Hur man tittar på TV utanför Storbritannien

Nu TVNu är TV en internet-tv-tjänst som ger medlemmarna tillgång till några av de bästa live-sporten, filmerna och tv-programmen. Den enda fångsten är det Nu TV är bara tillgänglig för användare i Storbritannien. De använder en teknik som kallas geo-blockering för att begränsa åtkomst till endast dem med brittiska IP-adresser. Det kan vara ett problem om du reser eller bor utanför Storbritannien. Tack och lov blockerar en VPN åtkomst till Now TV från var som helst i världen.


Nu lanserade TV den 17 juli 2012 i Storbritannien. Sky äger strömningstjänsten så att du kan njuta av deras direkta täckning av sportevenemang med Now TV. Den här veckan täcker de Ashes cricket-serien. Medlemmar kan visa Now TV på Windows eller Mac via webbläsaren. Sky erbjuder också en mobilapp för iOS (iPhone, iPad) och Android-enheter. Nu-tv-tjänsterna har utökat stöd för spelkonsoler inklusive Playstation (PS3, PS4), Xbox One och Xbox 360. Medlemmar kan också titta på LG Smart TV-apparater, Roku (LT, XS, 3), Apple TV, Now TV Box, och YourView.

Du kan köpa tre olika pass för Now TV. Låt oss titta närmare på vart och ett av de tre passen som finns:

 • Nu TV-sport – Det här passet ger dig tillgång till alla 7 Sky Sports-kanaler inklusive Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1 och Sky Sports News HQ. Sky bär populära sportevenemang inklusive Premier League-matcher, Formel 1. cricket, Rugby Union, US PGA och European Tour golf. Nu kan TV-sportpass aktiveras när du vill. Du kan köpa dagspass för £ 6,99 eller en veckapass för £ 10,99.
 • Nu TV-filmer – filmpasset ger dig direkt tillgång till strömmande över 1 000 filmer. De annonserar att tjänsten ger medlemmarna tillgång till filmer 12 månader innan andra abonnemangstjänster online. Nu kostar TV-filmer £ 9,99 per månad efter den första 30 dagars kostnadsfria provperioden.
 • Nu TV Entertainment – underhållningskortet ger dig tillgång till 13 kanaler som inte är tillgängliga på freeview inklusive Sky Atlantic, Sky 1, Fox, Gold, Sky Living, Comedy Central, Discovery Channel, MTV, itv Encore, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr. , ABC och Sky Arts. Det inkluderar också tillgång till över 250 rutor för populära shower. Tjänsten kostar £ 6,99 per månad utan kontrakt.

Som ni kan se har nu TV mycket att erbjuda. Om du för närvarande är i Storbritannien kan du besöka deras webbplats och registrera dig. Om du råkar vara utanför Storbritannien kommer du att ansluta till en VPN-server i Storbritannien innan du besöker webbplatsen. En VPN kommer att ge dig en lokal IP-adress för att registrera dig och titta på dina favoritsporter, filmer eller TV-program med Now TV.

Bästa VPN: er för att blockera nu TV utanför Storbritannien

Först vill du hitta en pålitlig VPN-tjänst. I det här fallet vill du ha en med snabba VPN-servrar i Storbritannien. Det finns några VPN att välja mellan. Här är några av våra favoriter. Alla tre VPN-tjänster erbjuder vänligen våra besökare en djup rabatt. Spara upp till 60% rabatt på obegränsat VPN för att avblockera kanaler och skydda din integritet.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att titta på TV nu

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på sport, filmer och tv-program på Now TV. Först vill du ladda ner deras klient. ExpressVPN erbjuder gratis programvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient. Kom ihåg att vi använder bilder från UK-servrar eftersom TV nu är geo-begränsat till Storbritannien.

ExpressVPN UK-servrar

 • Eftersom nu TV endast är tillgänglig i Storbritannien, vill du välja en server i Storbritannien. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela Storbritannien.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Storbritannien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i USA eller någon annanstans i världen.

Och där har du det. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i Storbritannien kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Det gäller alla webbplatser i Storbritannien så att du kan njuta av BBC iPlayer och andra lokala kanaler. Detsamma gäller för geo-blockerade kanaler i andra länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig komma åt populära tjänster som Netflix, Hulu och HBO NU. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av allt som TV nu kan erbjuda var som helst i världen. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan titta på sport, filmer och tv-program på Now TV utanför Storbritannien med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map