Titta på NBA HORSE-turneringen Live Online

NBANaturligtvis förändras idrottsvärlden 2020. Det beror på det enastående roman Coronavirus, även känt som Covid-19. På grund av detta håller NBA sin första “HORSE” -turnering i historien. HORSE är en basketfotograferingstävling som hålls mellan spelare. Det kommer att hållas under flera dagar, med början på söndag 12 april kl. 19 till 21 och återuppspelas från kl. 21-11 EST. Mästerskapsspelet avslutas på torsdagen den 16 april och slutar kl. 23. Turneringen kommer att hållas på ESPN. Om du är i USA har du tillgång till det. Men om du annars är utanför landet, måste du ansluta till en VPN för att titta på turneringen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Som vi nämnde är 2020 ett konstigt år av många skäl. På grund av viruset har nästan alla sporter avbrutits. Denna turnering är för välgörenhet med State Farm (sponsorn) som donerar mer än 200 000 på deltagarnas vägnar till välgörenhetsorganisationer med fokus på coronavirus-svarinsatser. Det är 8 personer som tävlar i denna turnering, var och en spelar på sina hemmaplan. Vissa är NBA medan andra är WNBA. Här är en titt på grupp 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika Catchings
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Här är en titt på grupp 2-deltagarna.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

I denna turnering är dunkning förbjudet. Spelare måste beskriva varje skottförsök och ange vilken typ av poäng de tänker göra innan de tar ett skott. Den första spelaren i varje spel som samlar bokstäverna “H-O-R-S-E” (du får ett brev för varje missat skott) efter att inte ha matchat fem skott elimineras. Återigen kan du bara se detta om du har tillgång till ESPN.

Hur man tittar på 2020 NBA HORSE-turnering var som helst

Om du har behörighet för ESPN, följ bara anvisningarna nedan.

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti).
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i USA så att du kan få täckning av turneringen.
 4. Du kan logga in på ESPN Go-appen eller webbplatsen förutsatt att du har referenser.
 5. Njut av turneringen.

Hur man använder en VPN för att titta på 2020 NBA HORSE-turnering

Vi kommer att använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att streama 2020 NBA HORSE-turneringen. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

När du har laddat ner och installerat programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg genom att använda deras Windows-klient.

 • Välj en serverplats. Du vill ansluta till en VPN-server i USA. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. På grund av det valde vi en server i USA.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från webbplatser som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Därför kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i USA kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Storbritannien för att titta på Sky Sports eller andra, beroende på var du vill titta.

Bra VPN-leverantörer har tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av den inledande HORSE-turneringen 2020 och se vilken spelare som vinner. Kommer WNBA-spelarna att kunna övervinna NBA-spelarna? Ställ in för att ta reda på det. Vänligen dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av 2020 HORSE-turneringen var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden, guider och nyheter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map