Hvordan betale for VPN anonymt med forhåndsbetalte gavekort

Når du abonnerer på en VPN-tjeneste, er det store flertallet av brukere helt greit med å bruke standard betalingsmetoder. Som standard mener vi metoder som PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express og andre fra banker. Det har noen klare fordeler. Disse inkluderer brukervennlighet fordi du blant annet kan konfigurere tilbakevendende betalinger og bekvemmeligheter. Noen mennesker foretrekker imidlertid å bruke ikke-standardmetoder. I stedet foretrekker noen VPN-brukere forhåndsbetalte gavekort, forhåndsbetalte debetkort, Bitcoin og andre mer anonyme betalingsalternativer. Det er flere grunner til det, og vi vil forklare hvorfor og fortelle deg hvordan du skal betale anonymt. La oss først se på VPN-tjenesten som godtar forhåndsbetalte gavekort og svarer på noen få vanlige spørsmål.


VPN-tjenester som godtar betaling med gavekort

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchBrowser
utvidelser
1Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2HMA Pro VPN$ 3.99HMA280avkrysnings
3TorGuard$ 4.99TorGuard68avkrysningsavkrysnings

Fordeler og ulemper med å kjøpe VPN med et gavekort

Det er flere grunner til at du kanskje eller ikke ønsker å velge et gavekort som skal betales for VPN-tjenesten.

Fordeler:

 • Ingen kredittkort eller standardmetode – Du trenger ikke å bli ekskludert hvis du ikke har et kreditt- eller debetkort. Bare kjøp et gavekort og kjøp kontoen du ønsker.
 • Maksimal privatliv – Fordi butikkgavekort og forhåndsbetalte debetkort ikke inneholder betalingsinformasjon, trenger du ikke å identifisere deg lenger enn den informasjonen som kreves av VPN-leverandøren.
 • Ingen automatiske fornyelser – Siden gavekort eller forhåndsbetalte debetkort inneholder et fast beløp på valuta, trenger du ikke å bekymre deg for at tjenesten fakturerer deg uten din viten.
 • Lett å få – Du kan kjøpe gavekort på en rekke forskjellige steder fra noen bensinstasjoner til varehus til dagligvarebutikker. Du kan kjøpe begge typer kort (gave og forhåndsbetalt debet) med kontanter.
 • Lett å bruke – Det er enkelt å bruke et av disse korttyper. Det meste av tiden kjøper du kortet og oppgir nummeret når du blir bedt om det på nettstedet til VPN-leverandøren.

ulemper:

 • Kan begrenses – Ikke alle VPN-selskaper godtar gavekort.
 • Kan koste deg mer – Noen ganger kan du betale en ekstra kostnad på 20% – 30%. Det er fordi tilbydere faktisk ikke kan bruke gavekortpenger uten gebyr.
 • Kan være upraktisk – Etter at tjenesteperioden er oppe, må du gå gjennom prosessen. Du kan ikke konfigurere tilbakevendende betalinger når du bruker denne metoden.

Selv om du kanskje støter på noen av ulempene vi nettopp nevnte noen ganger, kan du bruke et “Vanilla Visa” eller “Green Dot” Visa hjelpe deg med å komme deg rundt noen av disse problemene. I stedet for et standard gavekort, er disse kortene lastbare og krever vanligvis bare en e-postadresse.

Hvem kan bruke et gavekort for VPN?

Selv om hvem som helst kan bruke denne metoden, er det veldig få brukere som faktisk gjør det. Hvis du bruker en null-logg-VPN-leverandør, bør du være relativt trygg. Imidlertid beholder noen selskaper som annonserer null-logger. I teorien kan de spore aktiviteten din til deg ved å bruke betalingsinformasjonen din. Selv om det kanskje ikke er sannsynlig, kan og har det skjedd.

Hvis du er dissident, journalist, varslere eller en talsmann for ytringsfrihet, er det et must å holde informasjonen din privat. Uansett hvem du er, er det ingen som ønsker å slå på døra klokken 1 av en uønsket gjest. Hvis du prøver å skjule aktiviteten din fra en undertrykkende eller voldelig regjering, er det viktig å bruke en mer anonym betalingsmetode. Noen liker selvfølgelig å bruke gavekort for å legge til et ekstra lag med privatliv. I en digital verden der det blir vanskeligere og vanskeligere å være anonym, fungerer denne metoden bra. Det hele avhenger av ditt komfortnivå. Du kan bruke gavekort til å betale for VPN og andre online tjenester.

Hvordan betale for VPN anonymt

Nå som du ser hvorfor det kan være lurt å bruke denne metoden, vil vi lede deg gjennom prosessen. Noen av disse trinnene kan variere avhengig av leverandøren du velger, men de bør alle være veldig like. Selv om du kanskje ikke trenger å legge inn mye informasjon, er det fortsatt et minimalt beløp som er nødvendig for å registrere deg. Informasjonen trenger imidlertid ikke være nøyaktig bortsett fra kortnummer, ekspedisjonsdato og CVC-kode.

 1. Få tilgang til siden.
 2. Velg lengden på tjenesten du ønsker.
 3. Opprett kontoen din ved å bruke en gyldig e-postadresse (ja, du kan opprette en for dette formålet).
 4. Velg betalingsmåte. Hvis du velger en leverandør som spesifikt lar deg betale med et gavekort, blir du bedt om å innløse dem her. Hvis det er et stort merkevarekort (dvs. et med Visa, MC, AE eller Discover), skriver du inn nummeret i kredittkortseksjonen.
 5. Send inn betalingen.
 6. Last ned programvaren og nyt.

Selv om det kan virke rart, er du forhindret fra å abonnere på de fleste VPN-tjenester hvis du er koblet til et VPN. Det samme gjelder mange populære proxy-tjenester også. For å forhindre svindel med kredittkort, vil de blokkere deg hvis du prøver. Det kan være et problem hvis du er bekymret for IP-adressen din.

Det er imidlertid en enkel måte å skjule din IP-adresse. Det du vil gjøre er å abonnere ved å bruke en offentlig WiFi-hotspot på en restaurant eller et offentlig bibliotek. På den måten stopper sporingen ved den offentlige internettforbindelsen i stedet for hjemmenettverket. Kjøpet kunne ha kommet fra alle som er koblet til det stedet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map