Hvordan se Youtube TV utenfor USA

YouTube TVYouTube har lansert en over the top (OTT) streamingtjeneste kalt YouTube TV. Tjenesten er designet for å være et TV-alternativ. Det tilbyr mer enn 45 kanaler uten behov for en kabel- eller satellitt-TV-leverandør. Selvfølgelig har de fleste av kanalene reklamefilmer. Det er verdt å ta en titt på, men det er bare tilgjengelig i USA eller USA. Hvis du bor der, vil du ha det bra. Hvis du reiser utenlands eller jobber utenfor USA, trenger du en VPN.


Beste VPN-er for å se Youtube TV utenfor USA

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

La oss se på noen av kanalene som er tilgjengelige fra Youtube TV.

 • ABC
 • CBS
 • NBC
 • rev
 • ESPN
 • USA
 • E!
 • CW

Og ganske mange til. I motsetning til noen av sine konkurrenter, tillater Youtube opptil 6 samtidige strømmer. De lar deg også spille inn ting via DVR, og at du kan spille inn alle favorittprogrammene dine samtidig uten datagrenser. Prisene for denne tjenesten er $ 35 per måned. Hvis du vil legge til Showtime eller Fox Soccer Channel, er dette en ekstra kostnad. Imidlertid gjør de også et poeng for å si at hvis du reiser internasjonalt, ville du ikke ha tilgang til kontoen din.

Det er grunnen til at du ønsker å bruke en VPN. Enten du allerede har registrert deg eller skal til, må du koble til en server i USA. Det vil hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensningene. Hvorfor skulle du måtte gå glipp av fordi du ikke er i USA for tiden?

Hvilken VPN-tjeneste du velger, avhenger av dine mål. Det er noen gode forslag vi har som vil gjøre ting enkelt. Hvis målet ditt er å bare sørge for at du kan se på alle kanalene, kan du se på ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS) -funksjonen. Dette er en Smart DNS-tjeneste som hjelper deg med å fjerne blokkeringen av geo-begrensninger du kan komme uten krypteringskostnader. Hvis målet ditt er mer sikkerhetsorientert, vil du koble til en ExpressvPN-server. VPN-klienten deres inkluderer en kill switch-funksjon, og de fører ingen aktivitetslogger. Du kan bruke VPN- eller Smart DNS-tjenesten deres når som helst og bytte mellom dem etter behov.

Slik bruker du en VPN for å se på YouTube TV

Vi vil bruke ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å se på YouTube TV. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. Mobilbrukere kan laste ned apper for iOS og Android. Du kan til og med bruke ExpressVPN-ruterappen for å sikre alle enheter i nettverket ditt. Den vil sende all kommunikasjonen din via VPN som utvider støtte til enheter som spillkonsoller og streamingbokser. De har til og med en app for Amazon Fire TV-enheter.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres. Husk at vi bruker bilder fra amerikanske servere siden HBO Now er geobegrenset til USA.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden HBO Now bare er tilgjengelig i USA, vil du velge en server i USA. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele USA.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du surfe på Internett eller se på YouTube TV som om du faktisk var der. Det samme er tilfelle fra alle land, men du vil koble deg til en server i USA for å se live feeds.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Amazon Instant. Du trenger fortsatt en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA.

Begge disse alternativene vil fjerne blokkering av innhold. De vi nettopp nevnte er gode alternativer. Vi valgte dem basert på hastighet, funksjonalitet, serverplasseringer, pålitelighet og pris. Forsikre deg om at du enkelt kan koble til og strømme før du reiser. Ta gjerne en titt på vår topp 10 VPN-tjenester liste over andre valg hvis du vil ha mer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map