ExpressVPN iOS-installasjonsveiledning

Du kan bruke ExpressVPN iOS-appen til å koble til tjenesten deres hvor som helst på din iPhone eller iPad. Når du har opprettet en konto og logget på nettstedet deres, vil du se en grønn “sette opp ExpressVPN” -knappen under abonnementsfanen. Klikk på dette, så tar du deg til lisenssiden din der du kan finne lenken for å laste ned den nyeste iOS-appen for ExpressVPN. Utvid iOS (iPhone, iPad & iPod) -fanen og klikk på den grønne “installere ExpressVPN for iOS” -knappen som vist på bildet nedenfor. La dette vinduet være åpent, husk eller skriv dette brukernavnet og passordet, da du trenger dem for å logge inn og aktivere iOS-appen..


Last ned ExpressVPN iOS-app

Last ned appen til din Apple- eller iPad-enhet fra Apple iTunes-butikken. Når appen er lastet ned, starter installasjonen. Bildene nedenfor viser noen av skjermbildene i denne installasjonsprosessen. På det første bildet må du trykke på tillate, ellers vil ikke oppsettet fortsette. Det midterste bildet spør om du vil dele anonyme data med ExpressVPN-støttepersonalet for å hjelpe dem med å forbedre tjenesten. Dette er valgfritt. Det siste bildet indikerer at oppsettet er fullført.

ExpressVPN iOS-appoppsett

Hvis du trykker på knappen “ta en tur” i det siste bildet over, vises følgende bilder fra venstre mot høyre. Det første bildet nedenfor sier at du enten kan koble deg til det nåværende stedet Storbritannia – London eller trykke på pil opp for å velge et annet sted. Det midtre bildet nedenfor viser resultatene av å tappe på et annet sted. Dette åpner anbefalingsfanen på lokasjonsskjermen. Det siste bildet er resultatet av å velge den røde “koble” -knappen i det første skjermbildet. I dette tilfellet skaper det en forbindelse mellom det sanne stedet, Frankrike – Paris (vist i blått på kartet) og en VPN-server på vårt valgte sted, Storbritannia – London. En rød tilkoblingslinje indikerer at det er opprettet en forbindelse mellom de to stedene. Du kan trykke på “Koble fra” -knappen for å bryte forbindelsen. Denne turen illustrerer noen av funksjonene i ExpressVPN iOS-appen som vi vil diskutere mer detaljert senere i denne delen. Nå som vi har tatt turen, la oss fortsette.

ExpressVPN iOS App Tour

Hvis du trykker på “flott, la oss gå” -knappen, kommer vi til den første av skjermbildene som vises på bildet nedenfor. Dette er påloggingsskjermen og søsterens lysbildeskjermer. Bildene illustrerer bare noen av funksjonene til ExpressVPN-tjenesten. Hvis du trykker på “pålogging” -knappen, kommer du inn påloggingsskjermbildet der du kan oppgi brukernavnet (e-postadressen) og passordet fra kontosiden som du tidligere skrev ned eller lagret. Dette vil aktivere appen på enheten din og la deg begynne å koble til ExpressVPN-nettverket.

