Hur du avmarkerar staden Salem med en VPN

Staden SalemTown of Salem är ett populärt strategiskt, online rollspel. Staden Salem har röstat ut folk baserat på städernas åsikt, dödar på natten, dödsanteckningar, ljuger, testament, sanningstal, galg och andra intressanta saker som gör det strategiskt. Du och andra från hela världen kommer att spela på servrar som kan vara var som helst i världen. Du kan avblockera geo-restriktioner för Town of Salem med en VPN. Med alla människor och åtskilliga är det en viss fördröjning, långsam anslutning och risk för DDoS-attacker. För att fixa detta skulle jag rekommendera ett VPN. En VPN kommer att ändra din IP-adress till en annan IP på en plats du väljer. Den ändrade IP-adressen hjälper dig att skydda dig från DDoS-attacker. Eftersom du byter servrar mycket vill du också välja en mycket bra anslutningspunkt så oavsett vem som är värd för servern kommer du att ha en bra anslutning. Detta hjälper dig också att ha mindre fördröjning vilket är mycket bra i det här spelet där ett svar kan innebära en vinst eller förlust.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Hur man använder en VPN för att spela Town of Salem

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att spela Town of Salem online. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Town of Salem Game Highlights

Town of Salem tar dig tillbaka i tiden till 1692 i Salem, Oregon. Dagarna är långa och nätter är korta, men dödliga. På dagen kommer du att hänga människor som tros vara dåliga och argumentera för din poäng. De kommer också att rösta för att hänga någon som staden tycker är dålig, låta dem förklara fallet och rösta skyldigt eller oskyldigt. Om du är röstad skyldig kommer du att skickas till galgen, eller någon annan dödsanimering du har. Om de tror att du är oskyldig så går du tillbaka och omröstningen kommer att fortsätta. Vid den tidpunkt då röstningstiden är ute eller någon röstades ut kommer den att vända sig till natten. Natten är när vissa roller dödar, vissa pratar med döda och andra bränner ner saker.

Varje roll har sina speciella förmågor som påverkar dem på natten eller dagen. De väljs slumpmässigt. Som slots är det mer troligt att vissa roller ges till dig och du kan köpa rullar för att öka oddsen för att få dessa roller. Roller kategoriseras också av lag. Roller och lag i spelet inkluderar:

Team Town med ett mål att lyncha alla brottslingar

 • Vigilantly (Vig): Vig är en roll som du har tre kulor. Du får skjuta tre gånger på natten, men inte samma natt. Om du skjuter en annan stad kommer du att dö av skuld.
 • Sheriff: Sheriffen låter dig se vem som helst är misstänksam utom Gudfadern som inte är misstänksam. Det betyder att du kommer att kunna veta vem som är dålig och övertyga staden att slänga dem.
 • Veteran (veterinär): Veteran är en roll som gör att du kan skydda dig själv tre gånger. du kan använda en av dessa varje natt i tre nätter och döda alla som kommer på besök. Ett stort problem är dock att om en Towny kommer på besök kommer du att döda dem också.
 • Livvakt (BG): Du kommer att kunna skydda alla du vill på natten, men du kommer att dö om någon kommer att attackera dem. Den andra personen kommer också att dö, men den skyddade personen kommer inte. Även om personen är immun kommer du fortfarande att döda dem. Du kan också skydda dig en gång, vilket kommer att göra dig immun.
 • Läkare: Du kan läka vem som helst du vill ha på natten. Detta kommer att hindra den personen från att dö. Du kan också läka dig själv när du lämnar dig immun.
 • Transporter: Du kan byta två människors positioner, vilket kommer att byta alla mål mot dem.
 • Spionera: Du kan lyssna på vad alla viskar och vad maffian säger / gör på natten.
 • Eskort: Denna roll ger dig förmågan att distrahera någon varje natt. detta kommer att hindra dem från att göra sin roll förmåga på natten.
 • Forskare: Du kan se folks roll på natten, men det är två olika roller som ges. detta innebär att du kan göra ett misstag om vilken roll en person är.
 • Fångvaktare: Du kan ta någon i fängelse varje natt för att bestämma vädret för att döda honom eller inte. Du väljer vem du ska fängsla på morgonen och förhör dem på natten. du kan bara döda tre personer, men alla immuniteter gäller inte.
 • Retributionist (Ret): Retributionisten låter dig väcka en person tillbaka till livet på natten. Du kan bara göra det en gång och den personen vet inte att du gjorde det.
 • Se upp: du ser vem som besöker en person på natten inklusive dig själv.
 • Medium: Prata med de döda och en gång med de levande när du är död, men se upp för mediets förbannelse. Det här är förbannelse som sprids som ett skämt och det står att när folket räknar ut att du är medium så kommer de att döda dig nästa natt.
 • Borgmästare: När du avslöjar dig räknas din röst som tre folk röster.

