Hur man spelar Monster Hunter World med en VPN

Monster Hunter WorldMonster Hunter World (MHW) är den nya titeln i franchisen. Det är ett spel med utforskning i hög strid. MHW är väldigt tekniskt och ganska svårt när du planerar. Spelet släpptes över hela världen den 26 januari och har ett onlineläge. Du kan komma på en server med upp till 16 personer och slutföra en jaktsökning med fyra av dem. Dessa slagsmål är svåra och du måste ha bra lagarbete för att vinna. Eftersom spelet har så mycket onlineorienterat spel är det säkert att det är förseningar och långsamma anslutningar. För att fixa dessa problem rekommenderar jag att du använder ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela Monster Hunter World (PC)

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Monster Hunter online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Hur man använder en VPN för att spela Monster Hunter (Xbox One och PS4)

Återigen kommer jag att använda ExpressVPN som exempel på hur man använder en VPN-tjänst för att spela Monster Hunter World på din spelkonsol. De är min favorit VPN för spel eftersom ExpressVPN hanterar ett mycket stort nätverk som gör tjänsten till ett utmärkt val för spelare.

Det första steget att konfigurera med ExpressVPN är normalt att ladda ner klientprogramvaran för ditt system. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android. Det fungerar naturligtvis inte för PS4, Xbox One eller Nintendo eftersom spelkonsolerna saknar det ursprungliga stödet för VPN. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att kryptera din speltrafik och skicka den via ett VPN. Svaret kör VPN via din router. Obs! Om du inte behöver kryptering kan du använda funktionen ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) utan att behöva konfigurera din router. Det stöder ett brett utbud av spelkonsoler.

ExpressVPN-router-app

Beroende på vilket märke och vilken routermodell du använder kan det stödja tredjeparts VPN-tjänster. Om så är fallet kan du få nödvändig information från din VPN-leverantör för att skapa en anslutning via din router. Annars rekommenderar jag starkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populära routrar med varumärken och blinkar med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gör det möjligt för enheterna att ha mycket fler funktioner än vad de skulle göra med fabriksfastvaran installerad. Alla FlashRouters är förkonfigurerade med stöd för VPN.

Monster Hunter World Game Highlights

En VPN tillåter dig att ändra din IP-adress till en annan IP genom att välja en avgränsare på de tillgängliga platserna. Om du väljer en plats nära servern du spelar på bör du ha förbättrad prestanda och mindre fördröjning. Eftersom det inte är din IP-adress kan du komma över alla geografiska begränsningar eller begränsningar för ditt arbete eller skolvägg för att spela online. Elite-spelare kommer också att gilla det extra skyddet mot DDoS-attacker som en VPN ger.

Monster Hunter World är stridsorienterad. Som ett resultat finns det många monster att jaga, vapen att använda, kapningsförmågor och pansaruppsättningar. Du börjar spelet med en ganska generisk karaktär, men när du spelar kommer du att jaga monster för att få där gömmar, skalor, tänder och annat material. För att döda dessa monster måste du studera dem. De har alla sin egen känsla. Varje monster är olika och som ett resultat finns det många strategier för att besegra dem. Tillsammans med detta har varje monster svaga punkter som kommer att visas för dig när du kämpar. Om ditt skada som du lägger ut alltid är orange kommer du att veta att du hittade monster svag punkt. Eftersom monster är olika uppmuntras det för en spelare att smyga upp dem och observera så att du kan attackera dem på deras svagaste.

Om du någonsin tappar spår av det monster du kämpar kan du markera det på din karta och scoutfliesna hjälper dig att spåra dem. Om du fortfarande har det svårt kanske du vill ringa Palicoes, som är stödkaraktärer. Du kan också använda en slinger för att försöka komma till en upphöjd position. Använd också artiklarna som du samlar för att skapa hälsotillskott och buffs som kan hjälpa. Om du fortfarande är på väg över huvudet kan du ringa spelare för att hjälpa dig att använda SOS-blossan. Du kanske också har problem med att dela upp loot, men har ingen rädsla i Monster Hunter World alla kommer dit sin egen byte.

