Titta på NHL Stanley Cup slutspelet med en VPN

NHL Stanley CupNHL Playoffs 2019 pågår med de bästa lagen i ligan som tävlar om den eftertraktade Stanley Cup. Vi ser fram emot några spektakulära mål och sparar när de bästa spelarna i NHL ökar sitt spel för slutspelet. Det finns sexton lag i omgång en av slutspelet. Vilket lag hissar Stanley Cup i slutet av säsongen? Hej på ditt favoritlag för att ta cupen i år. Titta på NHL Playoffs 2019 från var som helst i världen utan blackouts med VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att titta på NHL Playoffs

Vi kommer använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på dina favorit NHL-lag tävla om Stanley Cup. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Mobilanvändare kan ladda ner appar för iOS och Android. Du kan till och med ansluta din router för att säkra alla enheter i ditt nätverk. Det skickar all din kommunikation via VPN som utökar support till enheter som spelkonsoler och streamingboxar. De har till och med en app för Amazon Fire TV-enheter.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient. Kom ihåg att vi använder bilder från amerikanska servrar eftersom NHL.tv är geobegränsat. Du kan undvika blackout-begränsningar genom att ansluta till en server i en annan region i USA eller Kanada.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom NHL.tv är tillgängligt i USA, vill du välja en server i USA. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar lokaliserade över hela USA.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Kanada eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du surfa på Internet eller titta på Stanley Cup-slutspelet som om du verkligen var där. Detsamma gäller från alla länder, men du vill ansluta till en server i USA eller Kanada för att titta på spelen.

Som du antagligen kan säga nu öppnar en bra VPN åtkomst till innehåll runt om i världen. För användning utanför USA kan tjänsten hjälpa dig att blockera populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska program och filmer på Netflix som om du fysiskt var där eller i någon annan region du vill komma åt.

NHL Stanley Cup höjdpunkter 2019

Nashville Predators, Calgary Flames, Tampa Bay Lightning och Washington Capitals är de högst placerade lagen i slutspelet i år. De kommer att behöva vinna alla fyra omgångarna för att ta hem Stanley Cup. Kan Las Vegas Golden Knights överraska tävlingen och gå in i historien? Det är vad slutspelet handlar om. Se och njut av all action.

Alla ögon kommer att vara på Las Vegas Golden Knights igen i år för mästerskapet. Kan Golden Knights åka i historien som det första expansionslaget som vann Stanley Cup i sin andra säsong? Detta är verkligen ett episkt team att titta på. Du kanske inte ser dessa omständigheter hända igen, åtminstone under en tid.

Stanley Cup Playoffs är ett av de äldsta professionella sportmästerskapen i Nordamerika. Ursprungligen beställdes 1892, har fusioner och veck sett cupen för att representera det bästa som ligan har att erbjuda. För slutspelet och mästerskapet spelar de tävlande lagen 7 matcher per serie. De två lagen spelar tre 20-minutersperioder. Lagen växlar varandra, och det första laget som vinner 4 matcher betraktas som vinnaren.

Till skillnad från andra professionella sporter skapas det inte en ny kopp varje år. När det nedre bandet är fullt av inristade namn tas det äldsta bandet bort och bevaras i Hockey Hall of Fame. Även inte alla namn från det vinnande laget ingår i pokalen. Naturligtvis kommer städerna som representerar lagen i Stanley Cup Playoffs att få ett bra boost för deras ekonomi. Istället för ett neutralt läge tycker många om att spela på lagens hemarenor.

Låt oss ta en titt på match 1-omgången för slutspelet för NHL Stanley Cup 2019:

Western Conference:

 • Nashville Predators vs. Dallas Stars
 • Winnipeg Jets vs. St. Louis Blues
 • Calgary Flames vs. Colorado Avalanche
 • San Jose Sharks vs. Las Vegas Golden Knights

Östra konferensen:

 • Tampa Bay Lightning vs. Columbus Blue Jackets
 • Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs
 • Washington Capitals vs. Carolina Hurricanes
 • New York Islanders vs. Pittsburgh Penguins

NHL Playoffs kommer att sändas på NBC Sports Nätverk, NBC, CNBC eller USA-kanal i USA. Du behöver en kabel- eller satellitinloggning för att se live-strömmarna på någon av dessa kanaler. Det finns ett annat alternativ i år. Du kan registrera dig på NHL.TV för att titta på all spänning. Nackdelen med strömningstjänsten NHL.TV är blackout-begränsningarna. Lyckligtvis kan du undvika blackouts genom att använda ett VPN. Detta gör att du kan njuta av varje Stanley Cup-spel var som helst i världen. Anslut till en VPN-server i USA eller Kanada och njut av NHL Playoffs utan de irriterande geo-blocken. Du kommer fortfarande att behöva tillgång till en kabel / satellitinloggning eller ett prenumeration på NHL.TV för att titta på spelen. Ännu ditt team till seger i år och se dem lyfta cupen.

Njut av all spänningen under NHL Playoffs 2018. Vänligen dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av all action från var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map