5 Beste VPN for FIFA verdensmesterskap 2018

2018-VMDen desidert mest populære sportsbegivenheten i verden er FIFA verdensmesterskap. Det anslås at nesten 25% av verdens befolkning vil se turneringen. I 2018 begynner verdensmesterskapet torsdag 14. juni og går gjennom søndag 15. juli. I løpet av den tiden vil favorittlagene dine spille en del av de 64 tilgjengelige kampene. Fotballfans (fotball for de i USA) er mer enn klare for verdensmesterskapet. I år kan du se hvert verdensmesterskap på en rekke kanaler rundt om i verden ved å bruke en VPN.


Beste VPN for verdensmesterskapet

RankProviderPriceVisitVPN statistikk
Redaktørens valgExpressVPNExpressVPN-prisBesøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN-statistikk
2IPVanishIPVanish prisBesøk nettstedet
Les anmeldelse
IPVanish statistikk
3CyberGhostCyberGhost-prisBesøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost-statistikk
4VyprVPNVyprVPN-prisBesøk nettstedet
Les anmeldelse
VyprVPN-statistikk
5Privat internettilgangPIA-prisBesøk nettstedet
Les anmeldelse
PIA-statistikk

VPN-leverandører som IPVanish og ExpressVPN vert servere i land rundt om i verden. Koble til ethvert sted og se kamper som om du sitter på en lokal kaffebar eller favorittkaféen din. På den måten kan du glede deg over den spesifikke dekningen du vil se.

Med over 250 millioner spillere i mer enn 200 land, er fotball den mest populære sporten i verden. Det er bevis på at en versjon av spillet ble spilt i antikkens Hellas, før 400 f.Kr. Mer moderne versjoner av fotball er omtalt i engelsk litteratur på 1100-tallet. På den tiden ble spillet først og fremst spilt under store religiøse festivaler som jul og påske. Den tidligste referansen til spillet som kalles fotball går tilbake til 1314. Det er tydelig å se hvorfor sporten har blitt så populær i nesten alle store land i verden.

Her er noen av de beste streamingkanalene rundt om i verden i spesifikke regioner for verdensmesterskapet 2018.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
forente staterESPN, FOX, FS1, NBCJaEngelsk
TelemundoJaspansk
StorbritanniaBBCNeiEngelsk
ITVJaEngelsk
Sør AmerikaHimmelJaspansk
AfrikaSuperSportJaEngelsk, Afrikaans, Xhosa, Sotho, Zulu
AustraliaSBSNeiEngelsk
CanadaTSNJaEngelsk
DanmarkDR LiveNeidansk
FrankrikeTF1Jafransk
TysklandZDFNeitysk
HimmelJatysk
Midtøsten / Nord-AfrikaDrive med sporterJamultiple
New ZealandHimmelJaEngelsk
NorgeTV2 SumoJanorsk
PortugalRTPJaportugisisk
RusslandMatch TVJarussisk
SverigeSVT PlayJasvensk
SveitsSRF ZweiNeitysk
TyrkiaTRT SporJaTurkish

Selv med spillets popularitet, fokuserer noen land mer på det enn andre. Flere land har vært sterke i FIFA verdensmesterskapskonkurranser i en tid. Siden verdensmesterskapet startet i 1930 har bare 8 lag vunnet mesterskapet. Disse lagene er Brasil, Tyskland, Italia, Argentina, Uruguay, Frankrike, England og Spania. Hvis favorittlaget ditt ikke er på den listen, kan du fortsatt glede deg over å se kampene. La oss se på noen av de sterke lagene i verdensmesterskapet i år.

Det første laget vi vil nevne er Tyskland. Laget vant det hele i 2014. Før det, siste gang Tyskland vant verdensmesterskapet, hadde Berlinmuren falt 7 måneder før, og fotballaget ble fortsatt kalt Vest-Tyskland. Til tross for den nåværende styrken til laget, kom deres siste mesterskapsseier før de vant alt i 2014 i 1990. Det tyske laget forsvarer verdensmesterskapet sitt, så du kan satse på at de vil være tøffe konkurrenter i årets kamper.

Et annet høyt favorittlag i FIFA-VM 2018 er Argentina. De vil være et ekstremt vanskelig lag å slå fordi hele laget er fylt med veldig sterke spillere. Akkurat som OL, kan profesjonelle spillere spille på hjemlandets lag. Heldigvis for Argentina er det den beste fotballspilleren i verden (Lionel Messi) som kommer fra Rosario (Argentina). Selv om en spiller ikke garanterer suksessen for hele laget, er det vanskelig å benekte at han vil ha en enorm effekt på spillet. Så lenge Messi er frisk, vil alle lag som spiller Argentina ha vanskelig for å vinne.

