbrukere kan laste ned apper for iOS og Android. Du kan til og med bruke ExpressVPN-ruterappen for å sikre alle enheter i nettverket ditt. Den vil sende all kommunikasjonen din via VPN som utvider støtte til enheter som spillkonsoller og streamingbokser. De har til og med en app for Amazon Fire TV-enheter.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres. Husk at vi bruker bilder fra amerikanske servere siden HBO Now er geobegrenset til USA.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden HBO Now bare er tilgjengelig i USA, vil du velge en server i USA. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele USA.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du surfe på Internett eller se på HBO Now som om du faktisk var der. Det samme er tilfelle fra alle land, men du vil koble deg til en server i USA for å se live feeds.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Amazon Instant. Du trenger fortsatt en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA.

Se favorittfilmene dine og originale programmer som Game of Thrones på HBO NÅ hvor som helst i verden. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de også kan glede seg. Følg oss @VPNFan for de siste VPN-gjennomgangene og kampanjene fra ledende leverandører.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map