Hur man betalar för VPN anonymt med förbetalda presentkort

När man prenumererar på en VPN-tjänst är det en stor majoritet av användarna som är helt bra med att använda vanliga betalningsmetoder. Som standard menar vi metoder som PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express och andra från banker. Det har vissa definitiva fördelar. Dessa inkluderar användarvänlighet eftersom du kan ställa in återkommande betalningar och bekvämlighet bland andra. Vissa människor föredrar dock att använda icke-standardiserade metoder. I stället föredrar vissa VPN-användare förbetalda presentkort, förbetalda betalkort, Bitcoin och andra mer anonyma betalningsalternativ. Det finns flera skäl att göra det, och vi förklarar varför och berättar hur du betalar anonymt. Låt oss först titta på VPN-tjänsten som accepterar förbetalda presentkort och besvarar några vanliga frågor.


VPN-tjänster som accepterar presentkortbetalningar

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchBrowser
Extensions
1Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssrutaKryssruta
2HMA Pro VPN$ 3.99HMA280Kryssruta
3TorGuard$ 4.99TorGuard68KryssrutaKryssruta

Fördelar och nackdelar med att köpa VPN med ett presentkort

Det finns flera skäl till varför du kanske eller inte vill välja ett presentkort att betala för VPN-tjänst.

fördelar:

 • Inget kreditkort eller standardmetod – Du behöver inte uteslutas om du inte har ett kredit- eller betalkort. Köp helt enkelt ett presentkort och köp det konto du önskar.
 • Maximal integritet – Eftersom butikspresentkort och förbetalda betalkort inte innehåller betalningsinformation behöver du inte identifiera dig längre än den information som krävs av VPN-leverantören.
 • Inga automatiska förnyelser – Eftersom butikspresentkort eller förbetalda betalkort innehåller en fast mängd valuta behöver du inte oroa dig för att tjänsten fakturerar dig utan din vetskap.
 • Lätt att skaffa – Du kan köpa presentkort på olika platser från vissa bensinstationer till varuhus till livsmedelsbutiker. Du kan köpa båda typerna av kort (gåva och kontantbetalning) med kontanter.
 • Lätt att använda – Att använda ett av dessa typer av kort är enkelt. Oftast köper du kortet och anger numret när du uppmanas till det på VPN-leverantörens webbplats.

nackdelar:

 • Kan begränsas – Inte alla VPN-företag accepterar presentkort.
 • Kan kosta dig mer – Ibland kan du betala en extra kostnad på 20% – 30%. Det beror på att leverantörer faktiskt inte kan spendera presentkortpengar utan avgift.
 • Kan vara obekvämt – När tjänsten löper ut måste du gå igenom processen. Du kan inte ställa in återkommande betalningar när du använder den här metoden.

Medan du kanske stöter på några av nackdelarna som vi just nämnde ibland, kan du använda ett “Vanilla Visa” eller “Green Dot” Visa hjälpa dig att komma runt några av dessa problem. I stället för ett vanligt presentkort är dessa kort omlastningsbara och kräver vanligtvis bara en e-postadress.

Vem kan använda ett presentkort för VPN?

Även om vem som helst kan använda den här metoden, gör det väldigt få användare. Om du använder en noll-logg-VPN-leverantör, bör du vara relativt säker. Men vissa företag som annonserar nollloggar behåller dem faktiskt. I teorin kan de spåra din aktivitet till dig genom att använda din betalningsinformation. Även om det kanske inte är troligt, kunde och har det hänt.

Om du är dissident, journalist, visselpipa eller företrädare för ytringsfrihet är det nödvändigt att hålla din information privat. Oavsett vem du är, ingen vill slå en klocka vid dörren klockan 1 av en oönskad gäst. Om du försöker dölja din aktivitet från en förtryckande eller våldsam regering är det avgörande att använda en mer anonym betalningsmetod. Naturligtvis gillar vissa att använda presentkort för att lägga till ett extra lager av integritet. I en digital värld där det blir svårare och svårare att vara anonym fungerar den här metoden bra. Det beror på din komfortnivå. Du kan använda presentkort för att betala för ditt VPN och andra onlinetjänster.

Hur man betalar för VPN anonymt

Nu när du ser varför du kanske vill använda den här metoden kommer vi att leda dig genom processen. Vissa av dessa steg kan variera beroende på vilken leverantör du väljer, men alla borde vara väldigt lika. Även om du kanske inte behöver ange mycket information, finns det fortfarande en minimal mängd som krävs för att registrera dig. Informationen behöver dock inte vara exakt förutom kortnummer, expedatum och CVC-kod.

 1. Åtkomst till webbplatsen.
 2. Välj vilken tjänst du vill ha.
 3. Skapa ditt konto med en giltig e-postadress (ja, du kan skapa en för detta ändamål).
 4. Välj din betalningsmetod. Om du väljer en leverantör som specifikt tillåter dig att betala med ett presentkort kommer du att uppmanas att lösa in dem här. Om det är ett stort märkeskort (dvs. ett med Visa, MC, AE eller Discover) anger du numret i kreditkortsavsnittet.
 5. Skicka in betalningen.
 6. Ladda ner programvaran och njut.

Även om det kan verka konstigt är du förhindrad att prenumerera på de flesta VPN-tjänster om du är ansluten till ett VPN. Detsamma gäller även för många populära proxytjänster. För att förhindra kreditkortsbedrägerier kommer de att blockera dig om du försöker. Det kan vara ett problem om du är orolig för din IP-adress.

Det finns dock ett enkelt sätt att dölja din IP-adress. Vad du vill göra är att prenumerera genom att använda en offentlig WiFi-hotspot på en restaurang eller ett offentligt bibliotek. På så sätt stoppas spårningen vid den offentliga internetanslutningen i stället för ditt hemnätverk. Köpet kunde ha kommit från alla som är anslutna till denna plats.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map