Titta på NHL Entry Draft Live Online

BB&T CenterNHL-utkastet är det sätt som National Hockey League får in nya spelare. År 2018 kommer utkastet att hållas i hemmet till Dallas Stars, American Airlines Center i Dallas, Texas. Täckningen av första omgången börjar fredag ​​22 juni klockan 07:30 EST, med omgångar 2-7 som börjar klockan 11.00 EST på lördagen den 23 juni. Även om det finns flera kanaler som täcker utkastet i USA och Kanada, kan du titta på utsikterna bli sönder en efter en i NHL-utkastet var som helst med en VPN.


Bästa VPN till NHL Entry Draft

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

NHL-utkastet började 1962, men det blev inte offentlig förrän 1980. Det var bara fyra månader efter USA: s chockerande seger över Sovjetunionen att vinna guldmedaljen i ishockey vid OS 1980. Inte överraskande började sporten väcka mer intresse och uppmärksamhet efter den segern. Sedan dess har vi sett några av de största hockeyspelarna i historien komma genom NHL: s rader. Vi kan titta på nästa Gretzky, Lemieux, Howe eller till och med Jagr som blir vald att spela.

Förra året gjorde NHL något ovanligt i sitt utkast. Vanligtvis är de lag som gör värst de som vinner utkast till lotteri. Utkastet till lotteri bestämmer vilken ordning ett lag väljer i. Under 2015 ändrade NHL vikterna för att minska chansen för de fyra nedersta lagen att få de bästa spelarna och öka chansen för de andra icke-playoff-lagen över att få de bästa valen.

Naturligtvis har det förekommit det normala sprutet runt och positionering i år på grund av handel och kompletterande val. Här är en titt på utkastet till order för de två första omgångarna.

PickRound 1PickRound 2
1Buffel32Buffel
2Carolina33Detroit
3Montreal34florida
4ottawa35Montreal
5Arizona36Detroit
6Detroit37Vancouver
7Vancouver38Montreal
8chicago39NY Rangers
9NY Rangers40Edmonton
10Edmonton41NY Islanders
11NY Islanders42Carolina
12NY Islanders43NY Islanders
13Dallas44Dallas
14Philadelphia45St. Louis
15florida46Washington
16Colorado47Colorado
17New Jersey48NY Rangers
18Columbus49Columbus
19Philadelphia50Philadelphia
20Los Angeles51Los Angeles
21San Jose52Toronto
22ottawa53Pittsburgh
23Anaheim54Anaheim
24Minnesota55Arizona
25Toronto56Montreal
26NY Rangers57Boston
27chicago58Colorado
28NY Rangers59Tampa Bay
29St. Louis60Winnipeg
30Detroit61Las Vegas
31Washington62Montreal

För närvarande kommer det att finnas två kanaler varje dag som visar utkastet till täckning. I USA kommer NBC Sports Network att täcka den första omgången den 22: e och den 23: e kommer NHL-nätverket att ta upp täckningen. I Kanada börjar täckningen med Sportsnet den första dagen och Sportsnet 1 den andra dagen. Om du kommer att se detta evenemang utanför USA eller Kanada, behöver du ett betalt prenumeration som inkluderar NBCSN eller Sportsnet och en bra VPN-tjänst.

Varför ska du använda ett VPN? Eftersom utkastet kommer att geo-blockeras. Det betyder att webbplatsen du besöker hittar din IP-adress och om den är utanför USA eller Kanada kommer du att blockeras baserat på geografiska begränsningar. Det finns många val du kan välja mellan för ett VPN. Här är några bra rekommendationer vi har som kommer att göra anslutningen lika enkel som att välja ett land och trycka på en knapp.

Hur man använder en VPN för att titta på NHL Entry Draft

Vi kommer använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på NHL-utkastet. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Mobilanvändare kan ladda ner appar för iOS och Android. Du kan till och med använda ExpressVPN-routerappen för att säkra alla enheter i ditt nätverk. Det skickar all din kommunikation via VPN som utökar support till enheter som spelkonsoler och streamingboxar. De har till och med en app för Amazon Fire TV-enheter.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient. Kom ihåg att vi använder bilder från amerikanska servrar eftersom Big Brother är geo-begränsat till USA.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom NBCSN och NHL Network är tillgängligt i USA vill du välja en server i USA. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar lokaliserade över hela USA.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du surfa på Internet eller titta på NHL Entry Draft som om du verkligen var där. Detsamma gäller från alla länder, men du vill ansluta till en server i USA för att titta på live-feeds.

Som du antagligen kan säga nu öppnar en bra VPN åtkomst till innehåll runt om i världen. För användning utanför USA kan tjänsten hjälpa dig att blockera populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska program och filmer på Netflix som om du fysiskt var där eller i någon annan region du vill komma åt.

Njut av all spänningen under NHL Entry Draft 2018. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spänningen var som helst i världen med en VPN. Var noga med att följa oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map