Smithy hjälper dig att besegra monster. Detta beror på att du kan skapa vapen och rustningar med hjälp av de byten du tjänar. Dessa hjälper dig att slå fler monster under hela spelet. Det finns en mängd olika vapen och rustningar med många spelstilar. Det finns vissa typer av vapen att använda i spelet.

Typer av vapen:

Ljus:

 • Svärd och sköld: Detta är en vapenklass som har ett bra försvar och attackutgångar. Det har en unik förmåga att låta dig använda objekt medan din sköld är ute.
 • Dubbla blad: De är ett vapen med hög mobilitet med lågdrivna attacker. Du kan gå till Demon Mode efter att tillräckligt med dessa attacker har landats. Detta drag gör att du kan släppa loss ett stort skada angrepp på monster.
 • Lång svärd: Det är en hög attackutgång med lågt försvar. Det har lång räckvidd med massor av kombinationer.
 • Light Bowgun: Det är ett vapen med hög mobilitet som kan använda många ammunitionstyper, men det är inte lika kraftfullt.

Tung:

 • Heavy Bowgun: Det är ett lågt rörelsevapen med låg rörlighet. Det kan utrustas för att stödja teamet eller vara ett skadevapen.
 • Lance: Det är ett högt försvarsvapen med låg rörlighet. Med detta vapen kan du tanka en hel del skador, samtidigt som du fortfarande dishing ut några anständiga skador också.
 • Hammer: Det är ett vapen med hög skada som har mycket låg räckvidd. Det är bra på att slå ut ett monster genom att slå det över huvudet.
 • Gunlance: Det är ett vapen med låg rörlighet som har mer skada än lanset, men det har mindre defensiva färdigheter.
 • Great Sword: Det har enorma skador, men det är också extremt långsamt. Det är mycket tekniskt och tidpunkten är viktig.

Teknisk:

 • Switch Axe: det är ett transformerande vapen med hög skada. Du har inte lika hög mobilitet i svärdläge, men i yxeläge är rörelsen bra.
 • Hunting Horn: det är ett stödvapen som kan hjälpa ditt team genom att spela låtar som buffrar dem.
 • Laddningsblad: Det är ett högskadevapen som är mycket tekniskt. Den har två lägen inklusive yxa och svärd & skydda.
 • Pilbåge: det är ett vapen med hög mobilitet som håller dig på ett medellångt område. Det har också lågt försvar. Det finns många piltyper som tillåter olika statuspåverkan.
 • Insektglasen: Det är ett vapen av spjutstyp som placerar dig i luften konstant. Du kan släppa loss din insekt för att få bufféer från det monster du kämpar. Tillsammans med detta är det mycket troligt att du kommer att monteras på monster under en kamp.

Miljöerna i Monster Hunter World är mycket olika. Var och en har sina egna monster och sitt eget utseende. Det finns fyra huvudområden och ett femte monster boss-område. Områdena och deras monster följer.

Spelområden:

Forntida skog: Detta område är en enorm skog som är nästan orörd.

 • Stora Jagars
 • Pukei-Pukei Tobi-Kadachi
 • Anjanath
 • Rathalos

Wildspier Avfall: Detta område är ett öken / savanna-område.

 • Diablos
 • Kulu-Ya-Ku
 • Barroth
 • Jyuratodus
 • Rathian

Coral Highlands: Det är ett höglandsområde med en känsla av havstyp. Det ser ut som om havet har blivit landet.

 • Tzitzi-Ya-Ku
 • Pailumu
 • Legiana

Rotten Vale: Det är en dödsdal där många gamla lik ligger.

 • Stora girroser
 • Raobaan
 • Odofaron
 • Vaal Hazzak

????: I detta område finns två extremt kraftfulla drakar.

 • Teostra: Det är den eldste draken av lågor.
 • Kushala Daora: Det är vindens äldre drake.

Monster Hunter är full av innehåll och utvecklarna kommer med ännu fler områden och monster. Spelet är mycket tekniskt, men roligt att spela. Det har olika sätt att spela och inget sätt är nödvändigtvis bättre än ett annat. Det är tillgängligt på PS4, Xbox One och PC. Monster Hunter World är ett spel som jag är säker på att du och dina vänner kommer att njuta av att spela tillsammans.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map