Rezolvarea interzicerii VPN din China: VPN-urile care încă funcționează în China

Firewall chinezescFirewall-ul chinezesc de internet este de legendă. Atât de mult, încât Geremie Barmé, un sinolog australian, a inventat termenul Mare Firewall al Chinei (prescurtat GFW) în 1997. Reprezintă una dintre cele mai restrictive politici de internet din lume. Globalizarea îngreunează guvernul chinez să păstreze o strângere fermă asupra cetățenilor lor. O modalitate prin care oamenii au început să ocolească aceste restricții este folosirea unui VPN. Companiile chineze folosesc VPN-urile pentru a face afaceri în afara țării, astfel încât acestea sunt cruciale pentru economie.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

În loc să-și piardă controlul, guvernul a decis să se prăbușească din nou. Au blocat toate serviciile VPN neautorizate din aprilie 2018. Din păcate, acestea iau executarea în serios. Chinezii nu se tem nici să cheltuiască bani pentru a aplica aceste legi. Dacă te prind folosind rețeaua internațională în mod privat sau folosind „canale ilegale” sau servicii conexe fără autorizație, te vor amenda până la 15.000 de yuani (2.178 USD). Cei care fac și obțin profituri din aceasta vor fi amendați și câștigurile lor sechestrate în consecință, a spus acesta.

Din fericire, există unii furnizori VPN cunoscuți care vă vor ajuta să evitați interdicția. Au fost în jur de câțiva ani și și-au perfecționat sistemele pentru a se potrivi cu nevoile utilizatorilor VPN din China. Vom vorbi mai multe despre ele într-o clipă. Nu uitați, vă asumați riscul ca guvernul să vă prindă. Pot fi consecințe suplimentare pe care nu le-am enumerat, așa că fiți atenți. Să aruncăm o privire asupra celor mai bune opțiuni acum.

1. Cel mai bun VPN pentru interdicția chineză: ExpressVPN

ExpressVPN

Cu ExpressVPN, accesul VPN rapid și MediaStreamer acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținutul cenzurat. Serviciul vă va ajuta să criptați conexiunea dvs. și vă va ajuta să vă deplasați în jurul Marelui Firewall din China.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPSoftware VPN$ 12.95$ 99,9530 de zile

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului acestora. Aceasta include locații precum Hong Kong (deoarece este cea mai apropiată din regiune). Puteți folosi rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a vă bucura de conținutul obișnuit să vedeți. Nu există setări specifice pe care trebuie să le setați suplimentar.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș. Întrucât încercați să evitați interdicția din China, cea mai bună opțiune este să folosiți un server situat în Hong Kong. Serverele de acolo vă vor oferi cele mai bune viteze din China continentală. Pentru a alege una, veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți Asia Pacific, apoi să deschideți Hong Kong. De asemenea, puteți da clic pe fila „Toate” și să tastați cuvintele „Hong Kong” în caseta de căutare. După cum vedeți, am testat un server în Hong Kong, iar viteza a ajuns la 57,33 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Beijing

Deși ExpressVPN are un preț mai mare decât unele dintre celelalte servere din listă, cu siguranță te vor obține în preajma interdicției VPN. Când combini asta cu celelalte funcții pe care le oferă și rețeaua mare, serviciul are o valoare ridicată. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu o garanție de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru interdicția chineză: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți găsi că NordVPN are o prezență puternică, deoarece are servere localizate în întreaga lume. Membrii au acces complet la rețeaua lor din întreaga lume pentru un preț foarte bun.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPferestre$ 11.95$ 69,0030 de zile

Veți găsi că NordVPN are unul dintre cele mai bune amestecuri de servicii pentru preț. Desigur, obiectivul este să vă ajute să evitați interdicția VPN în China. Pentru cele mai bune prețuri, veți dori să vă abonați la un cont de lungime mai mare. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Hong Kong. Cel mai simplu mod de a selecta un anumit număr de server este să selectați fila „Servere” din aplicație și apoi să sortați rezultatele în ordine alfabetică. Puteți derula apoi în jos și selectați oricare dintre serverele pe care le-au listat. Puteți vedea procentul de timp de încărcare și distanța la fiecare server. Am testat serverul Hong Kong și am constatat că performanța este de 34,51 Mbps.