Det bringer oss til det brasilianske laget. Selv om deres siste VM-seier kom i 2002, er det vanskelig å benekte deres dominans. Til dags dato er de det mest suksessrike laget i verdenshistorien. Med fem seire under beltet vil Brasil sannsynligvis spille veldig bra, spesielt siden de spiller kampene i hjemlandet.

I år er det Russland for verdensmesterskapet i 2018. Det vil markere første gang Europa har vært vertskap for verdensmesterskapet siden 2006. La oss se på grupperingene som går inn i turneringen.

Group AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
RusslandSpaniaFrankrikeArgentinaBrasilTysklandBelgiaColombia
EgyptPortugalPeruKroatiaCosta RicaKoreaEnglandJapan
Saudi-ArabiaIranDanmarkIslandSveitsMexicoTunisiaPolen
UruguayMarokkoAustraliaNigeriaSerbiaSverigePanamaSenegal

Her er timeplanen for de neste dagene av verdensmesterskapet i 2018.

Tirsdag 10. juli Onsdag 11. juli
Frankrike mot BelgiaKroatia mot England

For en fullstendig liste over spill og tidspunkter, kan du se dem her. Vær oppmerksom på at tidspunktene vi leverer er i Eastern Standard Time (EST), så det kan hende du må gjøre justeringene.

La oss se nærmere på den beste VPN-en til å streame FIFA-VM 2018.

1. Beste VPN for verdensmesterskapet: ExpressVPN

ExpressVPN verdensmesterskap

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkeringen av tilgang til noe flott geobegrenset innhold. Tjenesten hjelper deg med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

Land PlasseringerServereProtokollerSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN-programvare$ 12.95$ 99.9530 dager

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA og Canada har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med byene vi nevnte. Bare velg fanen “Alle”, åpne Nord-Amerika og deretter åpne Canada. På dette tidspunktet kan du velge serverplasseringene Montreal, Toronto og Vancouver.

ExpressVPN Canada hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for verdensmesterskapet 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish har raske og veldig stabile servere i London og Manchester. Det betyr at du kan forvente en rask og pålitelig service. Du vil kanskje også legge merke til at de har flere servere i disse to byene enn omtrent hvilken som helst tjeneste, så servertrenging vil ikke være noe problem. IPVanish er vertskap for servere i London, Manchester, Nottingham og Glasgow. På grunn av disse grunnene, tar de topplassen for bruk i regionen.

Land PlasseringerServereProtokollerSoftwareMonth12 Mo. Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-programvare$ 7.50$ 58.497 dager

I tillegg til ganske mye dekning i Storbritannia, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket er vanligvis den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa når vi utfører hastighetstestene våre. Du finner flere serverlokasjoner i land som USA og flere i Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish er vert for mer enn 75 servere spredt over hele Storbritannia, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel vil du se etter en merket på samme måte som lon-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller vil du merke at “a” -serverne er de raskeste. Vi testet IPVanish-servere i London og Manchester og fant hastigheten å være ganske rask. De tilbyr store antall selv når du tester fra USA.

IPVanish Storbritannias hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti vil dekke deg som et nytt medlem.

Besøk IPVanish

3. Beste VM-VPN: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

Land PlasseringerServere ProtokollerSoftwareMonthly18 Mo. Tilbakebetaling
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ 11.99$ 49.5045 dager

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller andre. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

I dette tilfellet bestemte vi oss for å teste servere i London og Manchester. Du vil starte med å klikke på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i London i Manchester. Når vi koblet oss til dem for å teste ytelsen deres, og resultatene var som forventet.

CyberGhost Storbritannia hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 2,75 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for verdensmesterskapet: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet er basert i Austin, Texas og har en lang historie med å kjempe for brukerens Internett-personvern. De har vært vertskap for et årlig personvernpanel på SXSW i flere år og har til og med tilbrakt tid i Washington, DC som lobbyvirksomhet for personvernreformer. Du finner VPN-tjenesten som er i tråd med verdiene deres.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 14.99$ 74.9930 dager

Du vil legge merke til noen funksjoner som er lagt til med VyprVPN, avhengig av hvilken konto du velger. VyprVPN Premium-planen inkluderer 5 samtidige tilkoblinger, VyprVPN Cloud og Chameleon-protokoll. Skyfunksjonen lar deg kontrollere din egen VPN-server i skyen mens Chameleon-protokollen hjelper brukere i land som Kina å komme rundt regjeringssensur..

