Hvordan redusere serverlag for Agar.io

AgarioAgar.io er et veldig populært online spill. Spillet er enkelt, men det har også komplekse aspekter. Spillet ble opprettet for PC og Mac, men har også gått videre til Android og iOS. Agario spilles online. Spillets popularitet har utfordret utviklerne til å finne nye og kreative måter å takle bots og lag. Mens en VPN ikke hjelper med roboter, kan den absolutt hjelpe med etterslep. Tilhengere av Agario vet alt om problemer som etterslep kan forårsake i spillet. For å løse problemet legger Agario-teamet til mer båndbredde og servere. Det er en flott start, men en VPN vil også hjelpe deg med problemet. En VPN lar deg velge en server som vil gi deg en IP i henhold til serverens plassering. Hvis du velger et sted nær serveren du spiller på, kan du redusere etterslepet og øke hastigheten på spillet. Siden din offentlige IP-adresse er erstattet, beskytter den deg også mot DDoS-angrep. Spillet er så populært at mange skoler og arbeidsplasser blokkerer Agar.io gjennom brannmurbegrensninger. En god VPN vil hjelpe deg med å komme deg forbi brannmuren og andre geografiske begrensninger.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Gameplay i agar.io er enkelt, men på en eller annen måte sammensatt. Du starter som en sirkel som spiser andre mindre sirkler. Når du vokser blir du tregere og du kan se mer. Du konkurrerer om å være den største sirkelen på serveren. Den komplekse delen kommer i de evnene du får. Du kan bruke mellomromstasten for å dele deg opp i to sirkler i like størrelse. Dette lar deg fange mennesker og konsumere dem fordi du skyter den delen av deg ut, men det setter deg i fare fordi du holder deg i den formen en stund. Du kan dele opp i mer enn to sirkler avhengig av din masse. Q-tasten brukes også strategisk. Det lar deg mate andre motstandere litt av massen din, og det kan være effektivt hvis du spiller på lag. Den siste veldig harde delen om spillet er de grønne stasjonære trygge stedene. Når du er liten nok til å passe inn, blir du beskyttet mot større spillere. Hvis du er for stor til å passe, så berører du det vil du miste mye masse.

Det er flere spillmodus som kan spilles. Utviklerne legger stadig til spillmodus, og alle er morsomme.

De originale spillmodusene inkluderer:

 • Gratis for alle: som har deg mot alle. Skinn er tillatt
 • Team: som har deg på lag som kjemper mot andre farger. Skinn er ikke tillatt.
 • eksperimentell: Det eksperimenteres med forskjellige modus. Skinn er tillatt.

Agar.io har du begynt med å navngi karakteren din. Du kan navngi det nesten hva som helst. Enkelte navn vil imidlertid gi deg spesielle skinn. Noen av disse navnene inkluderer:

 • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentina, Australia, Østerrike, ayy Imao, Bait, Bangladesh, Belgia, Berlusconi, Blatter, Bosnia, Boris, Botswana, Brasil, Bulgaria, Bush, Byzantium, Kambodsja, Cameron, Canada, Chavez , Chile, Kina, cia, Clinton, Confederate, Kroatia, Cuba, Danmark, Dilma, Doge, ea, Earth, Estland, Den europeiske union, Facebook, Facepunch, Finland, Frankrike, Franske rike, tyske rike, Tyskland, Hellas, Hillary, Hollande, Hong Kong, Ungarn, Imperial Japan, India, Indonesia, Iran, Irak, Irland, IRS, Italia, Jamaica, Japan, Kim Jong-Un, Latvia, Litauen, Luxembourg, Maldivas, Mars, Merkel, Mexico, Moon, NASA , Nederland, Nigeria, Nord-Korea, Norge, Obama, Origin, Pakistan, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Polen, Portugal, Prodota, Preussen, Putin, Qing-dynastiet, Quebec, Queen, Reddit, Romania, Russland, Sanik , Skottland, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Sverige, Sveits, Taiwan, Texas, Thailand, Trump, Tsipras, Tumbler, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, USA, USSR, Venezuela, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Det er flere skinn, men du må enten kjøpe dem eller samle i spillvaluta for å få dem.

Du kan glede deg over Agar.io på din PC, Mac, iOS eller Android-enhet. Det er gratis å spille. Du er en sirkel som spiser andre sirkler for til slutt å ha mest mulig masse. Det er også skinn som er gratis og betalt som kan hjelpe deg med å tilpasse kretsen din. Overall agar.io er et morsomt spill som jeg er sikker på at du og vennene dine vil ha glede av fra jobb, skole eller hjem.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN-tjeneste for å spille Agar.io. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil også forbedre ytelsen ved å senke pingtiden. En VPN vil beskytte deg mot DDoS-angrep. Det vil også la deg komme forbi geografiske begrensninger og brannmurene på skolen eller på jobb.

Hvordan bruke en VPN til å spille Agar.io

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Agar.io online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Nyt all spenningen når du spiller Agar.io online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over Agar.io hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map