Urmăriți Campionatele Mondiale de Box AIBA Women Live Online

Campionatul Mondial de box feminin AIBACampionatul Mondial de box feminin AIBA (Asociația Internațională de Box Amatuer) este un turneu bienal de turneu de box care a început în 1974. Cu toate acestea, versiunea feminină nu a început până în 2001. Anul acesta, versiunea 2019 va începe pe 3 octombrie și va fi încheiată pe 13 octombrie. în Ulan-Ude, Rusia. Acoperirea acestui turneu poate fi urmărită online pe site-ul web, cu condiția să îl puteți accesa. Dacă sunteți într-o țară care are acces la ea, sunteți cu toții pregătiți. Dacă nu aveți acces la acesta, va trebui să vă conectați la un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să urmărești Campionatele Mondiale de Box AIBA Femei din 2019, oriunde

Din nou, trebuie să începeți prin a avea acces la site de streaming de box.

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv
 3. Conectați-vă la un server VPN din SUA, astfel încât să puteți primi acoperire.
 4. Bucurați-vă de accesul live în streaming al Campionatelor Mondiale de Box AIBA pentru femei.

2019 Programul Campionatelor Mondiale de Box AIBA Femei din 2019

Campionatele Mondiale de Box AIBA Femei din 2019 vor avea loc în Ulan-Ude, Rusia, în diferite clase de greutate. Să ne uităm la ele. Desigur, acestea sunt în Kgs.

 • 45 – 48 kg (Light fly fly)
 • 51 Kg (greutate muscă)
 • 54 Kg (Bantamweight)
 • 57 Kg (greutate penală)
 • 60 Kg (Ușor)
 • 64 Kg (Greutate sudură ușoară)
 • 69 Kg (Greutate sudată)
 • 75 Kg (Greutate mijlocie)
 • 81 Kg (Greutate ușoară)
 • 81+ Kg (Greutate)

Odată cu prezența boxului recent, Campionatele de box AIBA pentru femei continuă să crească. În timp ce site-ul web acoperă multe țări diferite, dacă sunteți în afara zonei de vizualizare, trebuie să vă conectați la un VPN. Vă recomandăm să vă conectați la un VPN din SUA pentru a urmări acoperirea Campionatelor Mondiale de Box AIBA Femei din 2019. Altfel, ai putea și vei fi geo-blocat.

Cum să folosești o VPN pentru a urmări Campionatele Mondiale de Box AIBA Femei din 2019

Vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a transmite Campionatele Mondiale de Box AIBA Femei din 2019. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Client ExpressVPN Windows

 • Selectați o locație a serverului. Vă sugerăm să utilizați un server în SUA. Așa cum am menționat, aceasta se datorează faptului că ai fi geo-blocat în afara regiunii. Din această cauză, puteți vedea că am ales un server în Atlanta.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă v-ați conecta la un server dintr-o altă regiune.

Cam despre asta e. Acum că aveți o adresă IP de la serverul ExpressVPN din Statele Unite, puteți naviga pe Internet ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară. Conectați-vă la un server din Regatul Unit pentru a viziona Sky Sports sau Australia dacă doriți să urmăriți acoperirea în acea regiune.

Furnizorii VPN buni deschid acces la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucurați-vă de toată emoția Campionatelor Mondiale de Box AIBA Femei din 2019 și vedeți care dintre luptători va lua victoria. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de acest mare campionat de box de oriunde în lume, cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai recente oferte, ghiduri și știri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map