5 Bästa VPN för FIFA World Cup 2018

2018 VMÖverlägset är världens mest populära sportevenemang FIFA World Cup. Det uppskattas att nästan 25% av världens befolkning kommer att titta på turneringen. 2018 börjar världsmästerskapet torsdagen den 14 juni och går igenom söndag den 15 juli. Under den tiden kommer dina favoritlag att spela en del av de 64 tillgängliga matcherna. Fotbollsfans (fotboll för de i USA) är mer än redo för att VM börjar. I år kan du titta på alla VM-spel på en mängd kanaler runt om i världen med hjälp av en VPN.


Bästa VPN för världscupen

RankProviderPriceVisitVPN Statistik
Redaktörens valExpressVPNExpressVPN-prisBesök sida
Läs recension
ExpressVPN-statistik
2IPVanishIPVanish prisBesök sida
Läs recension
IPVanish-statistik
3CyberghostCyberGhost-prisBesök sida
Läs recension
CyberGhost-statistik
4VyprVPNVyprVPN-prisBesök sida
Läs recension
VyprVPN-statistik
5Privat internetuppkopplingPIA-prisBesök sida
Läs recension
PIA-statistik

VPN-leverantörer som IPVanish och ExpressVPN är värdsservrar i länder runt om i världen. Anslut till vilken plats som helst och se matcher som om du satt på ett lokalt kafé eller ditt favoritcafé. På så sätt kan du njuta av den specifika täckningen du vill se.

Med över 250 miljoner spelare i mer än 200 länder är fotboll världens mest populära sport. Det finns bevis för att en version av spelet spelades i antika Grekland före 400 f.Kr. Mer moderna versioner av fotboll nämns i engelsk litteratur på 1100-talet. Då spelades spelet främst under stora religiösa festivaler som jul och påsk. Den tidigaste referensen till spelet som kallas fotboll går tillbaka till 1314. Det är tydligt att se varför sporten har blivit så populär i nästan alla stora länder i världen.

Här är några av de bästa streamingkanalerna runt om i världen i specifika regioner för VM 2018.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
Förenta staternaESPN, FOX, FS1, NBCJaengelsk
TelemundoJaspanska
StorbritannienBBCNejengelsk
ITVJaengelsk
SydamerikaHimmelJaspanska
AfrikaSuperSportJaEngelska, afrikanska, Xhosa, Sotho, Zulu
AustralienSBSNejengelsk
kanadaTSNJaengelsk
DanmarkDR LiveNejdanska
FrankrikeTF1Jafranska
TysklandZDFNejtysk
HimmelJatysk
Mellanöstern / NordafrikaBeIN SportsJaFlera olika
Nya ZeelandHimmelJaengelsk
NorgeTV2 SumoJaNorwegian
portugalRTPJaportugisiska
rysslandMatcha TVJaryska
SverigeSVT PlayJasvenska
schweizSRF ZweiNejtysk
KalkonTRT SporJaTurkish

Även med spelets popularitet fokuserar vissa länder på det mer än andra. Flera länder har varit starka i FIFA World Cup-tävlingar under en tid. Sedan VM startade 1930 har bara åtta lag vunnit mästerskapet. Dessa lag är Brasilien, Tyskland, Italien, Argentina, Uruguay, Frankrike, England och Spanien. Om ditt favoritlag inte finns på den listan kan du fortfarande njuta av att titta på matcherna. Låt oss ta en titt på några av de starka lagen i VM i år.

Det första laget vi kommer att nämna är Tyskland. Laget vann allt 2014. Innan dess, sista gången som Tyskland vann VM, hade Berlin-muren fallit sju månader innan, och fotbollslaget kallades fortfarande västra Tyskland. Trots lagets nuvarande styrka kom deras sista mästerskapsvinst innan de vann allt 2014 1990. Det tyska laget försvarar sitt världsmästerskap, så du kan satsa på att de kommer att vara hårda konkurrenter i årets matcher.

Ett annat mycket gynnat lag i FIFA World Cup 2018 är Argentina. De kommer att vara ett extremt svårt lag att slå eftersom hela laget är fylld med mycket starka spelare. Precis som OS kan professionella spelare spela på sitt hemlandslag. Lyckligtvis för Argentina händer den bästa fotbollsspelaren i världen (Lionel Messi) från Rosario (Argentina). Även om en spelare inte garanterar framgång för hela laget, är det svårt att förneka att han kommer att ha en enorm effekt på spelet. Så länge Messi är friskt kommer alla lag som spelar Argentina att ha svårt att vinna.

Det tar oss till det brasilianska laget. Även om deras sista VM-vinst kom 2002, är det svårt att förneka deras dominans. Hittills är de det mest framgångsrika laget i VM-historien. Med fem segrar under sitt bälte kommer Brasilien troligen att spela mycket bra, särskilt eftersom de spelar spelen i sitt hemland.

I år är Ryssland värd för VM 2018. Det kommer att markera första gången som Europa är värd för VM sedan 2006. Låt oss ta en titt på grupperingarna som går in i turneringen.

Group AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
rysslandSpanienFrankrikeargentinaBrasilienTysklandbelgiencolombia
egyptenportugalperukroatienCosta RicakoreaEnglandJapan
SaudiarabieniranDanmarkIslandschweizmexicotunisienpolen
UruguayMarockoAustraliennigeriaSerbienSverigePanamaSenegal

Här är schemat för de kommande dagarna av VM 2018.

Tisdag 10 juli onsdag 11 juli
Frankrike mot BelgienKroatien mot England

För en fullständig lista över spel och tider kan du se dem här. Observera att de tider vi tillhandahåller är i Eastern Standard Time (EST), så du kan behöva göra justeringarna.

