Beste VPN-er til å streame Copa America 2019

Copa AmericaCopa America fotballturnering er hovedkonkurransen for landslagene i Sør-Amerika. I 2019 arrangeres kampene i Brasil fra 14. juni – 7. juli. Det er interessant å merke seg at turnéen i år skulle være i Chile på grunn av vertslandets normale rotasjon. Brasilianerne nektet å være vertskap i 2015, på grunn av verdensmesterskapet i 2014 og sommer-OL 2016 også ble arrangert i Brasil. Dette betyr at Brasil vil være vert i år. Det er flere kanaler som vil gi dekning av turneringen over hele verden inkludert livestrømmer. Vil de forsvarende mesterne, Chile kunne tre-torv? Du kan bruke en VPN til å streame hver kamp live fra hvor som helst i verden. Ta en titt på listen vår over de beste VPN-ene for Copa America.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings

Slik ser du Copa America-kamper fra hvor som helst

Gratis japansk sending på TV Tokyo:

 1. Melde seg på ExpressVPN (inkluderer 30 dagers risikofri pengene-tilbake-garanti)
 2. Last ned og installer ExpressVPN-appen på enheten din
 3. Koble til en VPN-server i Japan
 4. Gå til Tokyo TV og se på turneringen

Engelsk sending på ESPN + (gratis prøveversjon):

 1. Melde seg på ExpressVPN (inkluderer 30 dagers risikofri pengene-tilbake-garanti)
 2. Last ned og installer ExpressVPN-appen på enheten din
 3. Koble til en VPN-server i USA.
 4. Gå til ESPN + og bruk gratis prøveversjon. Du må kanskje oppgi et gyldig amerikansk kredittkort og postnummer (f.eks. 10001, 48104 osv.)

Spansk sending på Telemundo og Universo:

 1. Melde seg på ExpressVPN (inkluderer 30 dagers risikofri pengene-tilbake-garanti)
 2. Last ned og installer ExpressVPN-appen på enheten din
 3. Koble til en VPN-server i USA.
 4. Gå til Sling TV eller YouTube TV og bruk gratis prøveversjonen. Du kan også bruke Sling TV-appen (på Android og iOS) eller YouTube TV-appen (på Android og iOS). Du må kanskje oppgi et gyldig amerikansk kredittkort og postnummer (f.eks. 10001, 48104 osv.)

Med sine røtter som opprinnelig startet på midten av 1800-tallet, ble den første offisielle konkurransen arrangert i 1916 og ble kalt det søramerikanske mesterskapet. I 1975 skaffet turneringen navnet Copa America og har siden blitt en av de mest så sportsbegivenhetene i hele verden. Mange anser denne hendelsen for å være ekvivalent med en forkortet versjon av verdensmesterskapet.

Tolv lag spiller i denne turneringen i sin nåværende form. Den søramerikanske ligaen har bare 10 lag, så to andre lag blir invitert til å fylle ut. Siden 1993 er det seks lag som har blitt invitert til å fylle hullet. Disse lagene er Costa Rica, Honduras, Japan, Mexico, USA og Jamaica. I år er fyllingsteamene Mexico og Jamaica. Disse kampene blir spilt på ni forskjellige stadioner i åtte forskjellige byer i Chile i år.

Selv om Chile-laget er den forsvarende mesteren, er de ikke favoritten til å vinne dette arrangementet. Det mest favoriserte laget til å vinne denne turneringen må være Brasil som konkurrerer på hjemmebane. De løp til kvartfinalen i verdensmesterskapet i 2018, før de ble avblåst av Belgia. De store spørsmålene kommer når vi treffer knockout-rundene. Svarene på disse spørsmålene vil bli svart ganske raskt og tidlig i turneringen, og her kan du se a full plan for spillene.

Her er en liste over 5 kanaler som dekker Copa America-spill over hele verden.

 • BeIN Sports (U.S.. & Canada – Engelsk)
 • BeIN Sports en Español (U.S. – Spansk)
 • Caracol TV (Colombia)
 • TV-er (Venezuela)
 • Premier Sports (Storbritannia)

Du kan streame spillene live online på BeIN Sports Connect så vel som Caracol TV. Hvis du er utenfor disse områdene, trenger du en VPN. VPN-er lar deg koble til områder som kan være geo-blokkert. Geo-blokkering brukes til å begrense tilgangen til kringkasting utenfor et bestemt område. Vær oppmerksom på at selv med VPN, kan du fremdeles trenge et premiumabonnement på kabel, satellitt eller til og med Sling TV. Hvis du har Sling TV, er BeIN Sports inkludert i pakken, og du vil kunne se kampene der.

La oss se nærmere på de beste VPN-ene for Copa America.

1. Beste VPN for Copa America: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Copa America: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Copa America: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Copa America: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Copa America: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Gled deg over all spenningen under Copa America-turneringen i 2019. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over handlingen fra hvor som helst i verden med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map