Ghid de instalare Windows StrongVPN

StrongVPN Descărcare WindowsPuteți descărca software-ul StrongVPN Windows din pagina de configurare a site-ului lor web, selectând „Configurare” din meniul principal al site-ului. Apoi faceți clic pe butonul „StrongVPN pentru Windows”. Aceasta va genera o fereastră de dialog care vă va permite să salvați fișierul de instalare a clientului Windows pe computer. Clientul necesită Windows XP sau versiuni superioare. Pagina de configurare a clientului are, de asemenea, ghiduri de configurare manuale pentru a configura Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10 pentru a-și utiliza serviciul cu OpenVPN, IPSec, SSTP, L2TP și PPTP.


StrongVPN Windows Desktop IconDupă ce clientul este descărcat pe computer, faceți clic dreapta pe fișier și alegeți „Rulați ca administrator”. Configurația vă va alege mai întâi limba și acceptați StrongVPN TOS. Apoi, va trebui să alegeți o locație de destinație, să deschideți folderul de meniu și să verificați pentru a crea o pictogramă pentru desktop. Aceasta va avea ca rezultat o fereastră de instalare ca cea de jos în stânga. Făcând clic pe butonul „Instalare” se va începe instalarea care se va finaliza prin crearea unei pictograme desktop ca cea afișată în dreapta. După ce se finalizează, vi se va solicita să instalați driverul TAP. După instalarea driverului TAP, veți vedea un ecran precum cel prezentat mai jos în dreapta. Faceți clic pe butonul „Finalizare” pentru a lansa clientul StrongVPN pentru prima dată.

StrongVPN Windows Client Instalare

Prima dată când deschideți clientul, veți vedea o pagină de verificare și autentificare similară cu cea din stânga de mai jos. Există opțiuni pentru a crea un cont sau a vă reseta parola, dacă ați uitat-o. Aveți informațiile din e-mailul dvs. primitor, introduceți „Email” și „Parola” de la acesta. Acestea au fost introduse și redate din imaginea din dreapta jos.

Conectare client StrongVPN Windows

După ce ați introdus datele de acreditare, verificați „Salvați autentificare”, astfel încât clientul să își amintească informațiile de conectare și nu va trebui să le reintroduceți. Apoi, faceți clic pe butonul „Conectați-vă”. Acest lucru va afișa ecranul principal de conectare a clientului, așa cum este arătat mai jos-stânga. Acest ecran arată următoarele:

 • Adresa dvs. IP curentă pe care am redat-o.
 • Stare VPN: Deconectat urmat de un logo StrongVPN roșu
 • Logo-ul clientului StrongVPN
 • Meniu Opțiuni
  • Modificare locație – Vă permite să alegeți manual un server individual pentru a vă conecta la care vom discuta ulterior în această recenzie.
  • Advanced – Opțiunile avansate disponibile celor care doresc un control mai mare asupra conexiunilor lor VPN despre care vom discuta și mai târziu.
  • Ajutor – Acest lucru vă va duce la pagina de asistență a site-ului StrongVPN.
  • Deconectați-vă – vă va deconecta din client și îl va reduce la minim în tavă. nu va închide clientul. Dacă vă deconectați, va trebui să vă reintroduceți „e-mail” și „parolă” atunci când vă conectați la o altă locație. Acest lucru poate fi util dacă utilizați un computer partajat.
  • Ieșire – Se va închide clientul StrongVPN Windows.
 • Ultima locație conectată – În acest caz Oslo, Norvegia.
 • Locația aleasă în prezent pentru a vă conecta la care a fost selectat din lista derulantă așa cum am arătat a explodat în dreapta din imaginea de mai jos.
 • Protocolul care va fi utilizat pentru conexiune
  • OpenVPN TCP – Acesta este Protocolul de control al transportului OpenVPN și include detectarea și corectarea erorilor pentru pachetele abandonate și comanda de pachete. Din această cauză poate fi puțin mai lent, dar poate fi și mai fiabil în zonele rurale sau pe distanțe lungi.
  • OpenVPN UDP – Acesta este Protocolul de dateagrama al utilizatorului OpenVPN și nu include cheltuielile generale ale TCP și, astfel, este mai rapid și este implicit client StrongVPN.
  • Proxy OpenVPN – Acest lucru este util pentru a vă ascunde adresa IP și vă va permite să alegeți ce aplicații rulează prin VPN.
 • Butonul „Conectare” care vă va conecta la serverul VPN ales.

