Urmăriți NCAA March Madness 2020 cu un VPN

Martie nebunieIndiferent dacă sunteți sau nu pasionat de baschet la colegiu, există șanse foarte bune de a ști despre Turneul de baschet NCAA Men. Așa este, cel mai vizionat turneu de baschet din America. De asemenea, cunoscut sub numele de March Madness este în sfârșit aici. Începând cu 19-20 martie pentru primele runde și se încheie cu Final Four pe 4 aprilie – 6 aprilie, se vor juca unele dintre cele mai bune baschet. Dacă vă place „B-Ball”, dar va fi în afara SUA, veți rata. Puteți urmări jocurile live online folosind un VPN.


Cel mai bun VPN pentru Streaming March Madness

Întrucât cea mai bună acoperire a March Madness este pentru CBS și alte radiodifuzoare americane, veți dori un VPN cu servere rapide în Statele Unite. Am ales trei VPN-uri care găzduiesc fiecare o rețea mare cu locații de server în întreaga SUA. Credem că ExpressVPN este cea mai bună alegere, dar toate cele trei VPN sunt o alegere bună.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Anul acesta promite să fie la curent cu numele de Madness March. Spre deosebire de anii precedenți, când ai câțiva jucători care joacă un an și se îndreaptă către NBA, anul acesta promite să prezinte atât fenomene Freshman, cât și jucători mai vechi. În general, asta înseamnă că nivelul de baschet jucat va fi mai mare decât normal. Există și câteva surprize în semințele de top pentru turneu. Cu un total de 18 pierderi pentru cele patru sloturi numărul 1, oricine ar putea câștiga acest turneu.

Semințele alea sunt Virginia, Villanova, Kansas și Xavier. În acest an, primele patru jocuri vor avea loc din nou în Dayton, Ohio, în perioada 13-14 martie, înainte de începerea turneului. Echipele câștigătoare vor fi egalate cu semințele # 1 și # 6 în turneu. Ca întotdeauna, vă puteți aștepta că vor exista unele tulburări din prima etapă. De aici vine termenul „Cenusareasa Echipa”. Oricine poate supăra semințele de vârf. Dacă anul acesta este ca turneele anterioare, alegerile de paranteză neobișnuite vor fi obișnuite.

Aruncăm o privire la programul jocurilor. Într-o clipă vom intra în detalii despre detalii.

 • Runda din 64 – 19-20 martie
 • Runda din 32 – 21-22 martie
 • 16 dulci – 26-27 martie
 • Elite 8 – 28-29 martie
 • Final 4 – 4 aprilie
 • Campionat – 6 aprilie

Iată care este locația pentru jocurile din martie nebunie din acest an:

 • Jocuri „First Four” – Dayton
 • Runda 64 și 32 – Albany, Spokane, St. Louis, Tampa, Greensboro, Omaha, Sacramento, Cleveland
 • Sweet 16 and Elite 8 – Indianapolis, Los Angeles, Houston, New York
 • Final 4 și Campionat – Atlanta

Există patru canale diferite care vor fi televizate meciurile pentru primul weekend. acestea sunt TNT, TBS, TRUtv și CBS. Jocurile ulterioare se vor juca pe CBS și TBS. De asemenea, dacă doriți să urmăriți turneul NIT, aceste jocuri vor fi afișate pe ESPNU.

Cum să folosești un VPN pentru a urmări nebunia din martie

Noi vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a transmite live jocurile March Madness. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software client pentru Windows, Mac și Linux. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicații pentru iOS și Android. Puteți chiar conecta routerul pentru a securiza fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Vă va trimite toate comunicațiile prin intermediul VPN, care extinde suportul pentru dispozitive precum console de jocuri și cutii de streaming. Au chiar o aplicație pentru dispozitivele Amazon Fire TV.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți ExpressVPN

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows. Rețineți că folosim imagini de pe serverele americane, deoarece o mare parte din acoperirea March Madness este geo-restricționată în Statele Unite.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece majoritatea canalelor americane sunt disponibile numai în SUA, veți dori să alegeți un server în Statele Unite. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toate SUA.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum, că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți naviga pe internet sau puteți urmări March Madness ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară, dar veți dori să vă conectați la un server din SUA pentru a viziona jocuri live.

Bucurați-vă de toată entuziasmul în timpul Campionatului NCAA Madness March 2019. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de toate acțiunile din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map