Se Sherlock utenfor Storbritannia med en VPN

Ventetiden er nesten over. Sherlock: “The Abominable Bride” vises på BBC One i morgen kveld kl. 21.00 GMT. Fans over hele Storbritannia vil uten tvil være glade for å se den store begivenheten. Hva med de som tilfeldigvis skal reise utenfor Storbritannia? Som du kanskje allerede vet, er BBC iPlayer begrenset til de i Storbritannia. BBC bruker geo-blokkeringsteknologi for å sikre at bare IP-adresser i landet får tilgang til innhold. Heldigvis er det fremdeles en måte å se BBC iPlayer fra utenfor Storbritannia. Svaret bruker a VPN.  Du kan koble til en VPN-server i London, Manchester, Liverpool eller andre steder i Storbritannia for å se Sherlock: The Abominable Bride hvor som helst i verden. Noen av VPN-ene i innlegget vårt vil fjerne blokkering av BBC iPlayer.


Sherlock

For de som ikke hadde gleden av de tre første sesongene av det populære showet, er Sherlock en moderne Sherlock Holmes. The Abominable Bride er annerledes. Holmes og Watson vil være tilbake på Baker street i en tid der damptog og topphatter var rasende. Det spesielle er å ta ting tilbake med mysteriensettet i 1895. Vi vil ikke gi bort noen spoilere. Det vil bare ødelegge showet. Her er en introduksjon bare for å sette opp showet. Thomas Ricoletti er mer enn overrasket over å finne sin kone i hennes brudekjole timer etter å ha begått selvmord. Fru Ricoletti er ikke ferdig, da spøkelset hennes begynner å hevne seg på samfunnet. Holmes, Watson og venner må finne ut sannheten om den avskyelige bruden.

Sherlock: The Abominable Bride vil bli vist på BBC One kl. 21.00 GMT på nyttårsdag. Du kan forvente at den vil være tilgjengelig like etter på BBC iPlayer. Husk å koble til en VPN-server i Storbritannia for å unngå at “BBC iPlayer TV-programmene bare er tilgjengelige for å spille i Storbritannia.” feilmelding. BBC blir flinkere til å blokkere VPN-er, så du vil oppdage at noen tjenester ikke fungerer. Vi har testet alle de tre leverandørene som er oppført i dette innlegget, og de blokkerer alle BBC iPlayer uten problemer.

Beste VPN for å streame Sherlock

Først vil du finne en pålitelig VPN-tjeneste. I dette tilfellet vil du ha en med raske VPN-servere i Storbritannia. Siden du har flere kanaler å velge mellom, vil vi dele VPN-leverandører med store, pålitelige nettverk i Storbritannia. Vi vil takke alle tre VPN-tjenester for å tilby våre besøkende en dyp rabatt. Spar opptil 60% avslag på ubegrenset VPN for å fjerne blokkering av kanaler og beskytte personvernet ditt.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Slik bruker du en VPN for å se BBC iPlayer

Jeg bruker det IPVanish for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å se Sherlock. Først vil du laste ned VPN-klienten. IPVanish tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start IPVanish-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

IPVanish London

 • Velg en serverplassering. Vi valgte London, men IPVanish har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP). De støtter også PPTP og L2TP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN for best mulig personvern.
 • Klikk på koble til. Etter noen sekunder vil du se knappen øverst til grønn og vise “Koble fra”. Du vil også legge merke til at serverplassering og IP-adresse vises øverst på klienten.
 • Vi er nå lokalisert i Storbritannia så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan vi nå ethvert sted som om vi sitter i London. Det samme vil være tilfelle hvis vi koblet til en server i USA eller andre steder i verden.

Det er alt som er til det. Nå som du har en IP-adresse fra IPVanish-serveren i Storbritannia, kan du surfe på Internett og streame fra BBC iPlayer som om du faktisk var der. Det samme er tilfelle fra alle land. Koble til en server i USA for å se populære streamingtjenester som ligger der.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Nyt det nye Sherlock: The Abominable Bride-mysteriet. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over BBC iPlayer fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map