Clientul Windows StongVPN neconectat

Ultima componentă a ecranului este legătura „Mai multe informații” care vă va duce pe blogul StrongVPN. Acum, după ce am examinat componentele ecranului principal de conexiune, faceți clic pe butonul „Conectați” pentru a vă completa conexiunea cu locația din Los Angeles. Aceasta va afișa un ecran precum cel prezentat mai jos. Observați următoarele modificări între ecranul conectat și cel deconectat:

 • Adresa IP de acasă a fost înlocuită cu una virtuală de pe serverul LA VPN care a fost redat din imagine.
 • Stare VPN: este acum „Conectat” iar pictograma StrongVPN este acum verde.
 • Conexiunea anterioară a fost înlocuită cu cea actuală din Los Angeles.
 • Butonul „Conectare” a fost înlocuit acum cu butonul „Deconectați”.

Client StrongVPN Windows conectat la LA

După cum puteți vedea dacă acceptați setările prestabilite oferite de client, conectarea la rețeaua StrongVPN necesită doar câteva clicuri ale mouse-ului și nu necesită cunoștințe tehnice speciale. În mod implicit, vă va conecta la cel mai rapid server din orașul ales din locația dvs. curentă. Acum să aruncăm o privire la modul în care schimbați locațiile în clientul StrongVPN. Pentru a schimba locațiile, mai întâi trebuie să vă deconectați de la rețea. Imaginea de mai jos arată mesajele tăvii sistemului care indică faptul că sunteți mai întâi conectat la serverul LA și apoi deconectat. Rețineți că pictograma se schimbă de la culoarea conectată (verde) la cea deconectată (roșu).

StrongVPN Messages Tray System

Pentru cei dintre voi care doresc mai mult control asupra conexiunii dvs. VPN, StrongVPN are un element de meniu „Modificați locația” care vă va permite să vă schimbați protocolul, precum și locația. Când faceți clic pe elementul de meniu „Modificați locația”, veți vedea un ecran precum cel prezentat mai jos.

Comutator de StrongVPN ServerAcest ecran are două opțiuni: „După țară” și „După server”. Aceste două selecții sunt ilustrate în imaginea de mai jos. Primul arată selecția după țară și al doilea după server.

Prima captură de ecran de mai jos ilustrează cum funcționează, în funcție de țară, opțiunea recomandată. Mai întâi, alegeți o țară din lista verticală. Apoi alege un tip de protocol. PPTP a fost ales în exemplul de mai jos. Apoi, trebuie să faceți clic pe butonul „Testează toți serverele” și așteptați. Fiți conștienți, acest test poate dura până la 20 de minute în funcție de numărul de servere VPN pe care le verifică pentru o anumită țară. Odată finalizat acest lucru, cel mai bun server va fi afișat chiar sub butonul „Testează toți serverele”. Am redat numele de server din această recenzie. Apoi, faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a porni comutatorul de server.

StrongVPN Client Server Switcher

A doua imagine de mai sus arată un eșantion al selecției serverului. În primul rând, va trebui să selectați o țară și un oraș din listele derulante respective. Apoi, alegeți un tip de protocol. PPTP a fost ales în acest exemplu. Puteți alege apoi să testați un anumit server sau toate serverele făcând clic pe butonul „Test Selected Server” sau pe butonul „Test All”. Apoi, puteți sorta rezultatele în funcție de timpul de ping (ms) și debit (KB / s). Examinând exemplul de mai sus, este posibil să doriți să alegeți al doilea server care are un timp de ping ceva mai mare, dar un debit mult mai bun decât celelalte servere. După ce evidențiați alegerea serverului dvs., faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a afișa ecranul comutatorului.

Ecranul de comutare care este afișat mai jos-stânga este același, indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a schimba serverele VPN. Faceți clic pe butonul „Comutați” de pe acest ecran pentru a iniția procedura de comutare a serverului și a schimba serverul ales. Această procedură este ilustrată în imaginea de mai jos. Numele serverului au fost redistribuite. Ultima imagine spune „Schimbarea contului ###### de la server1 la server2 ca un prototip de exemplu.

