Se World Junior Ice Hockey Championship med en VPN

Junior ishockeymästerskapVärldsmästerskapet för ishockey i 2020 markerar den 44: e gången som detta årliga evenemang har hållits. I år kommer IIHF World Junior Championship att hållas i Tjeckien. Spelen kommer att spelas på Ostravar Aréna i Ostrava och Werk Arena i Třinec. Tjeckien har varit värd för mästerskapet fyra gånger nu. Med tanke på den långvariga populariteten av ishockey i regionen, är det säkert att händelsen blir en hit. Se handlingen var som helst i världen med a VPN.


Den preliminära omgången börjar den 26 december 2019 med guldmedaljspelet som spelas den 5 januari 2020. Det kommer att ge dig en och en halv vecka att titta på och följa de bästa juniorhockeyspelarna i världen. Se när ditt favoritlag tävlar om guld. TSN sänder evenemanget i Kanada. Tillsammans med NHL-nätverket i USA och andra nätverk runt om i världen. Jag kommer att tillhandahålla en fullständig lista senare i inlägget.

Varför behöver du en VPN-tjänst?

Om du läser det här inlägget från Kanada eller USA behöver du inte ett VPN för att titta på spelen. Men om du bor eller reser utanför USA och Kanada kommer en VPN att hjälpa dig att blockera geografiska begränsningar. Nätverk blockerar människor utanför landet. En VPN ger dig en IP-adress i ett annat land som öppnar innehåll som om du sitter i det landet.

Bästa VPN för World Junior Ice Hockey Championship

Först vill du hitta en pålitlig VPN-tjänst. I det här fallet vill du att en med snabba VPN-servrar ska titta på alla åtgärder. Det begränsar fältet ganska mycket. Lyckligtvis erbjuder vår favorit VPN rabatt under evenemanget.

Det finns flera nätverk som kommer att sända turneringen. För dessa anvisningar kommer vi att använda NHL Network i USA.

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti)
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i USA så att du kan få täckning.
 4. Besök NHL Network och heja ditt favoritlag på segern.

Hur man använder en VPN för att titta på mästerskapet

Vill du ha mer hjälp med att komma igång. Här är en mer detaljerad guide med en skärmdump som hjälper dig komma igång. Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att se World Junior Ice Hockey Championship. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar över hela världen. Välj ett land där du vill se täckning. Några populära val inkluderar Kanada och USA.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och IKEv2. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.
 • Nw, du kommer att använda referenser från ditt kabel / satellit / streaming abonnemangskonto för att logga in på webbplatsen du vill använda för att titta på spelen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i det land du valt kan du surfa på internet eller titta på World Junior Ice Hockey Championship som om du verkligen var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Kanada för att se TSN-täckningen.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Amazon Instant. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du satt i USA.

Täckning av World Junior Ice Hockey Championship

Här är en lista över nätverk som kommer att sända 2020 IIHF World Junior Championship:

 • kanada – TSN, RDS
 • Tjeckien – CT
 • Europa – Eurosport
 • finland – MTV3
 • ryssland – NTV Plus
 • Slovakien – STV
 • Sverige – SVT, Viasat
 • Förenta staterna – NHL-nätverk

Kom ihåg att ansluta till en server i det land du vill se täckning i. Till exempel är TSN.ca online-täckning endast tillgänglig för dem med en kanadensisk IP-adress.

Schema för den inledande omgången

Här är schemat och platsen för de preliminära rundspelen:

Round A – Werk Arena

Grupp A Preliminärt schema

Runda B – Ostravar Arena

Grupp B Preliminärt schema

Ta all action genom att titta på online-täckning av årets World Junior Ice Hockey Championship. Dela detta inlägg med dina vänner så att de också kan njuta av spelen. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudandena.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map