Hur man spelar Clash of Clans & Clash Royale med en VPN

Clash of Clans och Clash Royale är två av de största mobilspel hittills. Båda spelen spelas globalt av över 100 miljoner människor på Android- och iOS-enheter. Med spelens enorma spelarbas är de kända över hela världen. Detta har orsakat att många skolor och arbetsplatser skapade brandväggar som blockerar människor från att komma åt spelen. För att hjälpa till att lösa problemet skulle jag rekommendera ett VPN. Med ett VPN kan du ändra din IP-adress till en av de serverplatser som anges. Den nya IP-platsen och den krypterade anslutningen hjälper dig att hantera alla brandväggsbegränsningar. Om du reser till ett land där Clash of Clans eller Clash Royale är blockerad kan du också använda en VPN för att komma förbi regionala begränsningar.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela Clash of Clans & Clash Royale

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Clash of Clans eller Clash Royale. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras iOS-app. Processen är densamma för Android-användare.

ExpressVPN iOS-anslutning

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också IPSec. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Välj en serverplats och tryck på Anslut. Efter några sekunder ser du din nya plats visas på kartan. Det kommer också att finnas ett meddelande i det övre vänstra hörnet på din iOS-enhet som låter dig veta att VPN är aktiverat.
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu kommer en bra VPN att förbättra din onlinespelupplevelse och öppnar tillgången till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Sammandrabbning av klaner

Sammandrabbning av klanerClash of Clans består av två faser. Den första fasen är försvar. Du måste bygga upp din bas genom att uppgradera och samla in material. För försvar behöver du guld. Guld används för att uppgradera nästan allt som rör att försvara din bas. Du måste uppgradera ditt rådhus strategiskt för att få fler vapen. När du har rätt muromgången, tillsammans med välplacerade vapen, kommer du enkelt att kunna avvärja andras attacker.

Den andra fasen attackerar. För detta behöver du elixir. Du måste få enheter och drycker för att effektivt kunna vinna på lång sikt. Du måste också uppgradera dina enheter för att göra dem mer kraftfulla. För att vinna måste du strategiskt välja dina enheter och se hur du bäst tar bort din motståndare. Vid attack kan du stjäla din motståndares elixir och guldförråd. På grund av detta kommer du att se till att dina leveranser är hårt skyddade som ditt rådhus, som är den mest värdefulla platsen.

En annan del av spelet som du bör fokusera på är klanaspekten. Du och en grupp vänner samarbetar för att tävla mot andra klaner i evenemang och tävlingar. Du kommer att få belöningar för att vara i en klan tillsammans med att vara säkrare.

Clash of Clans är ett utmärkt mobilspel. Det är ett mycket roligt och strategiskt spel som kommer att hålla dig investerad. Du kan spela ensam eller med vänner genom det klansystem som sätts på plats. Det här är ett spel som jag är säker på och att dina vänner kommer att njuta av att spela.

Clash Royale

Clash RoyaleClash Royale är ett taktiskt arenakampspel. Du kommer att spela på en av många arenor som du låser upp genom att vinna och få pokaler. Pokaler tjänas genom att vinna 2v2 och vanliga 1v1 matcher. Genom att spela får du guld och kistor. Genom att vinna kan du få krona som används för att öppna en överlägsen kronkista. Du kan också få extra belöningar genom att genomföra uppdrag och delta i evenemang som utmaningar och turneringar.

Varje arena har olika kort som kan låsas upp. Bröstkorg på arenorna har både kort och guld. Kort är enheterna som används i strider. Du kan ha åtta av dem på dig för strid. Varje kort är olika och med sina egna styrkor och svagheter. Mängden elixir på korten anger enhetens kostnad. Du använder elixir du får under spelet för att spela enheter. Kort kan uppgraderas med guld.

Det finns tre typer: trupper, magi och byggnader. Trupper är enheter som rör sig och har sitt eget sinne. Magiska kort har olika effekter inklusive buffring, debuffing och skador. Byggnader spawn trupper eller attackerar fiendens enheter eller slott i deras verkningsområde. För att vinna en match måste du antingen besegra fiendernas huvudslott innan tiden går ut eller besegra fler slott än din motståndare. Om du går till övertid och ingen har slottfördelen kommer det att sluta i oavgjort.

Precis som i Clash of Clans, har Clash Royale ett klansystem. Du kan slå dig ihop med vänner för att tävla mot andra klaner. Du kan tjäna speciella belöningar beroende på hur din klan presterar och på de händelser den deltar i. Bli konkurrenskraftig och hjälpa din vännerklan klättra till toppen i Clash Royale.

Njut av all action när du spelar Clash of Clans och Clash Royale online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel från var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map