Urmăriți online Cupul de aur CONCACAF în direct online

Cupa de aurCONCACAF este o confederație de cluburi de fotbal (fotbal) din America de Nord și Centrală. Fondată în 1961, este a 3-a cea mai de succes confederație FIFA din lume. În 2019, Cupa de aur va fi jucat de 16 echipe și va fi găzduit în 15 locuri diferite din America de Nord începând cu 15 iunie, iar finalul va fi jucat pe 7 iulie. Venind dintr-o victorie interesantă în ultima finală a Cupei de Aur, SUA ar putea genera un interes mai mult decât este normal în acest campionat. Va putea echipa SUA să repete? Puteți să vă uitați. Meciurile sunt considerate precursoare pentru Cupa Mondială care va avea loc în Qatar în 2022. Din cauza echipelor care joacă în turneu, există destul de multă acoperire TV. Puteți viziona CONCACAF Gold Cup live online de oriunde cu un VPN.


Să aruncăm o privire asupra celor 12 echipe care concurează la acest eveniment. Vă rugăm să rețineți că programul pentru meciurile din Cupa de Aur poate fi găsit aici. Primele două meciuri, ambele care vor avea loc pe 15 iunie în Rose Bowl, vor fi Canada vs. Martinica, urmate de Mexic vs. Cuba.

 • Grupa A – Mexic, Canada, Martinica, Cuba
 • Grupa B – Costa Rica, Haiti, Nicaragua, Bermuda
 • Grupa C – Honduras, Jamaica, El Salvador, Cuacao
 • Grupa D – Statele Unite, Panama, Trinidad și Tobago, Guyana

În ceea ce privește acoperirea TV, există numeroase țări care au acoperire a cupei. În SUA, Fox și Univision vor oferi acoperire. În Canada, este Sportsnet World, iar în Mexic, este Televisa și TV Azteca. Toate posturile sunt canale premium, astfel încât dacă doriți să vizionați acoperirea acestor meciuri în afara zonelor vizate, veți avea nevoie de un abonament plătit și de un VPN. Urmăriți pentru a vedea dacă echipa dvs. preferată va putea avansa în finală și va aduce acasă Cupa de Aur.

Indiferent dacă vă aflați în afara țării de origine, fie în vacanță, fie prin relocare, un serviciu de rețea virtuală este calea de urmat. Pur și simplu, vă permite să vă conectați la o altă zonă decât vă aflați, conectându-vă la un server din țara respectivă. În plus, un VPN ar furniza un strat de criptare pentru navigare, ceea ce înseamnă că datele dvs. ar fi în siguranță indiferent de ceea ce faceți.

De exemplu, dacă ai fi din SUA și ai călători în străinătate, ai folosi un VPN pentru a urmări jocurile acoperite în SUA. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din SUA, iar acolo îl aveți, puteți urmări jocurile online. Același lucru se poate spune pentru orice țară în care călătorești sau de la acesta, și iată cum.

Cel mai bun VPN pentru a transmite Cupa de aur CONCACAF

Mai întâi veți dori să găsiți un serviciu VPN fiabil. În acest caz, veți dori unul cu servere VPN rapide, în funcție de locul în care doriți să urmăriți. Deoarece aveți mai multe canale de ales, vom partaja furnizori VPN cu rețele mari. Toate aceste trei servicii au oferit utilizatorilor site-ului nostru web o reducere profundă. Economisiți până la 60% reducere VPN nelimitată pentru a debloca canalele și a vă proteja confidențialitatea.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să folosești un VPN pentru a urmări Cupa de aur CONCACAF

Noi vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a transmite live meciurile Gold Cup. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software client pentru Windows, Mac și Linux. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicații pentru iOS și Android. Puteți chiar conecta routerul pentru a securiza fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Vă va trimite toate comunicațiile prin intermediul VPN, care extinde suportul pentru dispozitive precum console de jocuri și cutii de streaming. Au chiar o aplicație pentru dispozitivele Amazon Fire TV.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți ExpressVPN

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows. Rețineți că folosim imagini de pe serverele americane, deoarece o mare parte din acoperirea Gold Cup este restricționată geo în Statele Unite.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece majoritatea canalelor americane sunt disponibile numai în SUA, veți dori să alegeți un server în Statele Unite. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toate SUA.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este pur și simplu cât de ușor este să utilizați un VPN. Acum că aveți o adresă IP de la serverul ExpressVPN din Statele Unite, puteți naviga pe internet și vă puteți conecta la Fox pe o conexiune foarte fiabilă ca și cum ai fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară. Conectați-vă la un server din Regatul Unit pentru a viziona BT Sports, Australia pentru Setana Sports sau Canada pentru acoperirea Sportsnet World a meciurilor din CONCACAF Gold Cup din 2019.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucurați-vă de toată emoția din timpul Cupei de aur CONCACAF 2019. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de meciurile turneului din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map