Urmăriți feed-uri live cu fratele cel mare în afara SUA

Recomandat: Urmăriți Big Brother de oriunde cu VPN-ul cel mai bine cotatExpressVPN

Fratele mare SUABig Brother este un reality show TV care a fost prezentat pentru prima dată în 1999 în Olanda. CBS a cumpărat drepturile la spectacol la începutul anului 2000 și le-a deținut în SUA de atunci. De atunci, emisiunea s-a transformat într-o franciză internațională cu mai mult de 54 de versiuni diferite. Bazat pe o carte numită 1984 de George Orwell, premisa emisiunii este de a izola un grup de oameni cunoscuți ca „HouseGuests” din lumea exterioară și de a folosi camere pentru a viziona și înregistra tot ce se întâmplă în casă. Excepția de la această regulă este o situație de urgență a familiei sau trecerea unui membru al familiei. Anul acesta, spectacolul va avea premiera pe 25 iunie 2019.


Cel mai bun VPN pentru fluxul de frate mai mare

În primul rând, veți dori să găsiți un serviciu VPN fiabil. În acest caz, veți dori unul cu servere VPN rapide din SUA. Deoarece acest canal este disponibil numai în țară, vom împărtăși furnizorii VPN cu rețele mari. Toate cele trei servicii au oferit o reducere. Economisiți pe VPN nelimitat pentru a debloca canalele și a vă proteja confidențialitatea.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a urmări fluxuri live BB

Noi vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări emisiunea și fluxurile live. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software client pentru Windows, Mac și Linux. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicații pentru iOS și Android. Puteți chiar conecta routerul pentru a securiza fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Vă va trimite toate comunicațiile prin intermediul VPN, care extinde suportul pentru dispozitive precum console de jocuri și cutii de streaming. Au chiar o aplicație pentru dispozitivele Amazon Fire TV.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows. Rețineți că folosim imagini de pe serverele americane, deoarece Big Brother este geore restricționat în Statele Unite.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece CBS All Access este disponibil numai în SUA, veți dori să alegeți un server în Statele Unite. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toate SUA.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți naviga pe internet sau puteți viziona Big Brother ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară, dar veți dori să vă conectați la un server din SUA pentru a urmări fluxurile live.

După cum probabil vă puteți spune până acum, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Pentru utilizare în afara SUA, serviciul vă poate ajuta să deblocați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni și filme americane pe Netflix, ca și cum ați fi fizic acolo sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Big Brother Sezonul 21 Repere

Iată o privire rapidă la Programul Big Brother 21 pe CBS:

 • Marți 25 iunie și miercuri 26 iunie – 2 noaptea premiera la 20:00 EDT
 • Duminică la 20:00 EDT
 • Miercuri la ora 09:00
 • Joi la ora 9:00 EDT
 • Feed-urile live vor începe miercuri, 26 iunie la 21 PM PDT

Primul sezon al Big Brother SUA a fost difuzat la 5 iulie 2000 în rețeaua CBS. În această versiune a emisiunii, HouseGuests concurează pentru 500k. Puteți viziona emisiunea pe CBS All Access atât timp cât aveți un abonament și sunteți în SUA. Dacă doriți să vizionați emisiunea din afara SUA, ar trebui să utilizați un VPN.

Deși premisa BB a rămas aceeași de-a lungul anilor, spectacolul în sine s-a schimbat. În încercarea de a menține spectacolul curat, echipajul pentru Big Brother vine întotdeauna cu noi competiții și răsuciri pentru îngrijirile casnice. Spectacolul are de obicei oameni interesanți și anul acesta nu face excepție. Odată cu sezonul aniversar de 20 de ani, Big Brother House se schimbă complet. Puteți paria că vor exista răsuciri inovatoare în acest an.

Să aruncăm o privire asupra oaspeților casei pentru Big Brother sezonul 21:

NameAgeFromOccupation
Analizați Talvera22CaliforniaSteaua de fotbal
Christie Murphy28New JerseyProprietar de magazin
Faleza Hogg III53TexasInginer petrolier
David Alexander29GeorgiaFotograf
Holly Allen31CaliforniaGhid pentru safari de vin
Isabella Wang22CaliforniaAnalist de sănătate publică
Jack Matthews28FloridaAntrenor de fitness
Jackson Michie23CaliforniaServer
Jessica Milagros30ishIllinoisModel
Kathryn Dunn29TexasExecutare marketing
Kemi Faknule25New YorkStrateg de marketing
Nick Maccarone27New JerseyTerapeut
Nicole Anthony24New YorkAjutor preșcolar
Ovi Kabir22TennesseeStudent la facultate
Sam Smith31PennsylvaniaȘofer de tir
Tommy Bracco28New YorkDansatorul Broadway

Big Brother a avut în trecut fluxuri premium în direct în care puteți viziona fluxurile 24/7 și aveți acces la conținut mai matur în natură decât ceea ce se afișează în mod normal la TV. De asemenea, puteți viziona videoclipuri de la diferiți invitați de pe site BB21 site-ul web. Episoadele normale sunt disponibile pe CBS.com odată ce vă conectați.

Dacă locuiți în afara SUA și doriți să vizualizați canalul, v-ați bloca geo fără VPN. Geo-blocarea este o tehnologie folosită pentru a bloca accesul în afara publicului lor țintă. Cu alte cuvinte, dacă ai fi într-o altă țară în afară de SUA, ai fi blocat din cauza restricțiilor de licență. Un serviciu VPN vă va permite să vizualizați acest conținut și să adăugați un strat de criptare la datele dvs. Cu condiția să aveți un abonament valid la CBS All Access, veți putea urmări ca și cum ați fi în SUA.

Rămâneți la curent cu cele mai recente vârfuri și cele mai mari 21 de frate și urmăriți toată drama desfășurată în direct înaintea ochilor. Partajați această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de BB21 din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map