Hvordan fjerne blokkering av Minecraft med en VPN

MinecraftMinecraft er et spill hvor du vil spille som Steve i en blokkverden. Den har også mange servere der du kan spille sammen med venner. Spillere kan oppleve langsomme tilkoblinger og dårlig serverforsinkelse. Elite-spillere lar seg også åpne for DDoS-angrep. Jeg anbefaler en VPN for å hjelpe med å fjerne blokkering av Minecraft-problemer. En VPN vil endre IP-adressen din og vil til og med rotere den om nødvendig. Dette vil hjelpe high-end spillere å unngå DDoS-angrep. VPN vil også kryptere din personlige informasjon. Enda bedre, hvis du kobler til et VPN-sted i nærheten av spillserveren, kan det føre til en raskere tilkobling og mindre etterslep.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Hvordan bruke en VPN til å spille Minecraft (PC)

Jeg bruker det ExpressVPN for eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Minecraft online. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • Siden mange spillere liker å koble seg til servere i USA, brukte vi det landet til vår guide. ExpressVPN har et stort nettverk av servere lokalisert over hele verden.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internett eller se på serier som om du faktisk var der. Hvis du kobler til en server i Storbritannia, vil du også ha full tilgang til geo-blokkerte nettsteder der. Det samme er tilfelle fra alle land.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. Hvis du bor utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å få tilgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fremdeles en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske TV-serier og filmer på Netflix som om du sitter i USA eller andre regioner du ønsker å få tilgang til.

Hvordan bruke en VPN til å spille Minecraft (Xbox One og PS4)

Nok en gang vil jeg bruke ExpressVPN som eksempel på hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å spille Minecraft på spillkonsollen. De er min favoritt VPN for spill fordi ExpressVPN administrerer et veldig stort nettverk som gjør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trinnet for å få satt opp med ExpressVPN er normalt å laste ned klientprogramvaren for systemet ditt. ExpressVPN tilbyr gratis klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. I tillegg til gratisapper for iOS og Android. Det er klart det ikke vil fungere for PS4, Xbox One eller Nintendo siden spillkonsollene mangler den opprinnelige støtten til VPN. Heldigvis er det fremdeles en måte å kryptere spilltrafikken din og sende den gjennom en VPN. Svaret kjører VPN gjennom ruteren din. Merk: Hvis du ikke trenger kryptering, kan du bruke ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funksjonen uten å måtte konfigurere ruteren. Den støtter et bredt spekter av spillkonsoller.

ExpressVPN-ruter-app

Avhengig av hvilket merke og hvilken rutermodell du bruker, kan det støtte tredjeparts VPN-tjenester. I så fall kan du få nødvendig informasjon fra VPN-leverandøren din for å sette opp en forbindelse gjennom ruteren din. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populære, merkenavnsrutere og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gjør at enhetene har langt flere funksjoner enn de ville gjort med fabrikkfastvaren installert. Alle FlashRouters er forhåndskonfigurert med støtte for VPN.

Minecraft Game Highlights

MInecraft er tilgjengelig på Windows, Mac, Xbox one, Xbox 360, PS4, PS3, Andriod, IOer, Windows-telefon og Amazon Kindle Fire. Mac / Windows-spill er en engangsavgift som vil gi deg profilen til å spille spillet for alltid. Du kan få spillet på MInecraft-nettstedet med Windows og Mac, Amazon for konsoller, og App store for Andriod, iOS, Windows-telefon og Amazon Kindle Fire. De fleste versjoner av spillet har tre moduser, inkludert kreativ, overlevelse og hardcore. Kreativ modus er der du kan bygge hva som helst med det ubegrensede antallet rekvisita. Overlevelsesmodus er hvor du må se på sult og hjerter. mobber, rått kjøtt, lava, å grave rett opp eller ned, falle og drukne i vann kan drepe deg, men du vil respawn. Hardcore-modus er akkurat som overlevelsesmodus, men når du først dør, vil du ikke komme tilbake til livet. Alle moduser har EXP falt av mobber når de ble drept. Mobbing inkluderer både fredelig og dødelig. Noen mobber inkluderer:

