Se USA: s amatörgolfmästerskap live online

USA amatörgolfmästerskapI år är det 119: e amatörmästerskapet i USA när golfare från hela världen tävlar på Pinehurst Resort i Pinehurst, North Carolina. Evenemanget pågår mellan 12 och 18 augusti. Du kan förvänta dig att åtgärden verkligen kommer att värmas upp i helgen eftersom en ny mästare kommer att krönas på söndagen. Detta är en fantastisk väg för amatörgolfare att ta när de arbetar sig mot PGA Tour. Du kommer garanterat att se några framtida stjärnor i skapandet. Med tanke på PGA-superstjärnornas unga ålder som Jordan Spieth och Tiger Woods framgång är det inte svårt att se hur amatörerna i dag snart kan bli mycket framgångsrika på turnén. Se all action i US Amatör Golf Championship med en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

2019 U. S. amatörgolfmästerskap kommer att sändas från och med omgången med 64 matcher på onsdag och slutar med mästerskapsmatchen på söndagen. Här är en fullständig genomgång av sändningskanaler och tider. Du kommer att märka att USGA planerar att strömma viss bonustäckning på torsdag och söndag.

DateChannelTimeCoverage
onsdagFox Sports3-6 PM EDTOmgång 64
torsdagUSGA.org11-1 PM EDTBonus täckning
torsdagFox Sports3-6 PM EDT32. omgång & 16
fredagFox Sports3-6 PM EDTKvartsfinal
lördagRäv3-6 PM EDTsemifinaler
söndagUSGA.org11: 15-1: 15 EDTBonus täckning
söndagRäv3-6 PM EDTMästerskap

Eftersom de primära sändningskanalerna för US amatörgolfmästerskapet är Fox och Fox Sports, behöver du en kabel- eller satellitabonnemang för att titta på det mesta. USGA.org kommer dock att ha viss bonustäckning på torsdag och söndag. Om du är i USA och har en giltig inloggning är det enkelt att titta på turneringen. Problemet kommer om du råkar resa utanför USA under evenemanget. I det här fallet vill du ansluta till en VPN-server i USA för att undvika geobegränsningar som annars skulle hindra dig från att se händelsen live. Detsamma gäller för andra populära streamingwebbplatser som Amazon, Hulu, Sling TV (ESPN) och många fler kanaler.

Att vinna det amerikanska amatörgolfmästerskapet innebär en automatisk inbjudan till mästerturneringen, U. S. Open och The Open Championship (även känd som British Open). Runner-up får en inbjudan att spela på Master’s och U. S. Open också. Naturligtvis kommer de bästa amatörgolfspelarna att göra allt de kan för att tävla för att få rätt att spela på Master’s i Augusta i april nästa år. Därifrån, vem vet vad framtiden kan ge. Kanske hittar vi nästa Jordan Spieth eller Tiger Woods i årets turnering. Kända golfare inklusive Bobby Jones och Tiger Woods vann USA amatörmästerskap flera gånger innan de vann flera stora i PGA-turnén.

Golf är inte längre samma sport som det var på en gång. Vi kan tacka flera golfare för förändringen i attityd. Många inser inte hur mycket Tiger Woods förändrade golfspel. Idag är golfare mer atletiska. Det är nu vanligt att höra om spelare som träffar gymmet för styrketräning eller kardiovaskulärt arbete. Visst har idrotten blivit mer tillgänglig för alla. Du kan förvänta dig att se spelare i alla åldrar och från alla olika samhällsskikt.

Hur man använder en VPN för att titta på US Amatör Golf Championship

Vi kommer använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på US amatörgolfmästerskapet. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Mobilanvändare kan ladda ner appar för iOS och Android. Du kan till och med använda ExpressVPN-routerappen för att säkra alla enheter i ditt nätverk. Det skickar all din kommunikation via VPN som utökar support till enheter som spelkonsoler och streamingboxar. De har till och med en app för Amazon Fire TV-enheter.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient. Du kan också titta på din favoritmobil eller streaming-enhet.

ExpressVPN-serverplatser

 • ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar över hela världen. Välj ett land där du vill se täckning. Några populära val inkluderar USA, Storbritannien och Tyskland.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du surfa på Internet eller titta på US amatörgolfmästerskapet som om du verkligen var där. Detsamma gäller från alla länder, så anslut till Storbritannien för BBC-täckning av händelser.

Som du antagligen kan säga nu öppnar en bra VPN åtkomst till innehåll runt om i världen. För användning utanför USA kan tjänsten hjälpa dig att blockera populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska program och filmer på Netflix som om du fysiskt var där eller i någon annan region du vill komma åt.

Njut av all spänningen under U. S. amatörmästerskapet 2018. Vänligen dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av all action från var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map