Se British Open Live Online

Carnoustie golfbaneBritish Open, ofte bare kalt “The Open”, er den tredje av fire store PGA-arrangementer i løpet av et år. Det er også den eldste og den eneste begivenheten som spilles utenfor USA. I år spilles 148. Open fra 18. juli – 21. juli på Royal Portrush Gold Club. For flere år siden endte dette spennende arrangementet i en fire-hulls sluttspill. Denne turneringen er alltid spennende, uansett hvor den spilles. Det er flere dekningsalternativer. Se British Open fra hvor som helst live, online med en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Hvordan se British Open fra hvor som helst

Stream live NBC-dekning med Hulu eller fuboTV:

 1. Melde seg på ExpressVPN (inkluderer 30 dagers risikofri pengene-tilbake-garanti)
 2. Last ned og installer ExpressVPN-appen på enheten din
 3. Koble til en VPN-server i USA.
 4. Besøk Hulu eller fuboTV og registrer deg for en gratis prøveperiode.
 5. Nyt livestreaming av British Open.

British Open Highlights

Selv om den ikke er så gammel som den gamle banen på St. Andrews, har Royal Portrush en egen historie. Det var vertskap for den første British Open som fant sted utenfor øya Storbritannia i 1951. Den er planlagt å være vertskap for Open i 2019 og to ganger til innen 2040. Dunluce Links vil være vert for British Open 2019 og er viden kjent som en av verdens beste golfbaner.

Rory McIlroy, den skotskfødte golfspilleren, vil være sulten på en seier på denne banen fordi det er hans hjemland. Han er uten tvil en av verdens beste golfere på dette tidspunktet. McIlroy har vunnet alle de fire store turneringene og er veldig en styrke å regne med, med en karriere som grand slam (å vinne alle de fire store turneringene). Selv om dette kurset med en lenke-stil kan gi ham en fordel, er det andre golfere som sikkert vil gi ham et løp for pengene sine.

Jason Day fra Australia er en 30 år gammel golfspiller. Han er for øyeblikket rangert høyt i verdensrekken. Det er klart at denne Aussie vil gi McIlroy et løp for pengene sine. Som mange andre har Day vært profesjonell siden han fylte 18 år. Å være veteran i sporten gir ham en fordel kanskje over andre golfere som ikke har spilt på mange år.

Rickie Fowler vil nærme seg Open med håp om å slå sitt personlige beste i turneringen. Årets rookie fra 2010 håper å vinne sin første major og starte en lang seierskarriere som andre golfere. 29-åringen fra California vil gi det sitt beste skudd, men han vil måtte kjempe med de andre golfere.

I år er Sky Sports og NBC de to viktigste dekningskildene for denne turneringen. For britisk dekning:

 • 18. JULI – Første runde 06:30 – 20:00 – Sky Sports 1&4 HD
 • 19. JULI – Andre runde 09.00 – 20.00 – Sky Sports 1&4 HD
 • 20. JULI – Tredje runde klokka 8 – 19.45 – Sky Sports 1&4 HD
 • 21. JULI – Final Round 7:30 – 7 p.m. – Sky Sports 1&4 HD

Her er timeplanen for amerikanske seere.

 • 18. JULI – Første runde klokka 16.00 – 15.00 – NBC Sports
 • 19. JULI – Andre runde klokka 16.00 – 15.00 – NBC Sports
 • 20. JULI – Tredje runde kl. 07.00 – 15.00 – NBC Sports
 • 21. JULI – Final Round 6 a – 3 p.m. – NBC Sports

Disse tider kan selvfølgelig endres. Som du kan se, er dekningen for USA på NBC Sports. Hvis du planlegger å se denne turneringen med amerikansk dekning, må du ha et betalt abonnement på en kabel- eller satellittjeneste. Flott, men hva om du er utenfor USA eller ikke har et av disse abonnementene? Det er da en god VPN-tjeneste ville komme i spill.

Å bruke en VPN vil gjøre to ting for deg. Hvis du kobler deg til en, krypteres dataene dine. Det vil også gi deg tilgang til kanaler som vil bli blokkert på grunn av geobegrensninger. Geo-restriction er en teknologi som brukes til å identifisere hvor en bruker befinner seg og blokkere dem basert på IP-adresse. Ved å bruke en VPN kan du se turneringen på Sky Sports hvis du ønsket å gjøre noe annet. Vi har noen gode forslag til deg når det gjelder hvilken tjeneste du skal velge.

Nyt all spenningen ved British Open Golf Tournament i 2019, og se hvilken golfspiller som tar hjem Claret Jug. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over årets tredje store hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map