 • Kylling: Fredelig. Den er liten til bakken, svømmer og kan klaffe vingene for å ikke lide fallskader. Slipper enten kyllingkjøtt og fjær når det drepes. Raser når det er gitt hø og ved siden av en annen kylling som er gitt hø.
 • Sau: Fredelig. Det er et halvt stort dyr som svømmer, lider fallskader, gir deg ull når du klipper, og kan farges forskjellige farger. Slipper ull når den drepes. Raser når det er gitt hø og ved siden av et annet sau som er gitt hø.
 • Ku: Fredelig. Det er et halvt stort dyr som er et brunt og hvitt, gir deg melk, svømmer og lider fallskader. Kan droppe skinn- og kosekjøtt når det drepes. Raser når det er gitt hø og ved siden av en annen ku som er gitt hø.
 • Gris: Fredelig. Den er mindre enn bakken, den er rosa, sykler med en sal, svømmer og lider fallskader. Kan slippe svinekjøtt når det drepes. Avler når det er gitt hø og ved siden av et annet svin som er gitt hø.
 • Mooshroom: det samme som en ku bare gir deg sopp når den melkes og den kan slippe sopp.
 • Creeper: Fiendtlig når som helst på dagen. Det er en halv stor skapning, den er grønn, og den eksploderer når du er i nærheten. Den kan droppe krutt når den drepes.
 • Edderkopp: fiendtlig om natten. Det er en liten skapning, trenger ikke mye å drepe og kan klatre. Kan slippe streng og edderkoppøyne når de drepes.
 • zombie: Fiendtlig. Medium størrelse mobbing, treg, grønn og kan ha rustning. Kan slippe våpen, rustning, poteter, gulrøtter og råttent kjøtt.
 • Enderman: slags fiendtlig. Veldig store, lilla øyne, teleporter når de blir truffet, angrep når du ser på dem i øyet, og det kan plukke opp blokker. Can dropper en Endereye når den drepes.
 • Zombie Pigman: Fiendtlig når den blir truffet. Disse skapningene er som soldatene / innbyggerne i Nederland, de har gullsverd, er immun mot ild og lava, og de angriper bare når de blir angrepet. Når du blir angrepet hver Zombie Pigman du møter vil du prøve å drepe deg til de alle glemmer deg. Kan slippe gullklumper og råttent kjøtt.
 • Ghast: Fiendtlig. Bor i heller ikke, flyter i luften, skyter ildkuler og kan bli drept ved å reflektere ildkulebollene tilbake. Slipper krutt og Ghast tårer når de drepes.
 • Ender-drage: Veldig fiendtlig. Hvis dette ikke er en av de vanskeligste sjefene som er sett, vet jeg ikke hva det er. Dette ligger i slutten. For å komme dit må du gjøre flere harde oppgaver. Du må også være veldig flink til å kjempe. Denne skapningen er nesten uovervinnelig når den blir helbredet, har en hær av Enderman under seg, og den flyr. Når det drepes Det gir deg så mye EXP at du ikke vet hva du skal gjøre lenger.

Gjenstandene som slippes av pokker, mines eller hakkes, kan brukes til å lage, bake, eller de kan spises. Bruk Wiki når du prøver å lage ting. Mineraler som diamanter, gull og sølv må høstes med visse typer pickaxer. Fra deres kan du bake gjenstandene til materialer du kan lage med for å lage våpen, rustning, ect … En annen ting du kan gruve er rødstein. Redstone er en av kreftene fra mincraft som kan gjøre nesten hva som helst. Folk har gjort ting så interessante som å bygge en arbeidsdatamaskin med redstone-eksperimenter til ting så enkle som en knapp som åpner en dør. Før du prøver å gjøre noe av dette, trenger du fakler og en seng du kan lage. Lommelykter holder mobben borte og sengene redder din plass og lar deg sove om natten, den tiden da de fleste fiendtlige mobbene kommer ut.

Minecraft har også territorier som har forskjellige varer. Disse områdene inkluderer:

 • Snowy Hills: Det har snø på bakken som du kan smelte i vann, lage snøballer ut av, og i noen versjoner lage snømenn. Har få vegetasjoner, trær (med mindre det er en snødekt skog i nærheten) og dyr.
 • Grassy Plain: Dette området har mye gress som kan plantes om og gjøres til hø for å avle dyr, og det har vanligvis en elv i nærheten for å plante. Har mye dyr, planter og har en god mengde mindre trær.
 • Tørre ørkener: Veldig varmt klima med mye sand, sandstein, kaktus, og har noen landsbyer. Har få vegetasjoner, dyr og trær.
 • Grønne skoger: Det er et område med mange høye trær, har ikke noe område som naturlig er der for å bygge, og det har epler fra trærne. Har mange trær, en god mengde dyr og anstendig antall vegetasjoner.
 • Blue Oceans: Har lite eller ingen trær, veldig dypt vann, kan fryses over, du kan sykle med båt i den, og du kan fiske i den. Få trær, vegetasjon og dyr, inkludert fisk.
 • Eerie-sumpe: Dette området har litt vann, mindre mørkere trær, det har mange vinstokker og liljeputer, og det har hekser. God mengde trær, dyr og vegetasjon.
 • Tropiske jungler: Dette stedet er varmt, har hav eller elver rundt jungelen, det vokser også mange trær og vintreet her, og det har mange dyr. Mange trær, dyr og vegetasjon.
 • Mørke huler: Dette stedet hvor alle dine grus, rødstein, kull, diamanter, smaragder, gull og sølv. Dette stedet har også mange skadelige mobber, lava, og det er veldig mørkt. Få dyr, vegitaions og trær.
 • Nederlandene: Område uten dyr, trær og vegitaions. Dette stedet fylt med mobber, har mye ild, glowstone og lava elver. Det har også et skjult slott som heter Nether-slottet.
 • Enorme sopp territorier: Dette er det eneste stedet med enorme sopper som trær, mooshroom og et stort antall sopp overalt. Massevis av Vegitaions, trær og dyr.

Med alle disse stedene har folk kunnet bygge fantastiske ting. Folk har laget kopier av Disney World. De har også laget berømte landemerker som Frihetsgudinnen, Empire State Building og Eiffeltårnet. Andre mennesker har skapt ting som fotballstadioner, King Kong, Nyan Cat, Spongebob, Titanic og piratområdene. Uansett hva du vil bygge, kan du gjøre det i Minecraft.

Minecraft kan også modifiseres med mods. Det er mods for nesten alt. De kan gi deg ting som Pixelmon (Minecraft Pokemon), leirkjempere og flere monstre. Noen mods blir så populære at servere er laget bare for å spille dem med andre mennesker. Jeg vil anbefale Minecraft til alle som leter etter et spill som vil inspirere deg til å være kreativ.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN-tjeneste for å spille Minecraft online. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil forbedre ytelsen og redusere etterslepet. Elite-spillere vil også sette pris på den ekstra beskyttelsen mot DDoS-angrep.

Nyt all spenningen når du spiller Minecraft online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over Minecraft fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map