StrongVPN Windows Client Server Change

După ce procesul de schimbare a serverului de cont s-a finalizat, veți vedea un mesaj care vă spune că schimbarea serverului a avut succes și atunci ecranul principal de conectare a clientului va fi afișat ca mai jos. Serverul ales automat folosind selecția după țară este acum afișat ca serverul la care vă veți conecta atunci când faceți clic pe butonul „Conectați”. În mod implicit, clientul se va conecta folosind protocolul SSTP, dar îl puteți schimba în PPTP sau L2TP, dacă doriți, utilizând lista derulantă, așa cum se arată mai jos. După ce v-ați stabilit pe protocolul pe care doriți să îl utilizați, faceți clic pe butonul „Conectați” pentru a vă completa conexiunea la noul server.

StrongVPN Server Complet complet

Acum să aruncăm o privire la elementul de meniu Advanced. Făcând clic pe „Advanced”, se va deschide meniul Opțiuni care are cinci file, așa cum se arată mai jos. Cele cinci file sunt următoarele:

 • informație – Acesta conține informații despre cont, sistem și sesiune pentru sesiunea curentă.
 • Opțiuni – Aceasta are toate opțiunile de conexiuni pentru client.
 • Buturuga – Acesta este un jurnal al etapelor procedurale de conectare și poate fi util pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor de conexiune. O copie a acesteia ar trebui să fie inclusă în biletele pe care le creați pentru probleme de conectare pentru a ajuta personalul StrongVPN să diagnostice și să vă rezolve problema mai rapid.
 • Lista porturilor – Acesta este o listă a tuturor porturilor pe care clientul le poate utiliza cu posibilitatea de a adăuga propriul dvs. Având acces la mai multe porturi, serviciul VPN poate ocoli porturile blocate sau restricționate și transferă în continuare tot traficul său.
  • Port 53 – Portul DNS (Domain Name Service) implicit.
  • Port 123 – portul Network Time Protocol (NTP) care este utilizat pentru sincronizarea timpului
  • Port 268 – Acesta este portul atribuit lui Tobit David Replica.
  • Port 443 – Acesta este portul implicit pentru HTTPS, Internet securizat.
  • Port 500 – Port 500 este utilizat de schimbul de chei de Internet (IKE) care are loc în timpul creării de tuneluri VPN sigure.
  • Port 518 – Acesta este portul Ntalk sau New Talk care face posibilă transmiterea unui mesaj datagram de la un computer la o aplicație care rulează pe un alt computer.
  • Port 547 – Acesta este portul serverului DHCP pentru IPv6 și permite transmiterea unui mesaj datagram (UDP) de la un computer la altul.
  • Port 812 – Acesta este un port neasignat.
  • Port 1029 – Acest port este desemnat pentru alocare dinamică de către Windows.
  • Port 1289 – Acesta este portul JWalkServer.
  • Port 2672 – Acesta este portul nhserver care, atunci când este utilizat cu UDP, permite transmiterea mesajelor datagrame între computere.
  • Port 8181 – Acesta este în principal un port folosit de protocolul TCP pentru mesajele bidirecționale odată ce a fost stabilită o conexiune între dispozitive.
  • Port 8292 – Acesta este un port înregistrat de Bloomberg Professional.
  • Port 5522 – Acesta este un port neasignat.
  • Port 3306 – Acesta este portul folosit de MySQL și folosește TCP.
 • Licențe – Acesta conține Acordul de licență pentru utilizator final StrongVPN și alte licențe utilizate de client.

Opțiuni client StongVPN Windows

Acum, să examinăm fila Opțiuni mai detaliat. Imaginea de mai sus arată cum arată fila de opțiuni, în funcție de preferințele de protocol pe care le-ați ales. Primul arată opțiunile atunci când PPTP / L2TP / SSTP este protocolul ales. Observați, îl tratează ca și cum nu există un cont OpenVPN. A doua imagine arată Opțiunile disponibile dacă OpenVPN este preferința dvs. de protocol. Opțiunile sunt împărțite în următoarele secțiuni:

 • General – Acesta conține preferințele generale de pornire și preferințele de protocol.
  • Afișați notificările în bara de activități – Acest lucru v-a permis să vedeți mesajele de conectare și deconectare pe care le-am văzut mai devreme în această secțiune.
  • Verificați automat actualizările – acest lucru vă poate asigura că aveți întotdeauna cea mai recentă versiune a clientului.
  • Începeți când Windows pornește – Lansați clientul când vă conectați la Windows.
  • Conectați-vă la lansare – Dacă începe când începe Windows este setat, acest lucru vă permite să vă conectați automat la ultima dvs. conexiune sau nicio conexiune. Acest lucru va încerca să fie întotdeauna conectat la VPN atunci când utilizați Internetul, decât dacă conexiunea scade.
  • Preferința protocolului – Acest lucru vă permite să alegeți manual protocolul de conexiune VPN. Rețineți că mai întâi trebuie să aplicați și apoi să salvați aceste setări noi. Acestea vor fi aplicate data viitoare când utilizați clientul pentru a realiza o conexiune.
   • Pachet Tier – Acest lucru va fi implicit la OpenVPN acum cu noul nivel unic.
   • OpenVPN – Acest lucru vă va permite să alegeți între aceste trei setări de conexiune.
    • OpenVPN TCP – Acesta este protocolul de control al transferului și este bun pentru conexiunile cu latență ridicată și cele care nu pot tolera pierderea de pachete. Oferă verificarea erorilor pentru comanda și pierderea pachetelor și retrimite pachetele pentru corectare. Acest lucru este, de obicei, mai lent, din cauza aerului suplimentar implicat în acest proces. Nu ar fi ideal pentru streaming.
    • OpenVPN UDP – Acesta este Protocolul Datagrama utilizator care este utilizat cu conexiuni cu latență scăzută și cu toleranță la pierderi. Acesta este protocolul implicit OpenVPN pentru client și cel mai bun pentru majoritatea utilizatorilor. Nu trebuie să verifice dacă există o comandă sau pierdere a pachetelor.
    • Proxy OpenVPN – Acesta este utilizat în primul rând pentru utilizatorii din China și Iran, dar ar putea oferi, de asemenea, viteze de streaming mai rapide în funcție de alte setări OpenVPN.
   • PPTP / L2TP / SSTP – Acest lucru vă va permite să utilizați aceste alte protocoale pentru a vă conecta la rețeaua StrongVPN folosind clientul.
    • PPTP – Nu este la fel de sigur ca OpenVPN, dar poate fi mai rapid și poate fi o alegere bună pentru streaming media.
    • L2TP – Aceasta oferă o alegere alternativă bună pentru OpenVPN dacă SSTP nu funcționează, dar poate fi mai lent datorită dublei încapsulări.
    • SSTP – Un protocol Microsoft proprietar conceput în principal pentru Windows. Este rapid, sigur și de încredere. Acesta este protocolul client implicit dacă preferința dvs. este PPTP / L2TP / SSTP.
 • OpenVPN (Global) – Acesta conține parametri globali OpenVPN. Vă recomandăm să nu schimbați setările Max MSS, Timeout, Compression sau Verbosity Log, cu excepția cazului în care vă solicită personalul de asistență tehnică StrongVPN.
  • Permiteți traficul direct în timpul reconectării
   • Dacă se verifică acest lucru, acesta va permite traficul normal la Internet dacă conexiunea VPN scade. Acest lucru poate fi convenabil, dar amintiți-vă că aceasta va expune adresa dvs. IP reală la Internet.
   • Dezactivarea acestuia va ucide traficul normal de internet dacă conexiunea OpenVPN scade. Aceasta este implementarea StrongVPN a unui Internet switch switch pentru protocolul OpenVPN.
 • OpenVPN (specific contului) – Acesta conține preferințe OpenVPN pentru numărul dvs. de cont specific. Vă recomandăm să nu vă schimbați numărul de cont, Fragment, Mssfix sau MTU decât dacă este recomandat de către personalul de asistență tehnică StrongVPN. Acești parametri ulterior au legătură cu fragmentarea pachetelor care poate încetini conexiunea VPN.
  • Încăierare – Opțiunea de scramble adaugă un strat suplimentar de complexitate la conexiunea VPN între clientul OpenVPN și serverul OpenVPN, făcând mai probabil ca VPN să treacă prin rețea fără obstacole. Acest lucru poate ajuta la oprirea tehnicilor de inspecție profundă a pachetelor utilizate pentru cenzură.
   • Dezactivat – Nu scrambați.
   • Parolă – Un șir (cuvânt) va fi utilizat pentru a efectua o operație simplă XOR pe sarcina utilă a pachetului.
   • Xorptrpos – Aceasta efectuează o operație XOR, folosind poziția curentă în sarcina utilă a pachetului.
   • Revers – Aceasta inversează toate datele pachetului.
   • Obfuscate – Folosește un amestec între cele trei metode de mai sus și este cea mai sigură.
  • Protocol – Acest lucru vă permite să alegeți între TCP sau UDP ca protocol de transport IP implicit despre care am discutat mai sus în preferințele protocolului.
  • Criptarea – Acest lucru vă va permite să alegeți algoritmul și puterea criptării utilizate pentru conexiunile VPN.
   • Dezactivat – Nici o criptare care ar putea fi bună pentru streamingul în care viteza și nu securitatea este principala preocupare.
   • BF CBC – Acesta folosește înlănțuirea blocului de cripte Blowfish (CBC) ca o alternativă la AES. Acesta este un algoritm sigur și a fost unul dintre participanții la competiția Institutului Național de Standarde și Tehnologie (NIST).
   • AES-128 CBC – Advanced Encryption Standard (AES) este protocolul de criptare ales NIST și cel folosit de guvernul Statelor Unite pentru documente secrete. Acesta utilizează un AES-128 CBC cu o cheie pe 128 biți și va oferi cele mai bune performanțe pentru majoritatea utilizărilor.
   • AES-192 CBC – Acesta utilizează un AES-192 CBC cu o cheie de 192 biți pentru a oferi o mai mare securitate.
   • AES-256 CBC – Acesta utilizează un AES-256 CBC cu o cheie de 256 biți pentru a oferi cea mai mare securitate, dar în detrimentul vitezei.
 • PPTP / L2TP / SSTP (global) – Aceasta conține setări globale pentru această preferință de protocol.
  • Permiteți traficul direct în timpul reconectării
   • Dacă se verifică acest lucru, acesta va permite traficul normal la Internet dacă conexiunea VPN scade. Acest lucru poate fi convenabil, dar amintiți-vă că aceasta va expune adresa dvs. IP reală la Internet.
   • Dezactivarea acestuia va ucide traficul normal de internet dacă conexiunea OpenVPN scade. Aceasta este implementarea StrongVPN a Comutator de omor VPN pentru aceste protocoale de conectare.
  • Autentificare HMAC (TSL-auth) – Activarea acestui lucru vă va păstra protejat de atacuri active, precum așa-numitele atacuri Man-in-the-Middle (MitM), deoarece vă asigură că vorbiți de fapt cu un server StrongVPN și nu cu un impostor. Vă recomandăm să păstrați această funcție activată.
 • Diagnostice
  • Butonul „Reinstalați Driver Tap” – Acest lucru vă va permite să remediați driverele Tap tap corupte, care apare ocazional când utilizați VPN-uri.
  • Buton „Verificare actualizare forță” – Acesta vă permite să verificați imediat actualizările.

