Hur man spelar Gloria Victis med en VPN

Gloria VictisGloria Victis är en medeltida MMORPG. Spelet har liten eller ingen fantasiaspekt och spelet är mycket realistiskt. Spelet är på PC och kom ut på Steam 9 juni 2016. Du kommer att slåss, hantverk, bilda guilder och bygga ditt eget slott eller by. När du spelar Gloria Victis kan du uppleva fördröjning och långsamma anslutningshastigheter. För att fixa det här problemet rekommenderar jag ett VPN. En VPN tillåter dig att ändra din IP-adress till en annan IP på den serverplats du väljer. Om du väljer en plats nära servern du spelar på kan du minska fördröjningen och uppnå en bättre anslutning. Elite-spelare kommer att gilla det extra skyddet mot DDoS-attacker. En VPN ger dig också möjlighet att komma förbi brandväggar och geografiska begränsningar som hindrar dig från att spela spelet på skolan eller på jobbet.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela Gloria Victis

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Gloria Victis online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Gloria Victis Spelhöjdpunkter

När du startar Gloria Victis får du möjlighet att gå med i en av de fyra nationerna. Alla nationerna är väldigt unika och har en rik historia.

Nationerna och en kort bakre historia:

 • Empire of Azebia: Det asebiska folket är jägare, speider och orädd krigare. De lever i den hårda ökenmiljön där landet är karg, och det enda sättet de överlever är på djuren de tar upp och de små kornen och frukt som de kan skörda. När det gäller deras militära praxis använder de lätt rustning och bär genomsnittliga melee-vapen. De förlitar sig också starkt på kavalleri för att få dem genom svåra tider. Deras taktik är baserad på rörlighet och de är en mycket formidabel fiende att möta.
 • Midland: Midland är ett konglomerat av federalism och patriarki. De västra och östra sidorna av Midlands styrs individuellt av två kungar, även om de arbetar tillsammans för att göra en mäktig nation. Folket i Midland kallas Midlanders. Även om de inte är över sex fot höga är de fortfarande ganska starka. Nationen är väldigt rik och på grund av detta när de är i strid har de flesta i mittlandet fullständiga rustningsdräkter som riddare eller krigare. Sammantaget är nationen den rikaste och de är inte en att röra med.
 • Nordheim: Nordheim är en plats vars regering mestadels drivs av stammar och deras ledare. Befolkningen i Nordheim är känd som Ismirs. Ismirs är höga och otroligt starka. Deras livsstil speglar sin storlek eftersom de måste vara starka för att överleva i sitt hemland. De bor norr om mellanländerna där det snöar hela tiden och det finns inget annat att se än berg. När det gäller deras militära praxis är de mycket erfarna med två räckte med svärd och yxor. De är också bra på att använda enorma sköldar. De människor som kämpar för Nordheim har varit kända som oräddlösa krigare som inte bör räknas med.
 • Sangmar: Sangmar var ett mycket stort och framgångsrikt imperium i söder tills Azeberna kom. De förstördes nästan men det finns fortfarande hopp. Med de två städerna som nationen fortfarande har, kommer Sangmar-imperiet att försöka stiga igen. Sangmarbefolkningen är känd som Sangmarians. De är väldigt smarta och lever inte i lika hårda förhållanden som Azeberna. Armén är väldigt liten nu, men det som återstår av den inkluderar modiga krigare med mycket dyra redskap och de ädlaste av städerna. De andra imperierna bör bättre se på eftersom Sangmar kan komma att stiga igen.

När du har valt din nation och innan du går ut för att döda din fiende kanske du behöver utrustning. Den utrustning du har är upp till dig, men vissa vapen och pansaruppsättningar hjälper till för vissa stridstilar. De två typerna av utrustning inkluderar rustningar och vapen

Rustning:

 • Lätt rustning: Pansringen är billigare och lämnar dig snabbare än du skulle vara i tung rustning.
 • Medium Armor: Pansar kostar mer än lätt rustning och det lämnar dig lite långsammare, men ger mycket mer skydd.
 • Tung rustning: Pansringen är väldigt dyr och det bromsar dig mycket, men du kommer att ha stort skydd och fart från rustningens vikt.

vapen:

 • Stäng stridsvapen: Svärd är billiga i den här kategorin. Det är lättare att slåss mot karaktärer nära dig, men alla med räckvidd på dig har fördel.
 • Polearms: Vapen som har mycket mer räckvidd än nära stridsvapen, men inte så mycket som varierade. Ett av de mest populära vapnen i denna kategori är en lans.
 • Ranged Vapen: Några av de mest populära vapnen i denna kategori inkluderar långbågar och armbågar. Dessa vapen är verkligen kraftfulla på avstånd och de kan döda många innan de ens kommer in i attackområdet, men om du är på nära håll kommer du att ha en enorm nackdel.