ExpressVPN iOS-apppålogging

Når du først logger deg på iOS-appen, vil du se en skjerm som vist til venstre nedenfor. Denne skjermen lar deg zoome inn og ut på kartet, samt dra det til venstre eller høyre. De røde prikkene på kartet representerer ExpressVPN-serverplasseringer som du kan koble til. Det valgte stedet vises på bunnen av skjermen under “koble til” -knappen. Det valgte stedet i det første skjermbildet nedenfor er USA – New York. Rulling av skjermen ned og til venstre lar oss trykke på plasseringen til USA – Atlanta slik vi har gjort i det andre bildet. Dette gjør dette til det valgte stedet, slik vi nå kan se USA – Atlanta under “koble” -knappen i midten av bildet. Ved å trykke på Atlanta-plasseringen åpnet det også en informasjonsboble som viser en ExpressVPN-logo, stedsnavnet, IP-adressen til serveren på det stedet og et blått ikon som representerer en åpen forbindelse. Du kan trykke på det blå ikonet for å starte en forbindelse til USA – Atlanta-plasseringen. Alternativt kan du bare trykke på den røde “koble” -knappen. Det siste skjermbildet viser en forbindelse til en VPN-server på USA – Atlanta. Det blå ikonet viser nå en lukket tilkobling, og den røde “tilkoblings” -knappen er erstattet av den grå ‘frakoblingen’. Du kan også se en rød tilkoblingslinje mellom din faktiske plassering og stedet du er koblet til. Hvis du trykker på det blå ikonet, brytes forbindelsen tilbake til kartet sentrert på hjemstedet ditt som vises som en blå sirkel. Alternativt kan du trykke på “Koble fra” -knappen for å lukke forbindelsen.

ExpressVPN iOS-tilkobling

Hvis du trykker på pil opp (^) ved siden av det valgte stedet, åpnes lokasjonsskjermen. Stedsskjermen har tre faner som er som følger:

 • anbefalt – Denne fanen viser de beste serverplasseringene som er anbefalt av ExpressVPN.
  • Den øverste anbefalingen vises først etterfulgt av en liste over andre anbefalinger. Dette er illustrert på det første bildet nedenfor.
 • Favoritter – Dette viser to forskjellige lister over lokasjoner. Den første er de tre siste forbindelsene som er bestilt av de nyeste. Det andre er en liste over de stedene du har foretrukket. Denne fanen vises i midten av bildet nedenfor.
  • Du velger en foretrukket forbindelse ved å trykke på den ufargede stjernen ved siden av stedsnavnet som deretter blir rød. Å trykke på en rød stjerne vil reversere prosessen.
 • Alle – Dette viser en liste over alle tilkoblinger sortert etter region. Denne fanen vises i det siste bildet under.
  • De fire regionene er som følger: Amerika; Europa; Afrika, Midtøsten & India; og Asia-Stillehavet. Hvis du trykker på en av pilene nedover, utvides regionen.
  • De mest anbefalte stedene er sortert øverst i hver region.

ExpressVPN iOS Plassering faner

Hvis du trykker på et navn under en av stedskategoriene, åpnes en forbindelse til det stedet. Land kan utvides eller trekkes sammen ved å tappe trekantene ved siden av dem. I tillegg til disse kategoriene, kan du også trykke på forstørrelsesglasset for å søke etter et bestemt sted. Når du skriver bokstaver i søket, vil listen over steder som vises svare og justere til den du søker etter vises. Du kan deretter trykke på den for å åpne en forbindelse til den.

ExpressVPN iOS-innstillinger

Det siste vi ønsker å undersøke for ExpressVPN iOS-appen, er innstillingene som du kan få tilgang til ved å trykke på menyikonet (tre røde horisontale linjer) øverst til venstre på skjermen som vist i det første bildet over. Det andre bildet er skjermen som åpnes når du trykker på menyikonet. Innstillingsdelen midt i den har noen få alternativer du kan velge.

 • Auto-reconnect (slå av / på)
 • VPN-protokoll – Dette er som standard satt til automatisk. Skjermen til høyre over viser alternativene som er tilgjengelige for iOS-appen, som er UDP, TCP og IPSec.
 • Del diagnostiske data (slå av / på)

IOS-appen designet av ExpressVPN-teamet er som den andre tilpassede programvaren de har skrevet. Det er enkelt å installere og bruke. Med det er du bare noen få trykk fra du kobler deg sikkert til en hvilken som helst VPN-server i nettverket deres. De gir flere måter å velge stedet du vil koble til. Du kan koble til servere på en rekke måter som vi har vist i denne delen av gjennomgangen.

Besøk ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map