Låt oss titta närmare på den bästa VPN för att streama FIFA World Cup 2018.

1. Bästa VPN för VM: ExpressVPN

ExpressVPN World Cup

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att hjälpa till att avblockera åtkomst till mycket bra geobegränsat innehåll. Tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra live sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonth15 Mo. Återbetalning
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN-programvara$ 12,95$ 99,9530 dagar

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA och Kanada har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske finner det problemet med städerna vi nämnde. Välj bara fliken “Alla”, öppna Nordamerika och öppna sedan Kanada. På denna punkt kan du välja serverplatserna i Montreal, Toronto och Vancouver.

ExpressVPN Kanada hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för VM 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish har snabba och mycket stabila servrar i London och Manchester. Det betyder att du kan förvänta dig en snabb och pålitlig tjänst. Du kanske också märker att de har fler servrar i de två städerna än bara för någon tjänst, så serverträngning kommer inte att vara ett problem. IPVanish är värd för servrar i London, Manchester, Nottingham och Glasgow. Med tanke på dessa skäl är de högsta platsen för användning i regionen.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonth12 Mo. Återbetalning
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-programvara$ 7.50$ 58,497 dagar

Förutom en hel del täckning i Storbritannien är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket är vanligtvis den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa när vi utför våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och flera i Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

IPVanish är värd för mer än 75 servrar spridda över hela Storbritannien och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel skulle du leta efter en märkt på samma sätt som lon-a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer du att märka att “a” -servern är de snabbaste. Vi testade IPVanish-servrar i London och Manchester och tyckte att hastigheten var ganska snabb. De erbjuder stora antal även när du testar från USA.

IPVanish Storbritanniens hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker dig som ny medlem.

Besök IPVanish

3. Bästa VM-VPN: CyberGhost VPN

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonthly18 Mo. Återbetalning
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ 11.99$ 49,5045 dagar

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller andra. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

I det här fallet beslutade vi att testa servrar i London och Manchester. Du börjar med att klicka på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i London i Manchester. När vi anslöt till dem för att testa deras prestanda och resultaten var som förväntat.

CyberGhost UK-hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för världscupen: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet är baserat i Austin, Texas och har en lång historia av att kämpa för användarens integritet på Internet. De har varit värd för en årlig sekretesspanel på SXSW i flera år och har till och med tillbringat tid i Washington, DC-lobbyverksamhet för sekretessreformer. Du hittar VPN-tjänsten som överensstämmer med deras värden.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 14.99$ 74,9930 dagar

Du kommer att märka några tillagda funktioner med VyprVPN beroende på vilket konto du väljer. VyprVPN Premium-planen innehåller 5 samtidiga anslutningar, VyprVPN Cloud och Chameleon-protokollet. Molnfunktionen låter dig styra din egen VPN-server i molnet medan Chameleon-protokollet hjälper användare i länder som Kina att komma runt regeringscensur.

VyprVPN-klienten ger dig inte möjlighet att välja ett specifikt servernummer i Miami. Istället vill du byta plats till Miami. Därifrån kommer klienten automatiskt att ansluta dig till den bästa VPN-servern i Chicago. Du kan se resultaten av eller hastighetstest nedan. Vi kunde uppnå en nedladdningshastighet på 25,64 Mbps efter att ha anslutit till en server i Miami.

VyprVPN Miami hastighetstest

VyprVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 40% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och VyprVPN Cloud för bara $ 12,95 per månad eller $ 48 per år. Årskontot fungerar bara 4,00 $ per månad. Nya användare täcks av en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök VyprVPN

5. Bästa VPN för världscupen: PIA

Privat internetuppkopplingSom användare ger Private Internet Access (PIA) dig flera olika alternativ. Tidigare var du tvungen att ställa in en profil för varje VPN-server. Nu är det enkelt att ansluta till valfri server i deras 30 platsländer. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. När du väljer en plats kan du enkelt ansluta till platser i London, Manchester, Southampton och Glasgow.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonthly2 Years Återbetalning
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6.45$ 59,957 dagar

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar sig bra i London, Manchester och Southampton.

PIA Storbritanniens hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet i London. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 2,50 per månad.

Besök privat internetåtkomst

Hur man använder en VPN för att se World Cup Live

Vi kommer använda ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för att se VM. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Mobilanvändare kan ladda ner appar för iOS och Android. Du kan till och med använda ExpressVPN-routerappen för att säkra alla enheter i ditt nätverk. Det skickar all din kommunikation via VPN som utökar support till enheter som spelkonsoler och streamingboxar. De har till och med en app för Amazon Fire TV-enheter.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient. Du kan också titta på din favoritmobil eller streaming-enhet.

ExpressVPN-serverplatser

 • ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar över hela världen. Välj ett land där du vill se täckning. Några populära val inkluderar USA, Storbritannien och Tyskland.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du surfa på Internet eller titta på VM som om du verkligen var där. Detsamma gäller från alla länder, så anslut till Storbritannien för BBC-täckning.

Som du antagligen kan säga nu öppnar en bra VPN åtkomst till innehåll runt om i världen. För användning utanför USA kan tjänsten hjälpa dig att blockera populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska program och filmer på Netflix som om du fysiskt var där eller i någon annan region du vill komma åt.

Håll dig uppdaterad om de senaste VM-matcherna. Du kan hänvisa till vårt schema ovan för en lista över kommande match ups. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av världscupen var som helst i världen med en VPN. Du kan också följa oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map