Hur man spelar Madden med en VPN

GÖRA GALENMadden är en spelfranchise med en helt historia. Det finns på flera plattformar inklusive PS4, Xbox One och mobil. Madden 19 är planerad att returnera det populära spelet tillbaka till datorn. Varje plattform har onlineelement och det finns säkert problem med fördröjning och dåliga serveranslutningar. För att hjälpa till att lösa dessa problem rekommenderar jag ett VPN. Med ett VPN kan du ändra din IP-adress till en annan på VPN-serverplatserna. Om du väljer en plats nära den del du spelar på kan du minska fördröjningen och förbättra kvaliteten på anslutningen. Eftersom det inte är din IP kommer VPN också att ge extra skydd mot DDoS-attacker.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela för Madden (PC)

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Madden online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Hur man använder en VPN för att spela Madden (Xbox One och PS4)

Återigen kommer jag att använda ExpressVPN som exempel på hur man använder en VPN-tjänst för att spela Madden på din spelkonsol. De är min favorit VPN för spel eftersom ExpressVPN hanterar ett mycket stort nätverk som gör tjänsten till ett utmärkt val för spelare.

Det första steget att konfigurera med ExpressVPN är normalt att ladda ner klientprogramvaran för ditt system. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android. Det fungerar naturligtvis inte för PS4, Xbox One eller Nintendo eftersom spelkonsolerna saknar det ursprungliga stödet för VPN. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att kryptera din speltrafik och skicka den via ett VPN. Svaret kör VPN via din router. Obs! Om du inte behöver kryptering kan du använda funktionen ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) utan att behöva konfigurera din router. Det stöder ett brett utbud av spelkonsoler.

ExpressVPN-router-app

Beroende på vilket märke och vilken routermodell du använder kan det stödja tredjeparts VPN-tjänster. Om så är fallet kan du få nödvändig information från din VPN-leverantör för att skapa en anslutning via din router. Annars rekommenderar jag starkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populära routrar med varumärken och blinkar med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gör det möjligt för enheterna att ha mycket fler funktioner än vad de skulle göra med fabriksfastvaran installerad. Alla FlashRouters är förkonfigurerade med stöd för VPN.

Madden Game Highlghts

Madden-spel är extremt populära, men på grund av detta blockeras de ofta av brandväggar på arbetsplatser och skolor. En VPN kommer att kryptera dina data, så att du kan komma förbi dessa och andra regionala begränsningar. Med en VPN kan du spela Madden var som helst när som helst.

Madden NFL Mobile är ute efter Android- och Apple-enheter. I det fullbordar du veckovis utmaningar, deltar i evenemang och spelar mot andra. Detta ger dig olika belöningar för bättre spelarkort att använda i ditt lag till i spelvaluta. Ditt mål är att skapa det bästa laget. Du måste använda auktionerna för att köpa nya spelare och sälja gamla. För att komma upp till toppen kan du samarbeta med andra för att skörda mer belöningar. Madden NFL Mobile är beroendeframkallande och extremt kul.

Madden 19 kommer ut för PS4, Xbox One och PC. Det finns flera online-lägen att spela i Madden. Snabbspel online kan du matcha mot dina vänner eller andra slumpmässiga spelare. Franchise kan spelas online med andra. I det här läget spelar du som tränare för ett av lagen och tävlar mot andra under säsonger. Ultimate Team är det senaste online-läget för Madden. Det liknar det mobila spelet där ditt mål är att skapa det bästa laget. I det här läget får du bättre kort (spelare) genom att delta i evenemang och göra utmaningar för att tjäna mynt. Teamkemi är en funktion som ger MUT ännu mer komplexitet. Du kan också få alternativa uniformer genom detta läge.

Madden är, som sagt, en lång löptitel. Det är en av de mest populära franchisen hittills. Serien har fantastiskt spel och grafik över alla sina titlar. Madden-spel är extremt roliga och jag är säker på att du kommer att njuta av dem.

Oavsett om du vill visa dina kompisar som styr på Madden eller tävla med de bästa av de bästa online, kommer en VPN att hjälpa dig få en fördel. Professionella spelare kommer att uppskatta det extra DDoS-skyddet. Resten av oss kan minska förseningen och förbättra den totala upplevelsen. Se bara till att ansluta till VPN-servern innan du startar spelet. På det sättet är du säker på att du kommer igenom alla brandväggar eller geobegränsningar. Du kan bokstavligen spela Madden var som helst i världen genom att använda en VPN. Anslut bara till en server i USA och njut av det bästa spelet har att erbjuda.

Njut av all spänningen när du spelar Madden online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel överallt i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map