Ghid de instalare iOS NordVPN

Puteți descărca software-ul personalizat NordVPN direct de pe Apple iTunes. Vom acoperi aplicația pentru iPhone în ghidul nostru. De asemenea, au o versiune care funcționează bine pentru iPad. Cei care preferă configurarea manuală a dispozitivelor iOS cu OpenVPN, L2TP / IPsec sau PPTP vor găsi ghiduri de configurare pe site-ul NordVPN.


Începeți vizitând pagina aplicației NordVPN pe Apple iTunes, de unde puteți descărca și instala aplicația iOS pe iPhone sau iPad. Aplicația necesită iOS 8.3 sau mai mare. După ce aplicația este instalată pe dispozitivul iOS, va trebui să o lansați. Când aplicația este lansată pentru prima dată, va trebui să introduceți datele de acreditare NordVPN. Când deschideți aplicația pentru prima dată, veți vedea un ecran precum cel din stânga de mai jos. Acest ecran are un link pentru a crea un cont dacă nu aveți încă unul și un buton „Conectați-vă”. Apăsând pe butonul „Conectare” se va deschide un ecran precum cel de-al doilea unde puteți introduce „Email / Username” și „Parola”.

Aplicația iOS NordVPN Autentificare

După ce ați introdus corect datele de acreditare, atingeți butonul „Conectați-vă” pentru a continua încărcarea și veți vedea un ecran similar cu cel de mai sus. Odată ce această operațiune termină încărcarea, veți fi pe ecranul hărții serverului, așa cum se arată în imaginea de ecran din stânga de mai jos. Atingerea butonului „Conectare rapidă” vă va conecta la cel mai rapid server din țara în care vă aflați. Faceți asta conectat la noi în Statele Unite, așa cum se arată în a doua imagine de mai jos.

NordVPN iOS App Quick Connect și Selecția serverului de țară

Apăsând pe butonul „Țări” din partea dreaptă jos a ecranului, se va afișa ecranul țărilor care vă prezintă cele mai recente conexiuni, urmată de o listă de țări din rețeaua NordVPN în ordine alfabetică. Acest ecran este afișat în ultima captură de ecran de mai sus. Tot ce este necesar pentru a vă conecta la un server VPN de pe acest ecran este să apăsați pe comutatorul de conexiune din dreapta unui nume de țară. Vom examina conectarea cu ecranul „Hartă” mai detaliat mai târziu în această recenzie.

După ce am examinat cum să vă conectați la rețeaua NordVPN cu ajutorul butonului „Conectare rapidă” și „Țări”, să aruncăm o privire asupra meniului de aplicații iOS. Aceasta poate fi accesată apăsând pe cele trei bare orizontale din dreapta sus a aplicației, așa cum se poate vedea în ultima imagine de mai sus. Meniul este format din următoarele elemente:

 • Servere – Vom privi acest ecran mai detaliat într-o clipă. Deocamdată știți că vă va permite să vă conectați la un anumit server dintr-o țară.
 • Contul meu – Acest ecran este afișat în imaginea de mijloc de mai jos. Acesta vă va permite să vă extindeți abonamentul sau să vă schimbați în siguranță parola pe site-ul NordVPN.
 • Nevoie de ajutor? – Acest lucru este prezentat în ultima captură de ecran de mai jos. Acesta vă va permite să deschideți un chat online cu un reprezentant NordVPN sau să creați un bilet de e-mail pentru probleme mai complexe.
 • Sign out – Acest lucru vă va permite să vă deconectați din aplicația iOS, dar va trebui să re-introduceți datele de acreditare atunci când relansați aplicația.

Ecran de cont și ajutor pentru aplicația iOS NordVPN

Acum că ne-am uitat la toate elementele din meniu, să aruncăm o privire mai atentă la „Servers”. Ecranul serverelor are două file: Favoritele mele și Serverele. „Favoritele mele”, care este afișat în ecranul de ecran din stânga de mai jos, listează toate serverele preferate ilustrate de inima albă în cercul roșu. Apăsând pe una dintre aceste inimi o vei elimina din lista ta de favorite. Pentru a vă conecta la un server din preferatele dvs., trebuie doar să atingeți butonul de lângă acesta.

A doua captură de ecran de mai jos arată fila „Servere” care conține scopuri pentru conexiunea VPN, urmată de o listă de țări care au servere VPN. Aceste scopuri includ Anti-DDoS, servere VPN Standard, TV Ultra rapid și altele.

Servere de aplicații iOS NordVPN

Atingerea unuia dintre aceste scopuri / țări va deschide serverele care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivul. A treia captură de ecran de mai sus arată lista de servere pentru Anti-DDoS extinsă. Din lista de server, puteți alege un server preferat în acest scop, atingând inima în cercul gri de lângă ea, care va deveni cercul roșu. De asemenea, vă puteți conecta la un anumit server din acest ecran selectând comutatorul de lângă numele său.

Amintiți-vă când am spus că vom examina cum să vă conectați la un server VPN folosind ulterior ecranul Map. Înainte de a înțelege cum să utilizați ecranul Hartă pentru a vă conecta la rețeaua NordVPN, trebuie mai întâi să înțelegeți care este ecranul Hartă. Acest ecran este o vedere cu hartă panoramică a serverelor din rețeaua NordVPN. Puteți glisa în toate direcțiile și mări și micșora pe acest ecran. Serverele NordVPN din fiecare țară sunt reprezentate de un pin alb de locație din țara respectivă. Acestea fiind spuse, acum ne putem uita la modul de conectare la un server VPN folosind harta. Primul ecran de mai jos ilustrează acest lucru. Atingerea pinului de locație din Franța vă va solicita să vă conectați la acesta. Apăsând butonul „Da” va începe procesul de conectare. Ecranul din mijlocul de mai jos arată o conexiune completată la un server VPN din Franța.

Conexiune NordVPN pentru harta aplicației iOS cu Franța

Ultimul ecran de mai sus ilustrează cât de ușor este să schimbi serverele folosind ecranul Hartă. Observați că sunteți încă conectat la Franța. Pentru a comuta la un server VPN în Spania, trebuie doar să atingeți pinul de locație din Spania și apoi să apăsați pe butonul „Da” pentru a face noua conexiune. Programul vă va deconecta serverul VPN actual și vă va conecta la unul din Spania.

Aplicația iOS NordVPN facilitează conectarea utilizatorilor de iPhone și iPad la rețeaua lor. Tot ceea ce este necesar pentru a vă conecta la unul dintre serverele lor VPN este doar câteva apăsări pe ecran. Pur și simplu selectați o locație pe harta sau lista serverului, apoi apăsați pe butonul de conectare. Dacă doriți doar să vă conectați la cel mai rapid server la dvs., puteți atinge pur și simplu butonul „Conectare rapidă”. Nu putea fi mai ușor. Noua aplicație iOS este implicită în IKEv2. Datorită suportului său pentru MOBIKE, acest lucru îl face o alegere excelentă a protocolului pentru dispozitive cu mai multe case. De asemenea, acceptă mai multe niveluri de securitate. NordVPN a implementat acest lucru cu ultimii algoritmi de securitate.

Accesați NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map