Titta på MotoGP Live Online

MotoGPMotoGP är en serie med 19 motorcykelloppar som äger rum i många länder över hela världen. År 2019 äger säsongen mellan 10 mars och 17 november. Liksom andra motorsportar går denna sport på ett ackumulerat poängsystem, så det finns press för att göra det bra, men det är inte nödvändigt att vinna varje lopp. Med sportens växande popularitet borde det inte bli någon överraskning att det finns en hel del tv-täckning. Men för att se alla tävlingarna live online, måste du använda ett VPN.


Bästa VPN för att strömma MotoGP-säsongen

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att titta på MotoGP-lopp

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på MotoGP-lopp. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN Australien-servrar

 • Välj en serverplats. För gratis täckning av 10 djärva lopp måste du använda en VPN-server i Australien. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. Därför kan du se att vi valde en server i London.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Storbritannien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Och det är bara så enkelt att göra. Det är enkelt att se tävlingen på 10 djärva med denna metod. Om du har ett prenumeration kan du också ansluta till en VPN-server i USA och komma åt BeIN Sports för att titta på täckningen av MotoGP-loppet 2019 hela säsongen.

MotoGP på en överblick

MotoGP är en intressant sport. Som du kan föreställa dig kan det också vara mycket farligt. Tidtagning och precision är ett absolut måste när man tävlar på motorcyklar. Konkurrensområdet omfattar 30 olika lag och 7 olika motorcykeltillverkare. Med den snabbast registrerade hastigheten någonsin i MotoGP inställd på 351 km / h (218 mph) kan ett fel drag sluta i katastrof. Överraskande är dock att cyklarna är inställda bra, så stora olyckor är inte vanliga. Även på en våt bana hanterar cyklarna med precision. Till en kostnad på 2 miljoner dollar per cykel kan du förvänta dig den typen av prestanda.

Även om vissa kanske tror att MotoGP är nyligen hölls det första mästerskapet 1949. Det var bara ett år efter att NASCAR startade. Sedan dess har många förbättringar genomförts för cyklar, säkerhetsutrustning och förordningar. Även om några av dessa förändringar var att göra cyklarna snabbare, var andra utformade för att göra dem säkrare. Dessa förbättringar har förhindrat många dödsfall och minskat skadorna på ryttarna. Det är anmärkningsvärt mycket få dödsfall som inträffar i MotoGP-sporten.

MotoGP är indelat i 3 klasser, baserat på motorcykelens motorstorlek. Dessa klasser är Moto3 där motorerna måste vara 250 cc, Moto2 där motorerna är 600 cc och MotoGP där cyklar är 1000 cc. Alla tre grupper tävlar i rygg mot rygg, vanligtvis börjar de minsta först. Racers kan gå fram och tillbaka mellan klasserna, men de kan inte tävla i mer än en grupp åt gången.

Som vi nämnde körs tävlingarna över hela världen. Här är en titt på MotoGP-schemat.

RoundDateRaceCircuit
110 marsVisitQatar Grand PrixLosail International Circuit
231 marsGran Premio Motul de la República ArgentinaTermas de Río Hondo
314 aprilRed Bull Grand Prix of the AmericasCircuit Of the Americas
45: e majGran Premio Red Bull de EspañaCircuito de Jerez – Angel Nieto
519 majSHARK Hjälmar Grand Prix de FranceLe Mans
62 juniGran Premio d’Italia OakleyAutodromo Internazionale del Mugello
716 juniGran Premi Monster Energy de CatalunyaCircuit de Barcelona-Catalunya
830 juniMotul TT AssenTT Circuit Assen
97 juliHJC Hjälmar Motorrad Grand Prix DeutschlandSachsen
104 augustiMonster Energy Grand Prix České republikyAutomotodrom Brno
1111 augustimyWorld Motorrad Grand Prix von ÖsterreichRed Bull Ring – Spielberg
1225 augustiGoPro British Grand PrixSilverstone Circuit
1315 septemberGran Premio Octo di San Marino e della Riviera di RiminiMisano World Circuit Marco Simoncelli
1422 septemberGran Premio Michelin de AragonMotorLand Aragon
156 oktoberPTT Thailand Grand PrixChang International Circuit
1620 oktoberMotul Grand Prix of JapanTvillingring Motegi
1727 oktoberAustraliens motorcykel Grand PrixPhillip Island
183 novemberShell Malaysia Motorcykel Grand PrixSepang International Circuit
1917 novGran Premio Motul de la Comunitat ValencianaKrets Ricardo Tormo

Såvitt sändningen går är TV-täckningen för säsongen 2019 massiv. Med täckning på 87 olika kanaler finns det många alternativ att titta på. Om du bor i USA kommer tävlingen att hållas på olika versioner av premiumkanalen Fox Sports. Du kan också se dem på deras mobilapp, Fox Sports Go. Om du bor utanför USA eller letar efter strömningstäckning kan du överväga MotoGP VideoPass. Det är en premiumtjänst som erbjuder liveströmmar för alla tävlingar. Du kan också ansluta till en VPN-server i Australien och titta på åtgärden på 10 Bold gratis.

Njut av all spänningen under MotoGP-säsongen. Se för att se vem som vinner mästerskapet. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av säsongen var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map