Ghid de instalare Windows NordVPN

Puteți descărca aplicația Windows NordVPN de pe pagina de descărcare a clientului de pe site-ul lor web. La aceasta puteți accesa făcând clic pe „Instrumente & Informații ”și apoi„ Descărcare ”așa cum se arată mai jos.


Descărcarea software-ului personalizat NordVPN

După deschiderea paginii de descărcare, faceți clic pe butonul „Download” care apare în secțiunea Windows. Acest lucru va descărca instalatorul client NordVPN corespunzător pe mașina dvs..

Exemplu de descărcare NordVPN

Aceasta va genera o fereastră de dialog care vă va permite să salvați fișierul de instalare a clientului Windows pe computer. Clientul necesită Windows XP sau versiuni superioare. Pagina de configurare a clientului are, de asemenea, ghiduri de configurare manuale pentru a configura Windows 10, Windows 8, Windows 7 și Windows Vista cu OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP și PPTP. Windows XP are ghiduri de configurare manuală pentru OpenVPN, L2TP / IPsec și PPTP.

După ce clientul este descărcat pe computer, faceți clic dreapta pe fișier și alegeți „Rulați ca administrator”. Aceasta va finaliza instalarea clientului Windows și se va deschide pentru prima dată. Va crea o scurtătură pentru desktop pentru lansările ulterioare.

Prima dată când se lansează clientul, va fi necesar să introduceți datele de acreditare NordVPN pentru a verifica dacă sunteți autorizat să îl utilizați. Introduceți „Numele de utilizator” și „Parola” dvs. NordVPN pe care le-ați obținut din e-mailul dvs. primitor. De asemenea, nu uitați să bifați caseta de lângă „Amintiți-vă de mine”, astfel încât nu va trebui să vă reintroduceți acreditările de fiecare dată când lansați software-ul client.

Autentificare Windows NordVPN

Există un link aici pentru a crea un cont dacă nu aveți deja unul. De asemenea, există un link pentru a recupera o „Parolă pierdută”. Dacă v-ați uitat parola, puteți face clic pe această opțiune pentru a începe procesul de resetare a acesteia. Înainte de a ne conecta la clientul Windows însuși, să aruncăm o privire la ecranele „Setări” și „Ajutor”, care pot fi accesate și din ecranul „Conectare”..

Primul dintre acestea, „Setări” este afișat în imaginea de jos din stânga. Făcând clic pe „Setări” din partea dreaptă sus a ferestrei de conectare, se va deschide acest ecran. Începe cu câteva casete de selectare care vă vor permite să setați comportamentul de pornire al software-ului. Opțiunile pe care le puteți seta sunt următoarele:

 • Începeți cu Windows – Aceasta va lansa software-ul client la pornirea Windows.
 • Începeți la minimum – Acest lucru va porni clientul minimizat până la tava de sistem.
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS – Când este setat, acest lucru va asigura că toate cererile DNS sunt procesate prin VPN către serverele DNS de intrare de sub acesta.
  • Servere DNS – adrese IP pentru serverele DNS primare și secundare atunci când este activă protecția împotriva scurgerii DNS. Acestea au fost preumplute de software.
 • Joc inteligent – Aceasta activează funcția SmartDNS peste VPN despre care NordVPN spune că este mai bună decât VPN singur, deoarece oferă beneficiile streamingului fără restricții în timp ce criptați toate datele transmise.
 • Afișează știri – Aceasta permite pop-up-uri de știri de NordVPN și oferte speciale.
 • Conectare automată la – Acest lucru vă va permite să alegeți orice server VPN din rețeaua NordVPN pentru a vă conecta automat la lansarea clientului Windows.
 • Protocolul implicit -Acest lucru vă va permite să alegeți protocolul implicit pe care OpenvPN îl utilizează pentru conexiunile sale în timp ce utilizați clientul Windows.
  • UDP – Acesta este cel mai rapid dintre cele două protocoale, dar oferă o verificare a erorilor puțin sau deloc și nici o corecție. Aceasta este setarea implicită a clientului pentru majoritatea conexiunilor.
  • TCP – Acesta este mai lent decât UDP, dar oferă verificarea și corectarea erorilor pentru pachetele abandonate sau în afara comenzii. Acest lucru face bine pentru zonele cu semnale slabe sau conexiuni la distanțe mai mari, unde este mai probabil pierderea de pachete.
 • Verifică pentru actualizări – bifând această casetă, asigurați-vă că software-ul dvs. Windows va fi mereu actualizat.

