IPVanish iOS Setup Guide

IPVanish iOS-knappDu kan finne den nyeste IPVanish iOS-appen fra oppsettsiden. For å komme dit, klikker du bare på “Apps” -koblingen øverst på nettstedet. Dette åpner VPN-programvaresiden. Klikk på iOS-knappen for å komme i gang. Dette vil laste inn iOS-undersiden som inneholder informasjon om den siste iOS-appen og en lenke til app store. Denne siden inneholder også trinnvis manuell konfigurering og visuelle guider for konfigurering av iOS-enheten din med L2TP og PPTP.


For å laste ned appen, klikk på “Last ned i App Store” -knappen. En gang på iTunes, klikker du på nedlastingsknappen for å starte installasjonen av appen. IPVanish-appen er kompatibel med iOS 8.0 og nyere. Når installasjonen starter, vil du se en skjerm som vist til venstre nedenfor. Dette er iOS-advarselen som forteller deg at all Internett-trafikk går gjennom VPN. Det ligner på tillitsvarselet utstedt av Android-enheter. Du må la dette for at VPN-installasjonen kan fortsette. Bildet til venstre viser en annen installasjonsmelding der du spør om du vil motta IPVanish-varsler og varsler. Dette er valgfritt.

IPVanish iOS-installasjon

Etter at du har passert varslingen ovenfor, vil appen få deg til å oppgi brukernavn og passord for å logge deg på IPVanish-tjenesten. Forutsatt at du oppga brukernavn og passord for IPVanish-kontoen din og logget på, vil appen be deg om å opprette en VPN-profil. Dette vil konfigurere IPVanish IKEv2-konfigurasjonen for iOS-enheten din. Etter at denne profilen er installert, ser du IPVanish-startskjermen som den som er vist til venstre. Dette er den viktigste app-tilkoblingsskjermen i sin frakoblede tilstand. Den viser frakoblet under tilkobling, og bryteren er helt hvit, noe som indikerer at den er i frakoblet tilstand. IP-adressen og det synlige stedet som vises er din sanne IP-adresse og beliggenhet. Denne skjermen viser også kontostatus og når den skal fornyes.

IPVanish iOS VPN-tilkobling

Hvis du trykker på skjermen langs linjen under tilkoblingsstatusen som viser plasseringen (Atlanta, USA) på bildet over, skyves listen over serverplasseringer fra høyre. Dette er illustrert i det midtre skjermbildet over. Hvis du trykker på en server i denne listen, vil du velge den og returnere deg til hovedtilkoblingsskjermen. Hvis du trykker på vippebryteren, kobler du deg til den valgte serveren. Den siste skjermbildet over viser denne forbindelsen til en Atlanta, amerikansk server. Legg merke til at tilkoblingsstatusen nå viser tilkoblet og at skyvebryteren nå er grønn. IP-adressen som vises er også den som er tilordnet av VPN-serveren og viser et synlig sted i Atlanta, USA. Du er nå tilkoblet, og all Internett-trafikken din er kryptert mot snooping utenfor. Frakobling er så enkelt som å trykke på skyvebryteren. For å bytte server, trenger du bare å velge en annen server og gjenta prosessen.

De siste skjermbildene som vi ønsker å undersøke for IPVanish iOS-appen, er innstillingsskjermbildene som du kan få tilgang til ved å tappe på “hamburger” eller menyikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre på hovedskjermen. Hovedinnstillingsskjermen vises til venstre på bildet nedenfor. Det er delt inn i tre seksjoner: generelt, avansert og abonnement. Den generelle delen lar deg bare rangere IPVanish ved å peke på pilen mot høyre og vise gjeldende appversjon. Den avanserte delen som har alternativer for etterspørsel som vi vil diskutere senere. Den lar deg velge VPN-tilkoblingsprotokoll, og installere VPN-profilen på nytt hvis den er ødelagt, noe som noen ganger skjer med VPN-profiler. Standardprotokollen for iOS-appen er IKEv2, men du kan endre den til IPSec.

IKEv2 er ikke bare standardprotokollen, men også den som er best egnet for mobile enheter som iPhone og iPad fordi støtte er innebygd, og det anses generelt som like raskt, sikkert og pålitelig som OpenVPN-protokollen. Dessuten gjør designen den egnet for automatisk tilkobling og gjenoppretting av en VPN-tilkobling når tilkoblingen midlertidig går tapt slik det noen ganger oppstår mens du reiser. IKEv2-protokollen støtter Mobility and Multihoming (MOBIKE) -protokoller, noe som gjør den ideell for mobilbrukere som jevnlig bytter mellom hotspots eller de som bytter mellom Wi-Fi-nettverk og mobildatabruk når de er ute.

Den siste delen av skjermbildet med innstillinger for hovedinnstillinger viser abonnementsinformasjon som når kontoen din fornyes. Det lar deg også gjenopprette utløpte kjøp. Endelig kan du logge deg ut av VPN-tjenesten herfra.

IPVanish iOS-appinnstillinger

Vi har sett på alle innstillingene bortsett fra de som er funnet på skjermen på forespørsel, som du kan få tilgang til ved å tappe pilen til høyre til høyre for den. Denne skjermen vises til høyre i bildet over. Den inneholder alternativer for VPN-tilkoblingen. Disse alternativene er som følger:

 • Alltid på
  • Aktivering av dette alternativet vil alltid prøve å holde deg koblet til IPVanish VPN-nettverket.
 • Koble til automatisk for følgende SSID-er
  • Aktivering av dette alternativet sikrer at du alltid vil prøve å koble til VPN for SSID-ene som vises.
  • Dette har noen innebygde SSID-er som Panera, attwif, Google Starbucks og andre.
  • Du kan også legge til egne SSID-er som hjemmenettverket ditt eller andre.
 • Koble til automatisk for følgende nettsteder
  • Aktivering av dette alternativet sikrer at du alltid vil prøve å koble til VPN for nettstedene som vises.
  • Dette har noen innebygde nettsteder som twitter.com, facebook.com, youtube.com og andre.
  • Du kan også legge til dine egne nettsteder til denne listen.

Disse alternativene vil gi en de facto rudimentær kill-bryter for iOS-appen eller utvalgte SSID-er og nettsteder.

Som du kan se, vil IPVanish iOS-appen enkelt lar deg koble til VPN-servere i nettverket med bare noen få trykk på din iOS-enhetsskjerm. Den inkluderer en de facto kill-bryter som lar deg selektivt velge hvilke SSID-er og nettsteder du automatisk vil koble til VPN-tjenesten. Endelig er det standard for IKEv2, en av de beste VPN-protokollene for mobile enheter som iPhone og iPad på grunn av støtten til MOBIKE.

Besøk IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map