VyprVPN-klienten gir deg ikke muligheten til å velge et spesifikt servernummer i Miami. I stedet vil du bytte plassering til Miami. Derfra vil klienten automatisk koble deg til den beste VPN-serveren i Chicago. Du kan se resultatene av eller hastighetstesten nedenfor. Vi var i stand til å oppnå en nedlastingshastighet på 25,64 Mbps etter tilkobling til en server i Miami.

VyprVPN Miami hastighetstest

VyprVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 40% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og VyprVPN Cloud for bare $ 12,95 i måneden eller $ 48 i året. Årsregnskapet fungerer til bare 4,00 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk VyprVPN

5. Beste VPN for verdensmesterskapet: PIA

Privat internettilgangSom bruker gir Private Internet Access (PIA) deg flere forskjellige alternativer. Tidligere måtte du sette opp en profil for hver VPN-server. Nå er det enkelt å koble til en hvilken som helst server i de 30 lokasjonslandene. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder i London, Manchester, Southampton og Glasgow.

Land PlasseringerServereProtokollerSoftwareMonthly2 År Tilbakebetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6.45$ 59.957 dager

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA klarer seg bra i London, Manchester og Southampton.

PIA UK hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet i London. Privat Internett-tilgang tilbyr VPN fra bare 2,50 dollar i måneden.

Besøk privat internettilgang

Slik bruker du en VPN for å se verdensmesterskapet live

Vi vil bruke ExpressVPN for eksempel hvordan du bruker en VPN-tjeneste for å se verdensmesterskapet. Først vil du laste ned VPN-klienten. ExpressVPN tilbyr klientprogramvare for Windows, Mac og Linux. Mobilbrukere kan laste ned apper for iOS og Android. Du kan til og med bruke ExpressVPN-ruterappen for å sikre alle enheter i nettverket ditt. Den vil sende all kommunikasjonen din via VPN som utvider støtte til enheter som spillkonsoller og streamingbokser. De har til og med en app for Amazon Fire TV-enheter.

Nå som du har hatt en sjanse til å laste ned og installere programvaren, er det på tide å koble til. Start ExpressVPN-klienten og velg en serverplassering. Vi vil lede deg trinn for trinn ved å bruke Windows-klienten deres. Du kan også se på din favoritt mobil- eller strømmenhet.

ExpressVPN-serverplasseringer

 • ExpressVPN har et stort nettverk av servere over hele verden. Velg et land der du vil se dekning. Noen populære valg inkluderer USA, Storbritannia og Tyskland.
 • Vi anbefaler at du velger OpenVPN (TCP) eller (UDP). For streaming av videoer fra nettsteder som YouTube bruker vi OpenVPN (UDP) fordi det er raskere enn TCP. De støtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler fortsatt OpenVPN UDP for den beste blandingen av hastighet og personvern.
 • Klikk på den store runde tilkoblingsknappen. Etter noen sekunder vil du se skjoldet rundt knappen bli grønt. Det vil også komme en melding om at VPN er PÅ
 • Du har nå en IP-adresse i USA, så langt noen kan si på nettet. Som sådan kan du nå ethvert sted som om du sitter der. Det samme vil være tilfelle hvis du koblet til en server i Storbritannia eller andre steder i verden.

Det er bare så enkelt å gjøre. Nå som du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du surfe på Internett eller se verdensmesterskapet som om du faktisk var der. Det samme er tilfelle fra alle land, så koble til Storbritannia for BBC-dekning.

Som du sikkert kan fortelle nå, åpner en god VPN tilgang til innhold rundt om i verden. For bruk utenfor USA, kan tjenesten hjelpe deg med å fjerne blokkering av populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du trenger fortsatt en konto for tjenester som Netflix, men VPN vil hjelpe deg å se amerikanske show og filmer på Netflix som om du fysisk var der eller i et hvilket som helst annet område du ønsker å få tilgang til.

Hold deg oppdatert på de siste VM-kampene. Du kan se på skjemaet vårt ovenfor for en liste over kommende kampoppganger. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over verdensmesterskapet hvor som helst i verden med en VPN. Du kan også følge oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map