Se Swiss Indoors Tennis Turnering Live Online

Swiss Indoors Tennis TurneringSwiss Indoors är en årlig tennisturnering som hålls i Basel, Schweiz. Denna turnering var ursprungligen endast för schweiziska spelare och började 1970. I år kommer den att hållas på St. Jakobshalle från lördagen den 19 oktober till lördagen den 27 oktober. Det finns några olika nätverk du kan titta på det på, inklusive ESPN i USA. Om du har åtkomst till nätverket är du inställd. Om du inte är i USA eller vill titta på specifik täckning kan du titta på den online förutsatt att du ansluter till ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Så titta på Swiss Swiss Indoors Tennis Tournament 2019 var som helst

Det finns flera sätt att titta på denna turnering inklusive Tennis.com, naturligtvis, ESPN i USA.

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti)
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i USA så att du definitivt kan få täckning.
 4. Logga in på ESPN-webbplatsen om du har referenser eller om du är utanför USA, kan du registrera dig för en extern strömningstjänst som Sling TV.
 5. Njut av liveströmningstillträde för Swiss Swiss Indoors Tennis Tournament 2019.

Eftersom detta är i öppet format är inte konkurrenterna inställda. Du kan dock förvänta dig att se de högst rankade tennisspelarna från hela världen. Frågan är, kommer infödda Roger Federer att kunna ta sin 10: e titel och vinna för tredje året i rad? Du måste stämma in för att ta reda på det. Återigen, om du är utanför visningsområdet, måste du ansluta till ett VPN. Vi föreslår att du ansluter till en VPN i USA eller det land som du vill titta på under 2019 Swiss Indoors Tennis Tournament. Annars kan och kommer du att geo-blockeras.

Hur man använder en VPN för att titta på Swiss Swiss Indoors Tennis Tournament 2019

Vi kommer att använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att strömma 2019 Swiss Indoors Tennis Tournament. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

 • Välj en serverplats. Vi föreslår att du använder en server i Australien. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. Därför kan du se att vi valde en server i Melbourne.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från webbplatser som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA eller var din favorit täckning ligger så långt som någon kan säga online. Därför kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i USA kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Storbritannien för att titta på Sky Sports eller USA om du vill se andra evenemang på ESPN.

Bra VPN-leverantörer har tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av all spänningen i Swiss Indoors Tennis Turnering 2019, och se om Roger Federer kan bli den första i turneringens historia som blir 1/5 av det totala antalet vinnare under de 50 åren det har hållits. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av denna fantastiska tennisturnering var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden, guider och nyheter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map