Teamneutral med mycket mycket mål.

 • Seriemördare (SK): Immun på natten. Du kan döda vem som helst du vill ha på natten, men om du är rollblockerad kommer du att döda rollblockeraren. Mål: Döda alla som är emot dig.
 • Amnesiac: Du kan ta vem som helst roll som dog. Du kanske inte tar unika roller. Mål: avsluta det målet
 • Häxa: Du kan kontrollera någon på natten och få dem att göra där roller förmåga för alla du väljer. Mål: leva för att se staden förlora.
 • Gycklare: när du hänger kan du döda en av de skyldiga. Du vinner med vem som helst, men om du övertygar staden att hänga dig får du en bonus. Mål: bli hängd
 • Arsonist (Arso): du kan dölja vem som helst du vill ha på natten och sedan tända dem i eld när du klickar på ditt namn. Mål: leva för att bränna alla som är emot dig
 • Böter (ex): Det finns inget speciellt, men du har till uppgift att få någon hängd medan du lever och du vinner med någon. Mål: Häng ditt mål.
 • Efterlevande: Du kan skydda dig själv tre gånger. Mål: Håll dig vid liv

Team Mafia med målet att döda allt som appellerar Mafia

 • Mafioso: Döda vem som Gudfadern säger till dig eller döda vem du vill utan Gudfadern. Du kan prata med andra mafia på natten.
 • Gudfader (GF): Immun på natten. Du kan döda vem som helst du vill dö. Du kan prata med andra mafia på natten.
 • Consigliere: Varje natt kan du lära dig exakt vilken roll du vill. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Umgås: Du kan distrahera alla du vill från att göra det jobb på natten aka: roll blockering. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Vaktmästare: Rengör alla bevis som den döda lämnade omkring tre gånger. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Framer: Rama in någon varje natt. Om någon försöker se de andra personernas roll när de är inramade kommer de att visa dem som mafia. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Disguiser: Du kommer att kunna förvandlas till den döda personen som dog den natten för att tyckas att du är dem. Detta gör att du kan ändra din position i människors sinnen. Du kan göra det tre gånger. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Utpressare: Utpressa någon på natten, vilket gör att de inte kan prata. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.
 • Förfalskare: Denna roll är ny i spelet. Du kommer att kunna ändra vem som helst. Du kan göra detta på natten och det är tillgängligt att göra bara tre gånger. Du kan prata med andra mafia på natten. Blir Mafioso om inga dödande mafiaroller finns kvar.

Alla dessa roller finns i olika spellägen. Varje spelläge har olika specialiteter kring det. Varje spel har också högst 15 spelare. Spellägen inkluderar:

 • Klassisk: det finns uppsatta roller med mindre slumpmässighet.
 • Rankad: Rollerna är också inställda, men du kan bara spela detta efter att ha spelat 50 spel i något annat läge. Detta är för erfarna spelare och bra spel.
 • Beställnings: Rollerna väljs av värden och det behövs inte 15 spelare att starta.
 • Snabb: Allt är samma som Classic, men det är snabbare
 • Allt som helst: Allt är slumpmässigt.
 • Regnbåge: Detta är det senaste spelläget. Roller fastställs förutom 1. Det som skiljer detta är att det mestadels är onda och neutrala roller. Eftersom det bara finns en garanterad 2 eller 3 mafia-medlemmar och 2 eller 3 stadsmedlemmar, är detta spelläge spännande.
 • Vigillantics: Det finns bara häxor och viggar.

Oavsett om du förlorar eller vinner i något av dessa lägen kommer du fortfarande att få mynt. Med mynt kan du redigera dina karaktärsutseende, få ett nytt hus, dödsanimering, husdjur, karta eller temapaket. Du kan också gå till karaktären och använda något av dessa som du fick med mynt eller som standard.

Town of Salem låter dig också skapa fester med vänner. När du gör detta får du inte kasta spelet, prata med vänner utanför spelet om spelet, skräppost eller använda banning. Att göra någon av dessa saker kan få dig att rapporteras och förbjudas, men de flesta spelare är ganska försiktiga.

Town of Salem är ett mycket roligt rollspel online som du kan spela med vänner. Det har flera spellägen och en enorm lista med roller. Spelet är tillgängligt på Ånga eller med Blankmedia-spel. Men du spelar Town of Salem är ett roligt spel du säkert kommer att njuta av.

Återigen rekommenderar jag att du använder en VPN-tjänst för att spela Town of Salem online. En VPN ger dig en IP-adress från den serverplats du väljer. Det kommer att förbättra prestandan och minska fördröjningen. Elite-spelare kommer också att uppskatta det extra skyddet mot DDoS-attacker.

Njut av all action när du spelar Town of Salem online. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av staden Salem var som helst i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map