Testul de viteză NordVPN Shenzhen

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS 2,99 USD lunar cu o garanție de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru interdicția chineză: IPVanish

IPVanish

Datorită caracteristicii de trafic nefavorabile IPVanish, ar trebui să puteți utiliza serviciul lor pentru a vă ajuta să evitați interdicția VPN. Pentru a obține cele mai bune viteze pentru țară, vă sugerăm să vă conectați la un server din Hong Kong (deoarece este cel mai apropiat oraș major din China). Când o veți face, veți constata că conexiunile din oraș sunt rapide și ar trebui să funcționeze foarte bine pentru ceea ce doriți să faceți. Această caracteristică face IPVanish o alegere bună pentru a fi utilizat în China.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPSoftware VPN$ 7.50$ 58.497 zile

Alături de o serie de servere din Asia, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua merge bine atunci când alegem servere din Asia pentru testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări din toată regiunea. Puteți selecta o anumită locație sau un server individual.

IPVanish găzduiește 19 servere în Hong Kong (cel mai apropiat server din regiune) și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. În mod ciudat, ele listează serverele din Hong Kong în 2 moduri diferite. Deși le puteți găsi selectând China și apoi Hong Kong, puteți găsi, de asemenea, un set diferit dacă alegeți Hong Kong ca țară. Am testat un server IPVanish în Hong Kong, hkg-c18 și am constatat că viteza este de 35,70 Mbps.

Test de viteză IPVanish Chengdu

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. Membrii sunt acoperiti de o garantie de returnare de 7 zile.

Accesați IPVanish

4. Cel mai bun VPN pentru interdicția chineză: VyprVPN

VyprVPN

Echipa VyprVPN are sediul din Austin, Texas și are o istorie lungă în lupta pentru confidențialitatea utilizatorului pe Internet. Aceștia au găzduit un grup anual de confidențialitate la SXSW timp de câțiva ani și chiar au petrecut timp în Washington, DC, să facă lobby pentru reformele de confidențialitate. Veți găsi că serviciul VPN este în concordanță cu valorile lor.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPferestre$ 14.99$ 74.9930 de zile

Veți observa câteva funcții adăugate cu VyprVPN, în funcție de contul ales. Planul VyprVPN Premium include 5 conexiuni simultane, protocolul VyprVPN Cloud și protocolul Chameleon. Funcția lor Cloud vă permite să vă controlați propriul server VPN în cloud, în timp ce protocolul Chameleon vă va ajuta să ocoliți interdicția chineză a VPN.

Clientul VyprVPN nu vă oferă posibilitatea de a selecta un anumit server în timp ce vă conectați la unul din Hong Kong. În schimb, veți dori să comutați locația pe Hong Kong. De acolo. clientul vă va conecta automat la cel mai bun server VPN din Hong Kong. Deoarece puteți alege protocolul specific, ei sugerează utilizarea protocolului lor proprietar pe care îl numesc Chameleon. După ce ne-am conectat la un server din Hong Kong, am reușit să obținem o viteză de descărcare de 19,68 Mbps.

VyprVPN test de viteză Wuhan

VyprVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de VPN nelimitat și VyprVPN Cloud pentru doar 12,95 USD pe lună sau 60 USD pe an. Contul anual funcționează la doar 5,00 USD pe lună. Utilizatorii noi beneficiază de o garanție de returnare a sumelor de 3 zile.

Vizitați VyprVPN

Și acolo aveți cele mai bune opțiuni pentru a vă ajuta să evitați interdicția VPN în China. Toate aceste alegeri ar trebui să funcționeze pentru scopurile tale. Doar asigurați-vă că aveți grijă când folosiți unul din țară din cauza interdicției VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map