Urmăriți jocurile College Bowl cu un VPN

Jocuri de fotbal College CollegeSezonul de fotbal al colegiului se apropie de sfârșit, dar unele dintre cele mai bune acțiuni sunt încă înainte cu jocurile colțarilor și playoff-ul campionatului. Vom acoperi programul complet de castroane de la meciurile din semifinalele de pe 28 decembrie până la jocul de campionat care începe luni, 13 ianuarie, la 8:30 EST pe ESPN. Urmăriți toată acțiunea cu un VPN.


Jocurile de fotbal din colegiul de fotbal au o tradiție îndelungată în SUA, care datează de la primul Rose Bowl jucat în 1902. De la aceste începuturi, acum există 40 de jocuri diferite de colț de fotbal din colegii jucate în sezonul post. Asta nu include jocul campionatului național, jucat după ce primele 2 echipe au jucat jocurile obișnuite.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Momentul istoric al jocurilor cu castro vine din factorii climatici și ușurința de a ajunge în locație. Chiar și astăzi, jocurile cu castro se joacă de obicei în locații calde. Din cele 40 de jocuri jucate, 35 dintre ele sunt situate la 36 de grade N sau mai jos. Mulți fani ai fotbalului american așteaptă cu nerăbdare sfârșitul anului, pentru că sunt atât de multe jocuri de castron. O tradiție populară este să urmăriți jocurile cu castro în timpul sărbătorii de Ziua Recunoștinței, care se încadrează joi, 4 noiembrie.

Aveți de gând să călătoriți în afara Statelor Unite în acest sezon de vacanță? Dacă da, puteți fi surprins să aflați că rețelele de televiziune din SUA și serviciile online impun restricții geografice. Dacă intenționați să urmăriți jocurile bolului colegiului în timpul călătoriei, vă recomandăm să utilizați un VPN. O VPN bună vă va ajuta să evitați orice restricții geografice la care puteți rula. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune jocuri.

Programul jocului de fotbal colegial

Toate orele de mai jos sunt listate în fusul orar estic.

Playoff-uri din colegiu:

 • Bol de piersici – Oklahoma vs. LSU – 28 decembrie la 16:00 pe ESPN
 • Bol de portocale – Clemson vs. Ohio State – 28 decembrie la 20:00 pe ESPN
 • Campionatul Național – Câștigătorii fiecărui joc joacă 13 ianuarie la 20:00 pe ESPN

Mai multe meciuri notabile pentru colegi

 • Bol de portocale – Florida vs. Virginia – 30 decembrie
 • Outback Bowl – Minnesota vs. Auburn – 1 ianuarie
 • Bol de Cirus – Michigan vs. Alabama – 1 ianuarie
 • Bowl Rose – Oregon vs. Wisconsin – 1 ianuarie
 • Castron de zahăr – Georgia vs. Baylor – 1 ianuarie

De ce ai nevoie de un serviciu VPN?

Dacă citiți această postare din Statele Unite, nu veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona jocurile cu bol. Cu toate acestea, dacă locuiești sau plănuiești să călătorești în afara SUA, atunci un VPN te va ajuta să deblochezi orice restricții geografice. Rețelele blochează oamenii din afara țării. Un VPN vă va oferi o adresă IP în Statele Unite, care va deschide conținut ca și cum ar fi acolo.

Cum să folosești un VPN pentru a urmări jocurile Bowl College

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări jocurile în castrul colegiului. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum, că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Urmăriți toată acțiunea urmărind acoperirea online a bolurilor colegiului din acest an care se încheie cu jocul de campionat pe 9 ianuarie. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure și de acțiune. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai recente oferte VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map