Titta på Ashes Cricket Live Online

AskanAskan ger England en chans att till och med serien på 32 segrar vardera med fem oavgjort. De har sitt arbete klippt ut för dem eftersom Australien har rygg mot rygg-segrar i de två senaste cricket-serierna. 2019-serien kommer att hållas i England så kanske hemmafältets fördel kommer att ge dem fördelen till jämna saker i år. De första matcherna kommer att äga rum 1-5 augusti med de sista matcherna som hålls 12-16 september i London. Se all spänning från var som helst i världen med ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man tittar på asken var som helst

Gratis täckning av The Ashes på 9Now:

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti)
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i Australien för 9Now rapportering.
 4. Njut av direktuppkoppling till loppet.

Ashes 2019-schema

Askan kommer att hållas på flera platser i Storbritannien. Låt oss titta på värdplatsen för varje uppsättning matcher.

 • Test 1 – Edgbaston, Birmingham – 1 till 5 augusti
 • Test 2 – Lord’s, London – 14-18 augusti
 • Test 3 – Headingley, Leeds – 22 till 26 augusti
 • Test 4 – Old Trafford, Manchester – 4 till 8 september
 • Test 5 – The Oval, London – 12 till 16 september

Som ni kanske gissar med tanke på populariteten av cricket på världsscenen kommer det att finnas några stora sändare som täcker evenemanget. Om du för närvarande är utanför visningsområdet föreslår jag att du använder ett VPN för att registrera dig för en Sky Sports Pass från NU TV. De erbjuder dagskort för £ 6,99 eller veckopass för £ 10,99. Jag rekommenderar att du får veckokort för att titta på The Ashes. Du kommer fortfarande att behöva ansluta till en VPN i Storbritannien för att titta på Sky Sports-täckning av The Ashes. Annars kommer du att geo-blockeras.

Förutom att titta på The Ashes on Sky Sports kan du också lyssna på täckningen på BBC Radio 5 i Storbritannien och ABC Radio i Australien. Kanal 5 kommer att ge dagliga höjdpunkter under evenemanget. För de gamla skolan Internetanvändare kan du också få texttäckning från BBC Sport webbplats och ESPN Cricinfo. Australiska tittare kan fånga all action på Nine Network. Aussie-fans kan också ladda ner mobilappen Cricket Australia Live för iOS eller Android. Du kan få täckning via appen för $ 4,99 per dag eller $ 29,99 per år. I det här fallet behöver du ett årligt prenumeration för att njuta av The Ashes-serien.

Hur man använder en VPN för att titta på asken

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att strömma asken. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN UK-servrar

 • Välj en serverplats. För Sky Sports Pass-täckning måste du använda en server i Storbritannien. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. Därför kan du se att vi valde en server i London.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Storbritannien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i Storbritannien kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Storbritannien för att titta på Sky Sports eller Australien för att se täckning i regionen.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av all spänningen 2019 The Ashes, och se om England kan till och med upp serien. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av cricket-serien var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map