Hur man spelar Paladins med en VPN

PaladinPaladins Champions of the Realm är den nya online-skytten gjord av Hi-Rez Studios. Spelet har mött många positiva recensioner. Paladins har en stor roll av mästare med olika rörelseuppsättningar. Detta leder till det konkurrensspel som Hi-Rez Studios har satt upp. Eftersom spelet har fått så många nya spelare kommer det säkert att vara förseningar, långsamma anslutningstider, och om du spelar konkurrens kan du ha DDoS-attacker. För att hjälpa till att minska dessa problem rekommenderar jag ett VPN. En VPN kommer att ändra din IP-adress till en annan IP-adress i det område du väljer. Om du väljer en IP-adress nära servern du spelar på kommer du att ha minskat fördröjning och snabbare anslutningstider. Eftersom det inte är din IP kommer ett VPN att skydda dig från DDoS-attacker. En VPN har också den extra bonusen att komma förbi geografiska begränsningar.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela Paladins (PC)

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Paladins online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Hur man använder en VPN för att spela Paladins (Xbox One och PS4)

Återigen använder jag ExpressVPN som exempel på hur man använder en VPN-tjänst för att spela Paladins på din spelkonsol. De är min favorit VPN för spel eftersom ExpressVPN hanterar ett mycket stort nätverk som gör tjänsten till ett utmärkt val för spelare.

Det första steget att konfigurera med ExpressVPN är normalt att ladda ner klientprogramvaran för ditt system. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android. Det fungerar naturligtvis inte för PS4, Xbox One eller Nintendo eftersom spelkonsolerna saknar det ursprungliga stödet för VPN. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att kryptera din speltrafik och skicka den via ett VPN. Svaret kör VPN via din router. Obs! Om du inte behöver kryptering kan du använda funktionen ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) utan att behöva konfigurera din router. Det stöder ett brett utbud av spelkonsoler.

ExpressVPN-router-app

Beroende på vilket märke och vilken routermodell du använder kan det stödja tredjeparts VPN-tjänster. Om så är fallet kan du få nödvändig information från din VPN-leverantör för att skapa en anslutning via din router. Annars rekommenderar jag starkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populära routrar med varumärken och blinkar med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gör det möjligt för enheterna att ha mycket fler funktioner än vad de skulle göra med fabriksfastvaran installerad. Alla FlashRouters är förkonfigurerade med stöd för VPN.

Paladins spelhöjdpunkter

Paladins är en online-shooter. Paladins har två stora spellägen. De är belägring och nyttolast. Belägring är där lag kämpar för att fånga mittpunkten, få nyttolasten till fiendens lagbas eller förhindra det andra laget från att komma dit nyttolast till din bas. Nyttolast är där ett lag försvarar från ett lag som får nyttolasten till basen medan det attackerande laget försöker få nyttolasten till fiendens bas. Paladin har också konkurrenskraftiga former för varje läge. Paladin har ännu fler spellägen under utveckling. Varje spelläge har olika kartor. Dessa kartor inkluderar:

Belägring:

 • Frog Isle, Jaguar Falls, Serpent Beach, Fish Market, Timber Mill, Frozen Guard, Ice Mines

Payload:

 • Outpost, Hidden Temple, Frostbite Caverns

Övrig:

 • Träning solo: Skjutbana
 • Skirmish Arena: För nytt spelläge

Spelet har många mästare. Varje mästare har sina egna speciella drag. Det läggs ständigt till mästare vilket betyder att ditt sätt att spela alltid utvecklas. Några Paladin-karaktärer inkluderar:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Du kan få kort för mästare för att öka sina förmågor, byta kosmetika och driva upp vapen. Det finns fyra olika typer av kort, som inkluderar vanliga, sällsynta, episka och legendariska. Varje karaktär har en egen uppsättning kort. Objekt är en annan typ av kort, som bara kan användas ett begränsat antal gånger. Dessa kort ger dig en tillfällig boost och det finns fyra typer som inkluderar:

 • Ge sig på: Bulldozer, Cauterize, Wrecker, Aggression, Deft Hands
 • Försvar: Upplysa, motståndskraft, sprängsköldar, Haven
 • healing: Kill to Heal, Rejuvenate, Veteran, Life Rip
 • verktyg: Master Riding, Moral Boost, Nimble, Chronos

Paladins Champions of the Realm är en Esport. Spelet är väldigt nytt för Esports och konkurrenter gör fortfarande sina färdigheter. Så ny som spelet är vem som helst som har en chans att slå det proffs.

Paladins är en online-shooter. Spelet har många mästare med olika färdigheter. Det finns mycket strategi bakom spelet. Kort och objekt hjälper dig att vinna genom att ge dig buffs. Det finns flera kartor för roliga spellägen. Totalt sett är Paladins Champions of the Realm ett populärt spel som jag tror att du och dina vänner kommer att njuta av.

Återigen rekommenderar jag att du använder ett VPN för att spela Paladins. En VPN ger dig en IP-adress från den serverplats du väljer. Det kommer också att förbättra prestanda genom att sänka din ping och skydda dig från DDoS-attacker. Det hjälper dig att komma förbi geografiska begränsningar och brandväggarna i skolan eller arbetet.

Njut av all spänningen när du spelar Paladins online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel överallt i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map