Hur man tittar på ATP Cup 2020 Live Online

ATP Cup-logotypATP Cup är en årlig tennisturnering som hålls på 3 arenor i Brisbane, Perth och Sydney i Australien. 2020 markerar den första utgåvan av turneringen såväl som första gången det har varit en ATP-lagsturnering sedan 2012. I år kommer den att hållas på platserna i Pat Rafter Arena, Perth Arena och Ken Rosewall Arena från fredag, januari 3: e till söndag 12 januari. Det finns några olika sätt du kan titta på denna turnering, beroende på var du befinner dig, inklusive Tennis Channel i USA. Om du har åtkomst till nätverket är du inställd. Om du inte är i USA eller vill titta på specifik täckning kan du titta på den online förutsatt att du ansluter till ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

Hur man tittar på 2020 ATP Cup var som helst

Det finns flera sätt att titta på denna turnering inklusive Tennistv.com, naturligtvis The Tennis Channel i USA.

 1. Registrera dig för ExpressVPN (inkluderar en 30-dagars riskfri återbetalningsgaranti).
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet
 3. Anslut till en VPN-server i USA så att du definitivt kan få täckning på Tennis TV.
 4. Logga in på Tennistv.com webbplats om du har referenser eller om du är utanför USA, kan du registrera dig för en extern strömningstjänst som erbjuder Tennis TV.
 5. Njut av direktuppspelningen av ATP Cup 2020.

ATP Cup har de högst rankade manliga tennisspelarna från hela världen. Den verkliga frågan är, vem vinner den här första turneringen? Kommer det att vara ett välkänt namn eller ser vi en överraskning? Du måste stämma in för att ta reda på det. Återigen, om du inte har tillgång till ett av de olika alternativen, måste du ansluta till ett VPN. Vi föreslår att du ansluter till ett VPN i USA eller det land du vill titta på för 2020 ATP Cup. Annars kommer du sannolikt att geo-begränsas.

Hur man använder en VPN för att titta på 2020 ATP Cup

Vi kommer att använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att strömma 2020 ATP Cup. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

När du har laddat ner och installerat programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg genom att använda deras Windows-klient.

ExpressVPN Australien-servrar

 • Välj en serverplats. Vi föreslår att du använder en server i Australien. Som vi nämnde beror det på att du skulle geo-blockeras utanför regionen. Därför valde vi en server i Melbourne.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från webbplatser som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i Australien eller var din favorit täckning ligger så långt som någon kan berätta på nätet. Därför kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i en annan region.

Det är allt som finns åt det. Nu när du har en IP-adress från ExpressVPN-servern i Australien kan du surfa på Internet som om du faktiskt var där. Detsamma gäller från alla länder. Anslut till en server i Storbritannien för att titta på Sky Sports eller USA om du vill se andra evenemang än bara ATP Cup.

Bra VPN-leverantörer har tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Njut av all spänningen i 2020-ATP-cupen och se vilken tennistjärna som vinner den första ATP-cupen någonsin. Vänligen dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av denna initierande tennisturnering var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden, guider och nyheter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map