Urmăriți SUA Netflix în Australia

Netflix este pe cale să își prezinte serviciul de streaming popular în Australia.  Netflix Australia urmează să se lanseze pe 24 martie. Deși prețul oficial și linia canalului nu au fost încă lansate, se pare că au fost expirate Imgur și Reddit mai devreme astăzi. Dacă scurgerile sunt corecte, australienii se pot aștepta ca serviciul să fie disponibil între 9,99 și 14,99 USD pe lună. Este clar că biblioteca de conținut este limitată. Acest lucru va lăsa mulți utilizatori care doresc mai mult. Din fericire, puteți viziona Netflix SUA din Australia. Bucurați-vă de mai multe mișcări și emisiuni tv din afara SUA.


Australia

Iată o privire rapidă asupra prețurilor pierdute. Dacă prețul sau caracteristicile reale diferă, ne vom asigura să actualizăm postarea în consecință. Toate prețurile sunt afișate în dolari australieni.

 • Definiția standard pe 1 ecran simultan – 9,99 USD
 • De înaltă definiție (HD) pe 2 ecrane simultan – 11,99 USD
 • Definitie ultra inalta (4K) pe 4 ecrane simultan – 14,99 USD

Punctul slab al Netflix Australia este numărul titlurilor disponibile. Din ceea ce am citit până acum, numărul estimat de titluri la lansare este de aproximativ 1.600. Aceasta se compară cu un număr mai apropiat de 10.000 de titluri pentru telespectatorii din Statele Unite. Răspunsul pentru a avea acces la mai mult conținut este utilizarea unui VPN. Conectându-vă la un server VPN, puteți viziona conținut Netflix din SUA în Australia sau din orice altă parte a lumii.

Netflix oferă peste 15.000 de titluri pentru a face flux între regiunile pe care le sprijină. Trucul este să poți comuta între regiuni oricând dorești. Folosind un VPN, puteți selecta un server VPN în țara în care filmul sau spectacolul este disponibil. Site cum ar fi moreflicks.com vă va ajuta să găsiți conținut în fiecare regiune. Vă va permite să căutați conținut în mai multe țări, inclusiv Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Luxemburg, Mexic, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția, Marea Britanie și SUA. Sunt sigur că vor adăuga Australia și Noua Zeelandă pe listă.

Cel mai bun VPN pentru Streaming SUA Netflix

Mai întâi veți dori să găsiți un serviciu VPN fiabil. În acest caz, veți dori ca unul cu servere VPN rapide din SUA și alte regiuni Netflix să vadă filme și emisiuni în diferite țări. Aceasta restrânge opțiunile destul de jos. Din fericire, există câteva VPN-uri cunoscute, cu rețele mari și performanțe bune.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a urmări Netflix din SUA

Voi folosi IPVanish de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări Netflix SUA și alte regiuni. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. IPVanish oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul IPVanish și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

IPVanish client Windows v2.0

 • Selectați o locație a serverului. Am ales Atlanta, dar IPVanish are o rețea mare de servere localizate în întreaga lume.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube folosim OpenVPN (UDP). De asemenea, acceptă PPTP și L2TP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN pentru cea mai bună protecție a confidențialității.
 • Faceți clic pe conectați. După câteva secunde, veți vedea butonul din partea superioară pentru a schimba culoarea verde și va afișa „Deconectați”. Veți observa, de asemenea, locația serverului și adresa IP care apar în partea de sus a clientului.
 • Acum suntem localizați în S.U.A., cât oricine poate spune online. Ca atare, putem ajunge pe orice site ca și cum am sta în Atlanta. Același lucru ar fi valabil dacă ne-am conecta la un server din Canada sau oriunde altundeva din lume.

Cam despre asta e. Acum că aveți o adresă IP de la serverul IPVanish din Statele Unite, puteți naviga pe Internet ca și cum ați fi acolo. Același lucru este valabil și în orice țară. Conectați-vă la un server din Regatul Unit pentru a viziona BBC iPlayer sau o altă țară pentru a viziona acele regiuni Netflix.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucurați-vă de vizionarea SUA Netflix din Australia. Asigurați-vă că consultați și alte regiuni. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de Netflix catalogul complet de filme și emisiuni originale din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map