Hur man spelar World of Tanks med en VPN

World of TanksWorld of Tanks är ett populärt online teamtankspel. Spelet har miljontals spelare över hela världen. När detta spel bara spelas online kan du ha mer fördröjning, långsam anslutning och DDoS-attacker. För att fixa detta skulle jag rekommendera ett VPN. En VPN kommer att ändra din IP-adress till någon annan IP som du väljer. Detta hjälper till att förhindra DDoS-attacker. Om du väljer en IP nära servern du spelar på får du snabbare anslutning och mindre fördröjning.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela World of Tanks

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela World pf Tanks online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu kommer en bra VPN att förbättra din onlinespelupplevelse och öppnar tillgången till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

World of Tanks Game Highlights

World of Tanks är ett spel som du spelar på lag mot andra lag. Med detta sagt kan du också gå med dina vänner för att slå andra lag. Spelet kan spelas på Xbox 360, Windows, Mac, en app för Android-enheter och en app på IOS-enheter. För Android- och IOS-enheten heter spelet World of Tanks Blitz och det är gratis. Xbox 360 är en betald version av spelet. Windows och Mac är gratis. Windows-, Mac-, Android-enheter och IOS-enheter behöver alla ett medlemskap som också är gratis.

När du har gjort det har du möjlighet att plocka en tank för en av starttankarna från de tillgängliga länderna. U.S.S.R., Tyskland, USA, franska, Storbritannien, kinesiska och japanska stridsvagnar finns tillgängliga på Mac och Windows. Andra versioner har inte alla tankar som PC-versionen har, men de kommer nära att ha dem alla. Den tank du får tjänar EXP genom att spela med den. När den har fått tillräckligt med poäng kan den uppgraderas. När du har fått tillräckligt med EXP-poäng för att tjäna en ny tank i uppgraderingar kan du få den med mynt och EXP.

Antalet tankar du kan äga är begränsat så du kanske vill sälja tankar du inte gillar. När du säljer tankar kommer du att inse att du bara kan sälja två om dagen. Du kanske också märker när du säljer tankar att det finns olika klasser av tankar. Dessa klasser inkluderar lättvikt, tungvikt, artillerier, tankförstörare och medelviktstank beroende på landets tankar du tränar. Varje tank i klasserna kommer att ha en rang. Raderna inkluderar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10. Rangerna 1, 2 och 3 vänder mot i striden, 3 och 4 ibland strid, 4, 5, 6 slaget. ibland 6 och 7, och sist men inte minst 7, 8, 9 och 10 slaget.

Tankar kan också ha olika ammunition, statistik, hastighet, eldkraft och storlek. Genom att uppgradera kan du förbättra tankarna på vilket sätt som helst. Du kanske vill ha mer explosivitet och mindre genomträngande kraft i dina skott, och genom att byta tankvapen eller ammunition kommer du att kunna göra det. Du kan också få utrustning som kommer att hålla på tanken så länge du har den. Utrustningen inkluderar kamouflagernät, verktygslåda, medium spallfodral, kikert teleskop, belagd optik, förbättrade torsionsstänger 3 t-klass, ytterligare köksdrift, “var” ammo-rock, förbättrad ventilation, medium-kaliber tankgun rammer, och en förbättrad pistolläggning. Alla dessa är inte tillgängliga eller till samma pris för varje tank eftersom föremålen ändras efter tankens land och rangordning. Föremålen kommer också att lägga vikt i tanken vilket gör den långsammare, men det gynnar på stort sätt.

Förbrukningsvaror är föremål som du köper varje slag, men de lägger inte vikt och de kan verkligen hjälpa. Förbrukningsartiklar, som utrustningen, finns tillgängliga för vissa tankar och kostar olika mängder beroende på tankens region och rang. Några av dessa inkluderar manuell brandsläckare, första hjälpen kit, reparationssats, motorförstärkning, mångsidig restaureringspaket, choklad, adrenalin, fallet med ColaExtra Combat Rations och pudding och te.

World of Tanks är ett spel som du och du vänner kämpar stridsvagnar på lag. Tankarna har alla olika uppgraderingar. De har också olika länder, klasser och rangordningar. Du kan anpassa tankarna efter dina önskemål. Totalt World of Tanks är ett mycket roligt, gratis att spela online-spel som jag är säker på att du kommer att älska.

Återigen rekommenderar jag att du använder en VPN-tjänst för att spela WoT online. En VPN ger dig en IP-adress från den serverplats du väljer. Det kommer att förbättra prestandan och minska fördröjningen. Elite-spelare kommer också att uppskatta det extra skyddet mot DDoS-attacker.

Njut av all action när du spelar World of Tanks online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av WoT var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map