Hvordan spille Dark Souls III med en VPN

Dark Souls IIIDark Souls-franchisen er en nyere serie spill som har vokst i popularitet. Utviklerne kommer nå ut med Dark Souls III. Som i de fleste spill vil dette være et intenst kampspill. Det er tilgjengelig for Windows, PS4 og Xbox One. Den spesielle delen med denne versjonen av Dark Souls er at den har en online multiplayer-modus. Når du spiller Dark Souls 3 på nettet, kan det hende du merker etterslep og treg forbindelse. For å fikse disse problemene vil jeg anbefale en VPN. En VPN vil endre din IP-adresse til et hvilket som helst annet sted du velger. Hvis du velger en VPN-server som ligger i nærheten av serveren du spiller på, vil du ha mindre etterslep og raskere tilkoblinger. De mer erfarne spillerne vil også glede seg over den ekstra beskyttelsen mot DDoS-angrep.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Dark Souls III som alle andre Dark Souls-spill har du redigert utseendet til karakteren din. Du kan også velge klassen din. Hver klasse har forskjellige evner og kampstiler.

Hovedklasser i Dark Souls 3 inkluderer:

 • Ridder: Begynner med et skjold, leggings, gapestokker, brystplate, hjelm og ett jernsverd.
 • Leiesoldat: Begynner med to sverd, et treskjold og en Sellsword-hjelm, rustning og bukse.
 • kriger: Begynner med en øks, skjold og en nordlig hjelm, rustning, hansker og bukser.
 • herald: Starter with a Spear, Heal Aid, a shield, a Tailsman and a Herald’s helmet, rustning, hansker og bukser.
 • Tyv: Begynner med kniv, skjold, bue, en tyvmaske og Deserter rustning og bukser.
 • Assassin: Begynner med et estoc, skjold, trollpersonalet, spook og Assassins hette, rustning, hansker og bukser.
 • Sorcerer: Begynner med en postbryter, trollmannens stab, skjold, ung drage ring, soul-pil, tung sjel-pil og trollmanns hette, kappe, hansker og bukser.
 • Pyromancer: Begynner med en øks, skjold, Pyromancy-flamme, flott sumpring, brannkule, og Pyromancer-krone, garb, wrap og bukser.
 • geistlig: Begynn med en mus, Clerics hellige klokkeslett, skjold, legning, kraft og Clerics blå kappe, hansker og bukser.
 • fratatt: Begynner med en klubb, plankeskjold og en lendeduk.

Dark Souls III er et hardt strategisk kampspill. Dette betyr at når du nivåer, må du tenke på hvilket utstyr du trenger når du avanserer. Du må også apparate når du skal bruke dine ferdigheter og magi i henhold til situasjonen.

Spillet har vanskelige sjefer og noen hardere mobber. Elementene som slipper fra sjefer og andre mobber kan brukes til å komme til online-modus. Online-modusene kan bare nås på visse måter.

Online-modus inkluderer:

 • Co-op: Du må bruke varen White Sign Soapstone, og så vil du kunne spille med opptil to andre om gangen.
 • PvP: Du vil bruke Red Eye Orb eller Cracked Red Eye Orb. Så blir du sendt til en annen spillers verden, og du kan bekjempe dem i den verdenen. Du ville være en inntrenger mens de ville være en vert. Opptil to personer om gangen kan invadere en spiller, men du kan bruke forskjellige tegn for å endre det tallet.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN for å spille Dark Souls 3. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil også forbedre ytelsen ved å senke pingen og beskytte deg mot DDoS-angrep. Det vil hjelpe deg med å komme forbi geografiske begrensninger og brannmuren på skolen eller på jobb.

Hvordan bruke en VPN til å spille Dark Souls 3 (PC)

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Dark Souls 3 online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Hvordan bruke en VPN til å spille Dark Souls 3 (Xbox One og PS4)

Nok en gang vil jeg bruke ExpressVPN som eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Dark Souls 3 på spillkonsollen. De er min favoritt VPN for spill fordi ExpressVPN administrerer et veldig stort nettverk som gjør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trinnet for å få satt opp med ExpressVPN er normalt å laste ned klientprogramvaren for systemet ditt. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android. Det er klart det ikke vil fungere for PS4, Xbox One eller Nintendo siden spillkonsollene mangler den opprinnelige støtten til VPN. Heldigvis er det fremdeles en måte å kryptere spilltrafikken din og sende den gjennom en VPN. Svaret kjører VPN gjennom ruteren din. Merk: Hvis du ikke trenger kryptering, kan du bruke ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funksjonen uten å måtte konfigurere ruteren. Den støtter et bredt spekter av spillkonsoller.

ExpressVPN-ruter-app

Avhengig av hvilket merke og hvilken rutermodell du bruker, kan det støtte tredjeparts VPN-tjenester. I så fall kan du få nødvendig informasjon fra VPN-leverandøren din for å sette opp en forbindelse gjennom ruteren din. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populære, merkenavnsrutere og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gjør at enhetene har langt flere funksjoner enn de ville gjort med fabrikkfastvaren installert. Alle FlashRouters er forhåndskonfigurert med støtte for VPN.

Nyt all spenningen når du spiller Dark Souls III online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over spill fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map