När du har tittat på din utrustning kommer du förmodligen att gå ut och kämpa för din nationas härlighet. Innan du gör detta kanske du vill lära dig hur stridsmekaniken fungerar i Gloria Victis. Färdighet är en viktig del av detta spel. Du måste lära dig att attackera, var du ska attackera och hur du ställer in så att du kan få dödsfallet. I Gloria Victis finns det inget riktningssystem så du kan inte bara klicka på motståndaren och sedan luta dig tillbaka och titta på vad som händer. Du måste ständigt delta i matchen.

Tillsammans med det finns det många tekniker du kan använda för att vinna. Medan du undviker, svänger ditt vapen, skjuter pilen och springer, kanske du vill titta på uthållighetsfältet. Det används för att hålla spelet mer realistiskt. Du måste hålla din uthållighet i kontroll. Om du använder för mycket uthållighet kan du vara försvarslös eftersom du är så trött. Du kan också ha fler problem från förlust av uthållighet. Det kommer så småningom att vara krossande, singelstrid, jakt och rike kontra riket. Det finns tävlingar och andra saker som kan spelas för att testa spelarnas färdigheter.

Tävlingar / belägringar:

 • belägringar: Oavsett om det är ett slott, stad, huvudstad eller en stad tar detta en armé. Matchen tar hundratals dödsfall och hårda kämpar för att vinna.
 • turneringar: Testa dina färdigheter i turneringar mot andra.
 • PvP Arena: Detta är som en Roman Gladiator-kamp, ​​men i detta kan du använda ett valt vapen. Du borde vara bäst för att vinna den här typen av match.

Från alla dessa belägringar, PvP: s, turneringar och gratis roaming hittar du valuta och föremål. Valutan kan köpa material, utrustning och andra saker. Materialet du får kan hjälpa dig att samla in varor för hantverk. Resultaten kan användas eller till och med säljas med vinst.

De olika typerna av hantverk inkluderar:

 • Hus- och kulinariska konster: lagar mat
 • Skräddarsy och läderbearbetning: Du kan använda den päls du får för att skapa saker
 • Armorsmithing: Skapa fantastiska pansarstycken
 • Vapen smide: Skapa fantastiska vapen
 • Träbearbetning: Skapa möbler och bågar
 • Jakt och skogsbruk: Få päls och trä för att sälja till människor som kommer att använda det
 • Örterism och alkemi: Lär dig hur du använder växter för gift och medicin
 • Gruvdrift och metallurgi: Få råvaror som ädelmalm
 • Artificing: Skapa tillbehör som smycken
 • Teknik: Skapa dödliga försvarsmekanismer och stötande verktyg

En av de viktigaste delarna av spelet är vädercykeln. Jag vet att du kanske tänker att det är löjligt, men det är sant. Vädret påverkar spelaren. Du kommer att stöta på olika NPC: er beroende på tid på dagen, vädret och säsongen. Fienderna kommer också att reagera annorlunda. Säsonger kommer att ändra vädret, vilket påverkar spelaren på olika sätt. Till exempel skulle det vara svårt att kämpa i tunga rustningar under värmen på sommaren och spelet kommer att stå för det. Om du behövde smyga attacker någon kan du vänta på dimmigt väder för att hjälpa dig genom att ge dig ett perfekt skydd för en smygaattack. Månens position påverkar också tidvattnet samt unika monster som får dem att leka.

Gloria Victis är en MMORPG som har många spelalternativ. Du kan försöka erövra rivaler och kämpa för stoltheten för din nation. Spela den högintensiva stridstilen som får dig att hålla fokus på spelet. Du kan skapa saker och uppleva alla säsonger. Bygg guilder med dina vänner och gå upp till toppen för din nation. Gloria Victis är ett utmanande spel som jag är säker på att du och dina vänner kommer att njuta av.

Återigen rekommenderar jag att du använder en VPN-tjänst för att spela Gloria Victis online. En VPN ger dig en IP-adress från den serverplats du väljer. Det kommer att förbättra prestandan och minska fördröjningen. Elite-spelare kommer också att uppskatta det extra skyddet mot DDoS-attacker.

Njut av all action när du spelar Gloria Victis online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel överallt i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map