Urmăriți Campionatele Mondiale de gimnastică artistică în direct online

Gimnastica artisticaCampionatele Mondiale de gimnastică artistică sunt guvernate de Fédération Internationale de Gymnastique (FIG). Versiunea 2019 va începe pe 4 octombrie 2019 și se va încheia pe 13 octombrie 2019 la Stuttgart, Germania și va include 572 de concurenți din 93 de țări. După cum puteți ghici, există o serie de moduri diferite în care puteți urmări aceste campionate într-o varietate de moduri diferite. Dacă sunteți în SUA, va trebui să-l urmăriți pe Canalul Olimpic sau NBCSN. Dacă sunteți într-o țară care oferă acoperire, sunteți toate setate. Dacă doriți să urmăriți o acoperire specifică sau veți călători în afara zonei dvs. normale, puteți viziona campionatele peste tot cu un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să urmăriți Campionatele Mondiale de gimnastică artistică din 2019 de oriunde

Urmați acești pași pentru acoperirea SUA.

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv
 3. Conectați-vă la un server VPN din SUA pentru NBCSN sau acoperirea Canalului Olimpic.
 4. Bucurați-vă de accesul în direct al campionatelor.

Campionatele Mondiale de gimnastică artistică 2019 Programul 2019

După cum am menționat, Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică 2019 vor avea loc la Stuttgart, Germania. Să aruncăm o privire la orele de concurență. Vom începe pe 8 cu finala. Toate orele sunt EST.

 • 8 octombrie, 8:30 EST – Finala echipei pentru femei – NBCSN (live)
 • 9 octombrie, 7:45 am EST – Finala echipei masculine – Canalul Olimpic (live)
 • 9 octombrie, ora 15:00 EST – Finala echipei masculine – NBCSN (întârziată)
 • 10 octombrie, 10:00 EST – Finalul tuturor femeilor – NBCSN (live)
 • 11 octombrie, ora 10:00 EST – Finala All-Around pentru bărbați – Canalul Olimpic (live)
 • 11 octombrie, 9:30 pm EST – Finala All-Around pentru bărbați – NBCSN (întârziată)
 • 12 octombrie, 10:00 EST – Finala evenimentelor Ziua 1 – Canalul Olimpic (live)
 • 12 octombrie, 15:00 EST – Finala evenimentelor Ziua 1 – NBCSN (întârziată)
 • 13 octombrie, 12 pm EST – Evenimentul Final Finala Ziua 2 – Canalul Olimpic (cu întârziere)
 • 13 octombrie, 11 pm EST – Finala evenimentelor Ziua 2 – NBCSN (întârziată)

Dacă vă place gimnastica artistică, aceste campionate nu sunt cele pe care veți dori să le pierdeți. Dacă în prezent vă aflați într-o țară care oferă acoperire, poate doriți să vă conectați la un server din SUA pentru a avea acces la NBCSN. Puteți găsi abonamente anuale și lunare disponibile. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la un VPN din SUA pentru a urmări acoperirea Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică din 2019 pe aceste canale. În caz contrar, veți rula în geo-blocuri.

Pe lângă urmărirea Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică 2019 pe NBCSN, vă puteți bucura de o serie de alte evenimente sportive. Indiferent dacă doriți să vă conectați în SUA pentru NBCSN sau pentru una din celelalte țări (verificați listele pentru acoperirea dvs. periferică), acestea v-au acoperit. Campionatele sunt sigur că vor fi interesante și veți găsi o competiție minunată. Acesta este unul pe care nu veți dori să-l pierdeți.

Cum să folosești un VPN pentru a urmări Campionatele Mondiale de gimnastică artistică 2019

Vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a transmite Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică 2019 pentru NBCSN sau Canalul Olimpic. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Client ExpressVPN Windows

 • Selectați o locație a serverului. Pentru acoperirea NBCSN, trebuie să utilizați un server în SUA. Așa cum am menționat, aceasta se datorează faptului că ai fi geo-blocat în afara regiunii. Din această cauză, puteți vedea că am ales un server în Atlanta.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă v-ați conecta la un server dintr-o regiune diferită.

Cam despre asta e. Acum că aveți o adresă IP de la serverul ExpressVPN din Statele Unite, puteți naviga pe Internet ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară. Conectați-vă la un server din Regatul Unit pentru a viziona diferite sporturi sau Australia, dacă doriți să vizionați acoperirea pentru regiunea respectivă.

Deoarece conectarea la un serviciu VPN bun deschide accesul la conținut indiferent de locul în care vă aflați. Pentru cei care locuiesc în afara Statelor Unite, accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora cu furnizorul potrivit. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, la fel ca și cum ați sta în Statele Unite. Același lucru se poate spune și pentru alte regiuni.

Acum, vă puteți bucura de toată emoția Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică 2019. Ce echipă / țară va câștiga acest turneu? Va trebui să intonați pentru a afla. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru a se putea bucura de campionatele de gimnastică artistică din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map