Partea inferioară a ecranului de setări arată procesele care au fost adăugate în aplicație Comutator VPN Kill. Acesta vă va permite să selectați dintre procesele în curs de desfășurare sau să căutați pentru executabile pentru a adăuga la lista de aplicații pentru a opri dacă conexiunea VPN scade. Apăsând butonul „Execuție proces” se va deschide o fereastră care conține o listă cu procesele curente, apăsând pe „+” în dreapta acestuia, se va adăuga acest proces la lista de ucidere a aplicațiilor VPN..

Setări NordVPN și Switch Kill VPN

Al doilea ecran pe care vrem să aruncăm o privire este ecranul de ajutor. Acesta poate fi accesat făcând clic pe „Ajutor” din partea dreaptă sus a ecranului de conectare.

Ajutor client NordVPN WindowsEcranul de mai sus arată link-uri către diferitele moduri prin care puteți obține ajutor cu orice probleme pe care le puteți avea cu privire la serviciul NordVPN. Aceste legături și către care vă vor redirecționa sunt următoarele:

 • Întrebări frecvente – Făcând clic pe linkul „Este posibil să găsiți răspunsul dvs. aici” vă va redirecționa către pagina cu întrebări frecvente de pe site-ul NordVPN, astfel încât să puteți vedea dacă problema dvs. a fost rezolvată anterior.
 • Suport live – Făcând clic pe „Începeți conversația cu un specialist CS experimentat”, se va deschide o fereastră de chat unde puteți discuta orice probleme sau întrebări pe care le aveți despre serviciul NordVPN cu personalul corespunzător în timp real.
 • E-mail NordVPN – Trimiteți un e-mail la [email protected] pentru a deschide un bilet de asistență.
 • Fișier jurnal – Aceasta are două legături diferite.
  • Făcând clic pe „Faceți clic aici pentru a deschide fișierul jurnal” va deschide fișierul jurnal pentru ultimele câteva conexiuni VPN, astfel încât să puteți examina.
  • Făcând clic pe „Trimite fișier jurnal” va deschide o fereastră de dialog pentru a trimite fișierul jurnal personalului de asistență NordVPN pentru a-i ajuta să vă diagnostice problemele de conectare..

După ce am examinat ecranele Setări și Ajutor, permiteți-ne să ne conectăm la client și să vedem cum să folosiți serviciul NordVPN. Reamintiți-vă de mai sus că trebuie să introduceți datele de acreditare și să faceți clic pe butonul „Conectați-vă”. După ce veți face acest lucru, veți vedea o captură de ecran similară cu cea prezentată mai jos-stânga.

Acesta este ecranul principal al clientului, cu fila „Țară” selectată. De aici tot ce trebuie să faceți pentru a vă conecta la un server VPN din rețeaua NordVPN este să selectați țara la care doriți să vă conectați, apoi faceți clic pe butonul verde „Conectați”. Să încercăm o conexiune acum. Derulați în jos până când vedeți Mexicul și apoi faceți clic pe el pentru a-l selecta. Acest lucru îl va evidenția în albastru pal, așa cum se arată în a doua captură de ecran de mai jos. Apoi, faceți clic pe butonul verde „Conectați”.

Procesul de conectare la client Windows NordVPN

Acest lucru va face să apară un ecran de conectare precum cel din a treia captură de ecran. Acest ecran arată că vă conectați la serverul ales și aveți un buton galben „Anulează” pentru a opri procesul dacă vă răzgândiți.

Ultima captură de ecran din imaginea de mai sus arată conexiunea completă la un server VPN din Mexic. Partea superioară a ecranului arată câteva informații despre cont. Aceasta este urmată de noua adresă IP publică atribuită de serverul VPN mexican și locația ta virtuală, Mexic. Acestea sunt locația și adăugarea IP la care vă vede Internetul deschis. Aceasta este urmată de un ecartament orizontal care indică procentul de încărcare a serverului. În acest sens se află un buton verde „Schimbare server” cu butonul roșu „Deconectați” din dreapta acestuia.

Făcând clic pe butonul „Schimbare server” vă va opri conexiunea VPN curentă și vă va returna în ecranul de selecție „Țară / Server” unde puteți alege o altă locație la care vă conectați. Dacă faceți clic pe butonul „Deconectați” veți face la fel. Faceți clic pe butonul Deconectați acum.

Acest lucru vă va reveni la ecranul de selecție a țării, cu Mexicul încă selectat, așa cum se arată în prima imagine de mai jos. Acum derulați în jos și faceți dublu clic pe Regatul Unit, așa cum se arată în a doua captură de ecran de mai jos. Făcând dublu clic pe țară / server este o altă modalitate de a vă conecta la un server VPN, astfel încât după finalizarea procesului de conectare, veți vedea un ecran precum cel afișat în ultima captură de ecran. Ori de câte ori vă conectați la un server prin selectarea unei țări, software-ul vă va conecta automat la cel mai rapid server din țara respectivă.

