Joacă Heroes of the Storm cu un VPN

Eroii furtuniiHeroes of the Storm este un MOBA realizat de Blizzard. Jocul este aproape de inimile multor fani ai Blizzard, deoarece încorporează personaje din toate francizele lor populare. Fiecare personaj este realizat în mod unic pentru a se potrivi cu celălalt omolog al său. Folosind aceste seturi de mișcare unice în mod corect, puteți pune în evidență potențialul maxim al personajelor și poate chiar juca competitiv. Dacă Heroes of the Storm este online, va fi întârziere, timp de conectare lent și, eventual, unele atacuri DDoS. Pentru a ajuta la rezolvarea acestor probleme, vă recomand un VPN. Un VPN vă va permite să schimbați adresa IP la un alt IP în apropierea locației pe care o alegeți. Dacă alegeți o locație în apropierea serverului pe care jucați, veți avea o conexiune mai mică și mai rapidă. Deoarece nu este adresa dvs. IP, este mai puțin probabil să fiți atacat DDoS. Cu jocul Blizzard este mai probabil să fie blocat de un firewall. Din fericire, un VPN te ajută să treci de firewall-uri și geore-restricții, permițându-ți să îți schimbi adresa IP.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Eroii furtunii

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca online Heroes of the Storm. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Reperele jocului Heroes of the Storm

Heroes of the Storm este un joc în care sunteți responsabil pentru a lucra cu coechipierii pentru a învinge inamicul. Jocul în sine ar putea părea destul de ușor, dar este mult mai greu decât pare. Cu strategiile complexe și modurile diferite de joc, jocul devine din ce în ce mai dificil. Modurile de joc includ:

 • Noțiuni de bază necesare înainte de a vedea modurile de joc: Joci ca un erou care lucrează cu alții pentru a învinge cealaltă echipă. Există minioni care creează pentru fiecare echipă și ei te pot ajuta să nivelezi și să preiei cealaltă echipă. Trebuie să învingi turnurile celeilalte echipe pentru a putea ajunge la baza și a ieși acolo turnul principal (cunoscut și sub numele de nexus).
 • Practică: Tu cu AI vs AI. Se aplică reguli de bază.
 • Versus AI: Dvs. și alții online vs AI. Se aplică reguli de bază.
 • Joc rapid: Dvs. și alții față de alți concurenți online. Se aplică reguli de bază.
 • Heroes Brawl: Diferentă provocare în fiecare săptămână.
 • Meciuri personalizate: Orice ai alege.
 • clasat:
  • League Hero: Trebuie să fie solo pentru a intra. Se aplică reguli de bază.
  • Liga echipei: trebuie să ai deja o echipă de cinci în partidul tău. Se aplică reguli de bază.

Fiecare mod de joc este redat pe o hartă. Fiecare hartă are reguli speciale care afectează jocul. Aceasta înseamnă că, în funcție de harta pe care o obțineți, puteți face mai bine. Hărțile includ: Turnul Doomului, Sfinții Infernali, Câmpul de luptă al eternității, Mormântul Reginei păianjen, Templul cerului, Grădina terorii, Golful Blackheart, Shire Dragon, Minele bântuite, Golurile blestemate, Braxis Holdout, Punisher Arena și Warhead Junction.

Heros este cine joci. Eroii sunt împărțiți în patru categorii: asasinii atacă pentru a ucide, războinicii iau cele mai puternice lovituri, sprijinul ajută echipa să intre pe tot parcursul meciului, iar specialiștii au un set unic de mișcare care poate schimba cursul jocului. Caracterele din categorii includ:

 • asasini: Ragnaros, Varian, Samuro, Alarak, Gul’dan, Chromie, Tracer, Greymane, Lunara, Cho’gall, The Butcher, Kael’thas, Thrall, Jaina, Tychus, Falstad, Illidan, Kerrigan, Nova, Raynor, Valla, și Zeratul.
 • Warriors: Varian, Zarya, Dehaka, Cho’gall, Artanis, Rexxar, Leoric, Johanna, Anub’Arak, Chen, Arthas, Diablo, E.T.C., Muradin, Sonya, Stitches și Tyrael.
 • suporturi: Auriel, LT. Morales, Kharazim, Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tassadar, Tyrande și Uther.
 • Specialiștii: Medivh, Xul, Sylvanas, The Vikings Lost, Azmodan, Zagara, Murky, Abathur, Gazlowe, Nadeebo și SGT. Ciocan.

Utilizarea monedei din joc Puteți cumpăra personaje astfel încât să nu fie nevoie să așteptați ca acestea să poată fi redate din nou. Odată ce ai un personaj poți juca constant sau te poți antrena cu ei. Cu cât devii mai bine, cu atât vei putea înfrunta oamenii. Poți juca pe oricine de la o persoană care doar joacă primul său meci la un jucător de elită, depinde doar de modul în care joci.

Heroes of the Storm este un MOBA popular făcut de viscol. Jocul este foarte competitiv și este chiar un Esport. Jocul are o mulțime de strategii implicate și o mulțime de moduri de a juca. Cu personaje și hărți diverse, nu veți fi dezamăgiți. În general acesta este un joc Sunt sigur că și prietenilor tăi le va plăcea să joci.

Încă o dată vă recomand să folosiți un serviciu VPN pentru a juca online Heroes of the Storm. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. Acesta va îmbunătăți performanța și va reduce decalajul. Jucătorii Elite vor aprecia, de asemenea, protecția adăugată împotriva atacurilor DDoS.

Bucură-te de toată acțiunea în timp ce joci online Heroes of the Storm. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de Eroii furtunii de oriunde în lume, cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map