Hur man tittar på NFL-spel gratis och undviker blackouts

NFLDetta är vår favorittid på året då NFL-säsongen startar på torsdag 5. september. Packers möter björnarna i Chicago för att sätta igång säsongen 2019. Om du är som de flesta fotbollsfans, finns det tillfällen då du kanske inte har tillgång till de spel du vill titta på. Kanske reser du utanför USA eller kan du inte hitta bra täckning av ditt favoritlag. Att veta vilka webbplatser som ska användas tillsammans med ett VPN kan hjälpa båda dessa situationer. Rätt VPN hjälper dig också att undvika NFL-blackout-begränsningar.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta

Det finns ett antal sätt du kan njuta av fotboll under hela säsongen. Det kanske mest populära är att titta på sändningarna på de stora nätverken som CBS, FOX, ESPN och NFL Network. Låt oss titta på några av de andra sätten att streama spelet live online. Vissa är gratis medan andra kräver prenumerationsavgift.

Verizon – Detta kan vara det bästa sättet att njuta av spelen gratis. Verizon har samarbetat med NFL för att erbjuda de riktigt namngivna NFL-app för att hjälpa användare att se på marknaden, tävling av primetime, playoff-spel och Super Bowl. Du kan lägga till NFL RedZone för $ 1,99 per månad. Anslut till en amerikansk serverplats med ett VPN för att ladda ner NFL-mobilappen och njuta av spel på din telefon.

Rycka till – Twitch.tv är en strömmande webbplats som normalt används för att strömma videospel. I det här fallet sänder företaget 11 av torsdag natt fotbollströmmar utan kostnad. Det är begränsat till USA och USA: s territorium, så om du är utanför området, måste du ansluta till en server där.

Amazon Prime – Med Amazon Prime kan du titta på alla match-ups i mitten av veckan. De som inte redan har ett Prime-medlemskap kan registrera sig för en 30-dagars gratis rättegång. Njut av 30 dagars NFL-action gratis under den tiden så länge du är i USA eller ansluten till en VPN-server där.

DAZN – Om du har varit i streaming-scenen ett tag kan du ha hört talas om DAZN tidigare. Om du är i USA och försöker visa webbplatsen får du helt enkelt information om hur du tittar på boxning. Men om du är utanför USA eller vill komma runt blackouts, kan du komma åt den kanadensiska versionen. Där kan du titta på NFL-spel och andra sporter för $ 20 per månad med den första månaden gratis. Dessutom kan du få ett helt år för $ 150. Vi kunde verifiera att du behöver en IP-adress utanför oss för att titta på den så se till att ansluta till en VPN-server först.

Andra streamingtjänster – Hulu, Youtube TV, Sling TV, DirecTV Now och PlayStation Vue ger dig tillgång till NFL-spel. De har vardera minst en 7-dagars gratis provperiod så att du kan njuta av spelen i en vecka. Kom ihåg att du kan behöva ange en giltig amerikansk postnummer (postnummer) och ansluta till en VPN-server där innan du registrerar dig.

Avblockera NFL Blackout-spel

Förutom att spara pengar, kan du undvika blackouts genom att registrera dig för en av metoderna som vi listade ovan från en annan region. Vi har alla varit där. Du gör dig redo att heja på ditt favoritlag bara för att ta reda på att NFL-blackout-restriktioner gäller. Det kommer inte att hända med ovanstående metoder och ett VPN. Anslut bara till en VPN-server på de platser som vi nämnde ovan.

Hur man använder en VPN för att titta på NFL-spel

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att titta på dina favorit NFL-team. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN London hastighetstest

 • Välj en serverplats. Vi valde London men ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar runt om i världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Storbritannien, såvitt vem som helst kan säga online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i USA eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i den zon du vill kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller för alla länder. Anslut till en amerikansk server för att se USA: s täckning av NFL.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i den zon du vill kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller för alla länder. Anslut till en amerikansk server för att se USA: s täckning av NFL.

Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av NFL-säsongen. Lycka till ditt favoritlag.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map