Urmăriți online NHL Entry Draft în direct

Centrul BB&TProiectul de intrare NHL este modul în care Liga Națională de Hochei aduce jucători noi. În 2018, proiectul va avea loc în casa Dallas Stars, American Airlines Center din Dallas, Texas. Acoperirea primei runde începe vineri, 22 iunie la 7:30 pm EST, cu runde 2-7 începând cu ora 11:00 EST sâmbătă, 23 iunie. Deși există mai multe canale care acoperă proiectul în SUA și Canada, puteți urmări că perspectivele se încurcă unul câte unul în proiectul NHL de oriunde cu un VPN.


Cel mai bun VPN la proiectul de intrare NHL

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Proiectul de intrare NHL a început în 1962, dar nu a devenit public până în 1980. La doar patru luni după victoria șocantă a SUA asupra URSS pentru a câștiga medalia de aur la hochei pe gheață la Olimpiada din 1980. Nu este surprinzător, sportul a început să atragă mai mult interes și atenție după acea victorie. De atunci, am văzut că unii dintre cei mai mari jucători de hochei din istorie au trecut prin rândurile NHL. Am putea urmări următorii Gretzky, Lemieux, Howe sau chiar Jagr fiind aleși să joace.

Anul trecut, NHL a făcut ceva neobișnuit în proiectul lor. De obicei, echipele care fac cel mai rău sunt cele care câștigă loteria de proiect. Loteria de proiect determină ce ordine alege o echipă. În 2015, NHL a schimbat greutățile pentru a reduce șansele ca cele patru echipe de jos să obțină cei mai buni jucători și să crească șansele celorlalte echipe care nu sunt în playoff deasupra celor care să obțină cele mai bune alegeri..

Desigur, în acest an a existat o zarvă normală și poziționare din cauza tranzacțiilor și alegerilor suplimentare. Iată o privire asupra proiectului de ordine pentru primele două runde.

PickRound 1PickRound 2
1Bivol32Bivol
2Carolina33Detroit
3Montreal34Florida
4Ottawa35Montreal
5Arizona36Detroit
6Detroit37Vancouver
7Vancouver38Montreal
8Chicago39NY Rangers
9NY Rangers40Edmonton
10Edmonton41Insularii din NY
11Insularii din NY42Carolina
12Insularii din NY43Insularii din NY
13Dallas44Dallas
14Philadelphia45Sf. Ludovic
15Florida46Washington
16Colorado47Colorado
17New Jersey48NY Rangers
18Columbus49Columbus
19Philadelphia50Philadelphia
20Los Angeles51Los Angeles
21San Jose52Toronto
22Ottawa53Pittsburgh
23Anaheim54Anaheim
24Minnesota55Arizona
25Toronto56Montreal
26NY Rangers57Boston
27Chicago58Colorado
28NY Rangers59Golful Tampa
29Sf. Ludovic60Winnipeg
30Detroit61Las Vegas
31Washington62Montreal

În prezent, în fiecare zi vor exista două canale care vor arăta acoperirea proiectului. În SUA, NBC Sports Network va acoperi prima rundă pe 22, iar pe 23, rețeaua NHL va prelua acoperirea. În Canada, acoperirea începe cu Sportsnet în prima zi, iar Sportsnet 1 în a doua zi. Dacă veți vedea acest eveniment în afara SUA sau Canada, veți avea nevoie de un abonament plătit care să includă NBCSN sau Sportsnet și un serviciu VPN bun.

De ce ar trebui să utilizați un VPN? Deoarece proiectul va fi geo-blocat. Aceasta înseamnă că site-ul pe care mergeți pentru a detecta adresa dvs. IP și dacă este în afara SUA sau Canada, veți fi blocat pe baza restricțiilor geografice. Există multe opțiuni din care puteți alege pentru un VPN. Iată câteva recomandări bune pe care le vom face conectarea la fel de ușor precum selectarea unei țări și apăsarea unui buton.

Cum să utilizați un VPN pentru a urmări proiectul de intrare NHL

Noi vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări proiectul NHL. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software client pentru Windows, Mac și Linux. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicații pentru iOS și Android. Puteți utiliza chiar și aplicația de router ExpressVPN pentru a securiza fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Vă va trimite toate comunicațiile prin intermediul VPN, care extinde suportul pentru dispozitive precum console de jocuri și cutii de streaming. Au chiar o aplicație pentru dispozitivele Amazon Fire TV.

După ce ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows. Rețineți că folosim imagini de pe serverele americane, deoarece Big Brother este geore restricționat în Statele Unite.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece rețeaua NBCSN și NHL este disponibilă în SUA, veți dori să alegeți un server în Statele Unite. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toate SUA.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți naviga pe Internet sau puteți urmări proiectul de intrare NHL ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară, dar veți dori să vă conectați la un server din SUA pentru a urmări fluxurile live.

După cum probabil vă puteți spune până acum, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Pentru utilizare în afara SUA, serviciul vă poate ajuta să deblocați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni și filme americane pe Netflix, ca și cum ați fi fizic acolo sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucurați-vă de toată emoția în timpul proiectului de intrare NHL 2018. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de emoția de oriunde în lume, cu un VPN. Asigurați-vă că ne urmăriți @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map