Componentele finale ale filei Opțiuni sunt butoanele pentru a aplica, anula sau salva noile preferințe

Iată câteva setări de criptare a punctelor finale, precum și câteva comentarii despre acestea.

 • Protecție maximă – AES-256 / HMAC activat: Aceasta este pentru cei care doresc securitatea maximă pentru datele lor și pot accepta pierderea de viteză suplimentară.
 • Protecție recomandată implicit – AES-128 / HMAC activat: Aceasta oferă cel mai bun echilibru de viteză și protecție și deci setarea dorită pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Riscant – AES-128 / HMAC dezactivat: Această configurație este acceptabilă atacurilor MitM active.
 • Toată viteza fără siguranță – Nimeni / HMAC dezactivat: acest lucru este acceptabil atât pentru atacuri active, cât și pasive din terțe părți (hackeri). La fel de bine s-ar putea să nu aveți un VPN, deoarece doar IP-ul dvs. este ascuns. Acest lucru ar trebui utilizat numai pentru a ocoli geo-restricțiile.

Clientul StrongVPN Windows are un comutator de încărcare integrat pentru cei care doresc să se protejeze de adevărata lor IP care apare pe Internet dacă conexiunea VPN scade. Aceasta este o caracteristică plăcută și nu este inclusă în software de la majoritatea furnizorilor. Este ușor de instalat pentru cei care au mai puține cunoștințe tehnice. Setările implicite de conectare StrongVPN vă vor permite să utilizați rețeaua lor de servere VPN cu doar câteva clicuri de mouse.

Cei care doresc un control mai mare asupra conexiunilor lor VPN vor fi, de asemenea, fericiți, deoarece au opțiuni manuale pentru pornirea generală a clientului, protocoale de conectare și algoritmi de criptare și rezistență. Pentru cei care doresc un control și mai mare, puteți chiar modifica pachete VPN pentru a vă proteja de fragmentarea pachetelor care vă poate încetini conexiunea. Tot ce este necesar pentru a vă conecta la unul dintre serverele lor VPN este de a selecta locația sa din lista verticală și de a face clic pe butonul de conectare..

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map