Se English Premier League (EPL) Live Online

Manchester UnitedBarclays Premier League, bedre kjent utenfor England som den engelske Premier League, er i ferd med å begynne. Sesongen går av stabelen fredag ​​9. august med den første kampen som spilles mellom Liverpool og Norwich City. Det blir totalt 6 kamper på lørdag, og 3 på søndag. Manchester United avslutter helgen når de går mot Chelsea. Du kan se hver kamp hvor som helst i verden ved å bruke en VPN-tjeneste. Det vil hjelpe deg å omgå geografiske begrensninger.


Beste VPN for den engelske Premier League

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Slik bruker du en VPN for å se EPL Live

For å starte, vil vi bruke ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å se den engelske Premier League. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. Mobilbrukere kan laste ned apper for iOS og Android. Du kan til og med bruke ExpressVPN-ruterappen for å sikre alle enheter i nettverket ditt. Den vil sende all kommunikasjonen din via VPN som utvider støtte til enheter som spillkonsoller og streamingbokser. De har til og med en app for Amazon Fire TV-enheter.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. For denne demonstrasjonen, vil vi lede deg gjennom trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres. Du kan også se på din favoritt mobil- eller strømmenhet.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • ExpressVPN har et stort nettverk av servere over hele verden. Velg et land der du vil se dekning. Noen populære valg inkluderer USA, Storbritannia og Tyskland.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For strømming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.
 • Nå vil du bruke legitimasjon fra kabel / satellitt / streaming abonnementskonto for å logge inn på nettstedet du vil bruke for å se kampene.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du surfe på internett eller se den engelske Premier League som om du faktisk var der. Det samme er tilfelle fra alle land, slik at du kan koble deg til Storbritannia for britisk dekning.

La oss se på noen av måtene du kan se kampene på nettet.

Slynge-TV – Amerikansk nettsted som gir deg tilgang til tilgang til NBC, ESPN og BeIN Sports uten kabel- eller satellittabonnement. Det krever et abonnement for å se, og for å registrere deg og glede deg, må du være i USA, eller være koblet til en amerikansk server. Hvis du ikke har prøvd det ennå, kan du registrere deg for en 7 dagers gratis prøveperiode.

NowTV – Storbritannias nettsted som lar deg kjøpe et Premier League-pass. Passet kommer i løpet av 1 dag, 1 uke eller 1 måned. For å se på, trenger du et abonnement og du må registrere deg og se på fra Storbritannia, eller være koblet til en britisk server.

Star Sports – Indisk nettsted som strømmer spillene gratis. For å se kamper på nettstedet, må du være i India (vi koblet til en server i India, og det fungerte bra).

NBCSports – Hvis du er fra USA, eller har tilgang til et amerikansk kabel- eller satellittabonnement, kan du glede deg over kampene så lenge du logger deg på og er koblet til en server i USA.

drive med sporter – Selv om denne kanalen selges i pakker og strømmetjenester som Sling TV, kan du glede deg over kampene så lenge du kobler deg til en server i Nord-Afrika eller Midt-Østen (vi koblet til servere i Egypt og Saudi-Arabia, og begge jobbet). Sendingen kan være på arabisk, men den fungerer for å se på spillene.

Fotball (Soccer for Americans) har vært en favorittidrett i Storbritannia og Europa i ganske lang tid. Det har også vært en av de mest observerte idrettene, spesielt når Premier League-sesongen starter. Alle ser ut til å ha teamet de elsker, og mye av tiden teamlojalitet er basert på hvor de er fra. Imidlertid går noen lag utover å bare ha en lokal følging. Sannsynligvis er det mest kjente fotballaget i verden Manchester United. Dessverre er en del av grunnen til at de er så godt kjent, på grunn av luftkatastrofen i München i 1958.

Mye av verden styrte seg bak Manchester United da mer enn halvparten av spillerne deres ble drept i en flyulykke. Selv om piloten opprinnelig ble beskyldt for luftkatastrofen, ble han ryddet for urettferdighet 10 år senere. Den offisielle årsaken til flyulykken var slaps på rullebanen i München, Tyskland bremset flyet for mye da det prøvde å ta av. Selv om mange kanskje ikke har vært Man U-fans før krasjet, var det vanskelig å ikke rally bak laget etter. Fotballfans over hele kloden viste sin støtte til laget. Det andre laget i Manchester, Manchester City Football Club, har gjort et godt show i Premier League. De er et av lagene som vinner mer enn en gang de siste 20 årene.

Selv om Manchester City Football Club er en sterk konkurrent i år, har det vært noen få andre lag som utmerker seg i Premier League. En av favorittrivalene er mellom Chelsea Football Club og Arsenal Football Club. Disse to fotballagene er velkjente og godt finansierte. Arsenal, Chelsea og Manchester United har de fleste mesterskapstitlene de siste 20 årene. Med disse flotte lagene som alle kjemper om å vinne i år, kan du stole på at rivaliseringene er veldig intense.

Mye til glede for amerikanske fotballfans, har Premier League fått mer oppmerksomhet de siste årene. NBC begynte å vise Premier League-spill i 2013. Siden den gang har de betalt mer enn 1 milliard dollar for å beholde rettighetene frem til fotballsesongen 2021-2022. Nå kan innbyggere i USA se deres favorittlag i Storbritannia spille mot hverandre en god stund lenger. Det gir også britiske utvandrere muligheten til å se på og nyte en smak av hjemmet. Hvis det fortsatt går bra med Premier League i USA ved kontraktens slutt, vil den sannsynligvis bli fornyet igjen.

Se favorittlagene dine konkurrere i Premier League på en rekke kanaler rundt om i verden ved å bruke en VPN-tjeneste. VPN-leverandører som ExpressVPN og NordVPN vert servere i land rundt om i verden. Koble til ethvert sted og se kamper som om du sitter på en lokal kaffebar eller sportsbar. Åpne kanalene i det området som ellers ville blitt blokkert.

Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over Premier League. Følg oss @VPNFan for de siste VPN-avtalene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map