Hur man spelar Fallout 76 med en VPN

Fallout 76Fallout 76 är det nyaste spelet skapat av Bethesda. Det kommer att bli den första helt onlinetiteln i serien. Spelet finns på PC, Xbox One och PS4. Förbeställning får spelare tillgång till beta. Med Fallout 76 större än någon annan av dess tidigare titlar, kommer de säkert att vara problem med fördröjning, långsam anslutning och att server släpper. För att fixa dessa problem rekommenderar jag ett VPN. Med ett VPN kan du ändra din IP till en annan på de avsedda platserna. Om du väljer en plats nära den del du spelar på kan du minska fördröjningen. VPN kommer också att hjälpa till att minimera anslutningsfrågor genom att ta en bättre väg till spelservern. En annan extra bonus på ett VPN är skydd mot DDoS-attacker. En VPN använder kryptering för att skydda din integritet.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Nu skulle jag vilja ta en sekund för att prata om geografiska begränsningar. En VPN hjälper dig att komma förbi regionala begränsningar som spelet kan ha. Det ger dig också möjlighet att spela var som helst när som helst eftersom brandväggarna på din skola eller ditt arbete kan kringgås. Om beta släpps vid olika tidpunkter runt om i världen kan du få tidig och sen tillgång till spelet. Allt du behöver göra är att välja en plats i landet som får extra tid att spela längre. Detta skulle också fungera på samma sätt om spelet skulle komma ut tidigt som Fallout 4 gjorde. Du kan helt enkelt köpa och ta emot det tidigt genom att ändra din plats.

Hur man använder en VPN för att minska lag i Fallout 76

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Fallout 76 online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Hur man använder en VPN till Fallout 76 (Xbox One och PS4)

Återigen använder jag ExpressVPN som exempel på hur man använder en VPN-tjänst för att spela Fallout 76 på din spelkonsol. De är min favorit VPN för spel eftersom ExpressVPN hanterar ett mycket stort nätverk som gör tjänsten till ett utmärkt val för spelare.

Det första steget att konfigurera med ExpressVPN är normalt att ladda ner klientprogramvaran för ditt system. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android. Det fungerar naturligtvis inte för PS4, Xbox One eller Nintendo eftersom spelkonsolerna saknar det ursprungliga stödet för VPN. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att kryptera din speltrafik och skicka den via ett VPN. Svaret kör VPN via din router. Obs! Om du inte behöver kryptering kan du använda funktionen ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) utan att behöva konfigurera din router. Det stöder ett brett utbud av spelkonsoler.

ExpressVPN-router-app

Beroende på vilket märke och vilken routermodell du använder kan det stödja tredjeparts VPN-tjänster. Om så är fallet kan du få nödvändig information från din VPN-leverantör för att skapa en anslutning via din router. Annars rekommenderar jag starkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populära routrar med varumärken och blinkar med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gör det möjligt för enheterna att ha mycket fler funktioner än vad de skulle göra med fabriksfastvaran installerad. Alla FlashRouters är förkonfigurerade med stöd för VPN.

Fallout 76 Game Highlights

Fallout 76 är en föregång för alla andra spel. Du spelar som en av de första människorna som kommer ut ur volten. I West Virginia måste du arbeta tillsammans för att återuppbygga Amerika. Det kommer inte att vara lätt som med kärnkraftsnedfallet, det gamla djurlivet är inte lika vänligt. Du måste döda odjuret och försvara ditt hem. Få plundra och dela i upplevelsen med människor. En av de bästa strategierna är att samarbeta med andra för att erövra. Du kommer inte att vara de enda människorna med denna idé. Dina grannar kanske inte är så vänliga som du tror, ​​så du måste ständigt vara på din vakt. Ditt uppdrag att bygga om kommer inte att vara enkelt, men med tillräckligt teamarbete och uthållighet kan du föra Amerika tillbaka till dess tidigare ära.

I Fallout 76 kan du spela ensam, men det blir svårare. Du måste bygga om, men samtidigt försvara dig själv. Du bör få vänner och försöka undvika att göra fiender. Ju fler fiender du har, desto mindre säker kommer du att vara. Fallout 76 har kärnmissiler som alla som får åtkomstkoden kan använda. Som ett resultat måste du få och försvara delar av koden, eller samarbeta med andra för att starta stridsspetsen på ett rivaliserande parti. Oavsett vad du gör, se till att du inte blir träffad.

Glöm inte din S.P.E.C.I.A.L. Styrka låter dig ta mer med dig och slå hårdare. Perception hjälper dig att ficka och identifiera utsatta delar av monsteret. Med uthållighet kan du äta fler saker, öka din uthållighet och ha mer skydd mot elementen. Charisma ger dig bättre erbjudanden och hjälper dig att charma människor. Med intelligens kan du skapa bättre vapen och prylar. Agility hjälper dig att undvika attacker och skjuta snabbare. Lycka kan hjälpa till med kritiska attacker, hitta bättre saker och få hjälp av andra mer mystiska figurer. Varje kategori hjälper till med olika saker och ger dig sina egna förmåner. Som ett resultat finns det många olika sätt du kan spela.

Fallout 76 kommer att bli ett stort rollspel på nätet. Spelet kommer att ha en beta som datumet ännu inte tillkännages. Men hela spelet kommer ut 14 november 2018. Det har ett nytt område med ett brett antal biomer och monster. Du måste arbeta med dina vänner för att uppnå den amerikanska drömmen om återuppbyggnad. Fallout 76 är ett spel som jag är säker på att du kommer att njuta av att spela.

Jag skulle återigen vilja rekommendera ett VPN. Med ett VPN kan du ändra din IP-adress till en annan plats på de medföljande servrarna. Du kan minska fördröjningen och förbättra anslutningen genom att välja en plats nära spelets del. Du kan också komma förbi alla geografiska begränsningar eller brandväggar som förhindrar att du spelar var som helst i världen. En VPN kommer också att ge användare extra skydd mot DDoS-attacker.

Njut av all spänningen när du spelar Fallout 76 online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel överallt i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map