Server NordVPN Schimbare în Marea Britanie

Acum faceți clic pe butonul „Schimbare server” care vă va returna pe ecranul de selectare a țării. Observați că Regatul Unit este acum evidențiat ca server selectat. Să presupunem că doriți mai mult control asupra serverului la care vă conectați într-o țară, apoi puteți face clic pe fila „Server” de deasupra listei.

Aceasta va deschide o listă cu toate serverele VPN din rețeaua NordVPN și vă va permite să o alegeți pe cea la care doriți să vă conectați. Pentru a vă ajuta cu această decizie, software-ul va genera în timp real „încărcarea serverului%” și „valoarea ping în ms” pentru fiecare server. Dacă faceți clic pe butonul „Actualizați starea serverului” vă vor oferi cele mai recente rezultate în timp real și durează doar aproximativ 30 de secunde. Acest lucru este ilustrat în capturile de ecran din imaginea de mai jos. Primul lucru pe care îl veți observa despre aceste capturi de ecran este că dacă treceți mouse-ul peste numele serverului va apărea o fereastră care indică utilizarea potențială a serverului respectiv sau ce a fost optimizat. Serverele sunt organizate mai întâi în următoarele scopuri, așa cum se arată în primele două capturi de ecran:

 • Anti DDoS – Acesta este un grup de patru servere care au fost optimizate pentru a proteja împotriva atacurilor DDoS pe care jucătorii le pot aprecia.
 • Televizor ultra rapid – Acesta este un grup de servere create special pentru a crea o experiență rapidă de streaming din patru dintre cele mai populare țări pentru streaming media. Mutarea mouse-ului peste fiecare țară va afișa cei mai populari furnizori de streaming.
 • VPN dublu – Conectarea la aceste servere este tot ce trebuie să faceți pentru a profita de VPN-ul lor criptat dublu.
 • Treceți peste VPN – Conectarea la un server din acest grup va asigura că conexiunea Tor este criptată în mod privat și în siguranță.
 • Servere IP dedicate – Acestea sunt în Statele Unite și trecerea mouse-ului peste unul vă oferă o idee despre scopul lor principal. Puteți obține un IP dedicat static de la unul dintre servere.
 • Servere VPN standard – Acestea sunt pe nume de țară în ordine alfabetică.

Servere NordVPN

În mod similar țărilor, tot ce este necesar pentru a vă conecta la un anumit server VPN este să faceți dublu clic pe numele său sau să îl selectați, apoi faceți clic pe butonul „Conectați”. Faceți clic pe serverul „Singapore # 3” din prima imagine de mai jos pentru a vedea cât de ușor este acest lucru. Veți vedea mai întâi ecranul de conectare urmat de conexiunea completată, așa cum se arată mai jos.

Serverul NordVPN Singapore # 3

Puteți vedea că, indiferent dacă ați ales să vă conectați după țară sau prin server, clientul NordVPN Windows vă ușurează conectarea la unul dintre serverele VPN ale acestora. Doar câteva clicuri vă vor proteja confidențialitatea și întregul trafic de pe Internet este criptat. Dacă faceți clic pe Smart Play, vă veți urmări toate emisiunile preferate de difuzare din toate colțurile lumii, în timp ce vă protejați traficul de pe Internet. Clientul lor de software are protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere VPN, de asemenea. Utilizează în mod implicit OpenVPN UDP, care este considerat unul dintre cele mai bune protocoale VPN cu opțiunea de a-l schimba în OpenVPN TCP dacă trebuie.

De asemenea, aici au configurații manuale pentru a-și configura VPN-ul folosind o varietate de protocoale, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP și PPTP. Au chiar un tutorial special pentru accesul VPN în China prin Obfsproxy. Acestea pot fi găsite pe pagina de tutorial a site-ului lor web. Link-uri către această pagină se găsesc și pe pagina lor de descărcare.

După ce v-ați înscris pentru un cont, acestea vă vor trimite un e-mail primitor cu numele de utilizator și parola. Puteți utiliza acestea pentru a vă conecta la rețeaua lor de servere VPN folosind software-ul client ales. Acest lucru vă va permite să vă bucurați imediat de liniștea sufletească oferită de serviciul lor. În mod alternativ, puteți utiliza aceste informații și tutorialele lor pentru a configura manual serviciul pentru alte dispozitive pe care le puteți avea.

Accesați NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map