Titta på World Artistic Gymnastics Championships Live Online

Artistisk gymnastikVärldsmästerskapen för konstnärsgymnastik styrs av Fédération Internationale de Gymnastique (FIG). 2019-versionen startar den 4 oktober 2019 och slutar den 13 oktober 2019 i Stuttgart, Tyskland och inkluderar 572 konkurrenter från 93 länder. Som du kanske gissar finns det ett antal olika sätt du kan titta på dessa mästerskap på olika sätt. Om du är i USA måste du titta på den på Olympic Channel eller NBCSN. Om du är i ett land som erbjuder täckning är du redo. Om du vill titta på specifik täckning eller reser utanför ditt normala område kan du titta på mästerskapen överallt med en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man tittar på världsmästerskapen i gymnastik 2019 var som helst

Följ dessa steg för att täcka USA.

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti)
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i USA för NBCSN eller olympisk kanal täckning.
 4. Njut av live streaming tillgång till mästerskapen.

Världsmästerskapen för konstnärsgymnastik 2019, schema 2019

Som vi nämnde kommer VM för konstnärlig gymnastik 2019 att hållas i Stuttgart, Tyskland. Låt oss titta på tävlingstiderna. Vi börjar den 8: e med finalen. Alla tider är EST.

 • 8 oktober 8:30 EST – Kvinnans lagfinale – NBCSN (live)
 • 9 oktober, 07:45 EST – Men’s Team Final – Olympic Channel (live)
 • 9 oktober 15:00 EST – Men’s Team Final – NBCSN (försenad)
 • 10 oktober klockan 10.00 EST – Kvinnors allround-finale – NBCSN (live)
 • 11 oktober kl 10 EST – Men’s All-Around Final – Olympic Channel (live)
 • 11 oktober kl 21:30 EST – Men’s All-Around Final – NBCSN (försenad)
 • 12 oktober kl 10 EST – Eventfinal dag 1 – Olympic Channel (live)
 • 12 oktober, 15:00 EST – Eventfinals dag 1 – NBCSN (försenad)
 • 13 oktober kl 12 EST – Eventfinal dag 2 – Olympisk kanal (försenad)
 • 13 oktober, 23:00 EST – Event Finals Day 2 – NBCSN (försenad)

Om du gillar konstnärsgymnastik är dessa mästerskap inte de du kommer att vilja missa. Om du för närvarande befinner dig utanför ett land som erbjuder täckning kanske du vill ansluta till en server i USA för att få tillgång till NBCSN. Du kan hitta prenumerationer per månad och månad. Men du kommer fortfarande att behöva ansluta till en VPN i USA för att titta på täckningen av 2019 World Artistic Gymnastics Championships på dessa kanaler. Annars kommer du att stöta på geo-block.

Förutom att titta på VM i konstnärlig gymnastik 2019 på NBCSN, kan du njuta av ett antal andra sportevenemang. Oavsett om du vill ansluta till USA för NBCSN eller ett av de andra länderna (kolla listor för din perforerade täckning), de har du täckt. Mästerskapen kommer säkert att vara spännande och du kommer att hitta en bra tävling. Det här är en du inte vill missa.

Hur man använder en VPN för att titta på mästerskapen i VM 2017 för konstnärlig gymnastik

Vi kommer att använda ExpressVPN för exempel på hur man använder en VPN-tjänst för att strömma världsmästerskapen 2017 för konstnärsgymnastik för NBCSN eller Olympic Channel. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN Windows-klient

 • Välj en serverplats. För NBCSN-täckning måste du använda en server i USA. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. Därför kan du se att vi valde en server i Atlanta.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i USA kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Storbritannien för att titta på olika sporter eller Australien om du vill se täckning för den regionen.

När du ansluter till en bra VPN-tjänster öppnar du tillgång till innehåll oavsett var du är. För dem som bor utanför USA får du tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora hos rätt leverantör. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix, men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix, precis som om du satt i USA. Detsamma kan också sägas för andra regioner.

Nu kan du njuta av all spänningen från 2019 World Artistic Gymnastics Championships. Vilket lag / land vinner denna turnering? Du måste stämma in för att ta reda på det. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av de konstnärliga gymnastikmästerskapen var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map